Aslinda bana da yasak olmasi gerek ama ben görüyorum.Göremiyorum tabii sadece yöneticilerin gördüğünü biliyorum çünkü.
O 3 oydan biri benden bu arada sana.
Aslinda bana da yasak olmasi gerek ama ben görüyorum.Göremiyorum tabii sadece yöneticilerin gördüğünü biliyorum çünkü.
Teşekkür ederim. Güzel taktik Atacan'a versen farkı açacak. Ama ben onu bu ay daha iyi gördüğüm için ona oy attım biz biraz gerisinde kaldık o totalin.Aslinda bana da yasak olmasi gerek ama ben görüyorum.
O 3 oydan biri benden bu arada sana.
Taktik yapmadim ki. Oyumu verdikten sonra gördüm sonuclari.Teşekkür ederim. Güzel taktik Atacan'a versen farkı açacak. Ama ben onu bu ay daha iyi gördüğüm için ona oy attım biz biraz gerisinde kaldık o totalin.
Teşekkür ederim. Ocak ayında şampiyon olmuştum bu arada.3'üde sevdiğim arkadaşlar zor olucak ama @Bully daha önce olmamıştı galiba ona veriyorum
Eyvallah abi bana oy veren 4 kişiden birisin.Taktik yapmadim ki. Oyumu verdikten sonra gördüm sonuclari.
Diğerleride oldu galiba öyle hatırlıyorum neyse zaten şansın yokTeşekkür ederim. Ocak ayında şampiyon olmuştum bu arada.
O hic belli olmaz. Daha cok kisi var oy kullanacak. Daha yarini var bu oylamanin.@Bully sen geride kalmışsın ağa oylamada yardımcı olmıyacak sana oyum
Neyse Atacan alıcak gibi duruyo Ömer geriden gelip atağa çıkmazsaSağlık olsun aga önümüzdeki aylara bakacaz artık.
Teşekkür ederim.
Onlar yarışsınlar artık. 😡Neyse Atacan alıcak gibi duruyo Ömer geriden gelip atağa çıkmazsa
Evet yapıcak bişey yok bidahakine artıkOnlar yarışsınlar artık. 😡
Böylece senin de kendine oy attığın ortaya çıkmış oldu.Oylamanın bütün büyüsü bozuldu. 😡 Niye anketi açtınız.
Ne var yani bunda?Böylece senin de kendine oy attığın ortaya çıkmış oldu.
Bir şey yok tabii atabilirsin kendine senin en doğal hakkın.Ne var yani bunda?
Valla kendime atmayacaktım ama o an ne yaşadıysam artık.Bir şey yok tabii atabilirsin kendine senin en doğal hakkın.