Aslinda bana da yasak olmasi gerek ama ben görüyorum.Göremiyorum tabii sadece yöneticilerin gördüğünü biliyorum çünkü.![]()
O 3 oydan biri benden bu arada sana.
Aslinda bana da yasak olmasi gerek ama ben görüyorum.Göremiyorum tabii sadece yöneticilerin gördüğünü biliyorum çünkü.![]()
Teşekkür ederim.Aslinda bana da yasak olmasi gerek ama ben görüyorum.
O 3 oydan biri benden bu arada sana.![]()
Taktik yapmadim ki. Oyumu verdikten sonra gördüm sonuclari.Teşekkür ederim.Güzel taktik Atacan'a versen farkı açacak.
Ama ben onu bu ay daha iyi gördüğüm için ona oy attım biz biraz gerisinde kaldık o totalin.
![]()
Teşekkür ederim.3'üde sevdiğim arkadaşlar zor olucak ama @Bully daha önce olmamıştı galiba ona veriyorum
Eyvallah abi bana oy veren 4 kişiden birisin.Taktik yapmadim ki. Oyumu verdikten sonra gördüm sonuclari.![]()
Diğerleride oldu galiba öyle hatırlıyorum neyse zaten şansın yokTeşekkür ederim.Ocak ayında şampiyon olmuştum bu arada.
![]()
O hic belli olmaz. Daha cok kisi var oy kullanacak.@Bully sen geride kalmışsın ağa oylamada yardımcı olmıyacak sana oyum![]()
Neyse Atacan alıcak gibi duruyo Ömer geriden gelip atağa çıkmazsaSağlık olsun aga önümüzdeki aylara bakacaz artık.
Teşekkür ederim.![]()
Onlar yarışsınlar artık. 😡Neyse Atacan alıcak gibi duruyo Ömer geriden gelip atağa çıkmazsa![]()
Evet yapıcak bişey yok bidahakine artıkOnlar yarışsınlar artık. 😡
Böylece senin de kendine oy attığın ortaya çıkmış oldu.Oylamanın bütün büyüsü bozuldu. 😡 Niye anketi açtınız.![]()
Ne var yani bunda?Böylece senin de kendine oy attığın ortaya çıkmış oldu.![]()
Bir şey yok tabii atabilirsin kendine senin en doğal hakkın.Ne var yani bunda?![]()
Valla kendime atmayacaktım ama o an ne yaşadıysam artık.Bir şey yok tabii atabilirsin kendine senin en doğal hakkın.![]()