Oy almışsındır belki gizli oy atanlar var ama sana vermemişlerdir.Ocak ayında ben de hakkımla şampiyon olmuştum.Ayrıca aktiflik de bir kriter oy kullanmada.
Ben dip yaptım zaten 0 çekecem diye çok korktum.![]()
Oy almışsındır belki gizli oy atanlar var ama sana vermemişlerdir.Ocak ayında ben de hakkımla şampiyon olmuştum.Ayrıca aktiflik de bir kriter oy kullanmada.
Ben dip yaptım zaten 0 çekecem diye çok korktum.![]()
Totale vermiştir onlar.Oy almışsındır belki gizli oy atanlar var ama sana vermemişlerdir.![]()
Atacan daha iyiydi bu ay haketti. Siz avucunuzu yalayın az çalış da sana da oy gelsin. Hoş çalışana da ekmek vermiyor bu üyeler çalışma boşver.Totale vermiştir onlar.![]()
Gerçekten baya aydınlandım şu an.Atacan daha iyiydi bu ay haketti. Siz avucunuzu yalayın az çalış da sana da oy gelsin. Hoş çalışana da ekmek vermiyor bu üyeler çalışma boşver.![]()
Show başlıyor.Gerçekten baya aydınlandım şu an.Aslında geçen ay çok kötü sayılmazdım da iyi de değildim. Bu ay şov yapacam inşallah.
![]()
Son anda görüp mesaji degistirmistim.Yok ben Atacan'a kullandım hiçbir zaman kendime oy atmam.![]()
O çok sessiz zaten bu oylamalarda kendine atmıştır kesin.Son anda görüp mesaji degistirmistim.Gözüm kaymis.
TOTAL yine kendini düsünmüs gördün mü![]()
Sen oylama sonuclarini göremiyor musun?O çok sessiz zaten bu oylamalarda kendine atmıştır kesin.![]()
Şu an görüyorum 3 oy almışım.Sen oylama sonuclarini göremiyor musun?![]()
Böyle yazdigina göre oy atanlari göremiyorsun.Şu an görüyorum 3 oy almışım.Ama gizli oy kullananlar da var şimdi Atacan belki de kendine atmamıştır.
![]()
Göremiyorum tabii sadece yöneticilerin gördüğünü biliyorum çünkü.Böyle yazdigina göre oy atanlari göremiyorsun.![]()