Yanlız değilsin ben hem sinirleniyorum safiye ye hemde üzülüyorumDiziyi izleyince sinirlerim iyice bozuluyor ama izlemeden de duramıyorum. Yalnız değilimdir inşallah.
@Özgür @Hazem @Ahmed @Yiğitt @phoebebuffay @Alos @Emre Ozansoy
Yanlız değilsin ben hem sinirleniyorum safiye ye hemde üzülüyorumDiziyi izleyince sinirlerim iyice bozuluyor ama izlemeden de duramıyorum. Yalnız değilimdir inşallah.
DÜN gece netten izledim ve tamamladım bölümü. Halen dizi gayet iyi ama HAN-İNCİ aşkı her an sıkabilir gibi duruyor bunu iyi ayarlamalılar.Yanlız değilsin ben hem sinirleniyorum safiye ye hemde üzülüyorum
Aynen bence deDÜN gece netten izledim ve tamamladım bölümü. Halen dizi gayet iyi ama HAN-İNCİ aşkı her an sıkabilir gibi duruyor bunu iyi ayarlamalılar.
Ben bu haftaki bölümü izleyemedim daha. Benim Safiye’yi görünce sinirlerim bozuluyor ama bir yandan da senin gibi sahnelerini izlemeden de duramıyorum. Mesela geçen su faturası sahnesini izledim yine.Diziyi izleyince sinirlerim iyice bozuluyor ama izlemeden de duramıyorum. Yalnız değilimdir inşallah.
Bende fazla yoğunum ama ister istemez aklım kalıyor, en kısa sürede başla derim. Bunu izlemezsen gel beraber Alev Alev'i izleyelim.Ben daha başlayamadım diziye, yoğunluğumdan çıkınca inşallah.
İnci-Han sahnelerinden midem bulanıyor artık, hele ki son bölümde iyice sıkmaya ve uzatmaya başladılar. Ben Gülben-Esat görmek istiyorum biraz. Gülben'in Safiye'ye boyun eğmeyişini görmek istiyorum.Ben bu haftaki bölümü izleyemedim daha. Benim Safiye’yi görünce sinirlerim bozuluyor ama bir yandan da senin gibi sahnelerini izlemeden de duramıyorum. Mesela geçen su faturası sahnesini izledim yine.
Onu izleyeceğim zaten.Bende fazla yoğunum ama ister istemez aklım kalıyor, en kısa sürede başla derim. Bunu izlemezsen gel beraber Alev Alev'i izleyelim.
Önceden yazmıştım Ezgi ve Merve o kadar iyi oynuyor ki Safiye'yi dövmek Gülben'i de tokatlamak istiyorum.Sevmemek mi? 😱
Benim sinirlerimi bozmuyor da izlerken bazı sahnelerde bunalıyorumDiziyi izleyince sinirlerim iyice bozuluyor ama izlemeden de duramıyorum. Yalnız değilimdir inşallah.
İnci-Han sahneleri dışında sinirim bozulmuyor hatta 2 saat Safiye-Gülben izlesek ona da kabulüm.Diziyi izleyince sinirlerim iyice bozuluyor ama izlemeden de duramıyorum. Yalnız değilimdir inşallah.
Bu ne yaman çelişki anne?İnci-Han sahneleri dışında sinirim bozulmuyor hatta 2 saat Safiye-Gülben izlesek ona da kabulüm.
Evet çok yavaş ilerliyor, akıcılıkta problem var.Benim sinirlerimi bozmuyor da izlerken bazı sahnelerde bunalıyorum
Anlamadım ne diyorsun yine.Bu ne yaman çelişki anne?
Evet çok yavaş ilerliyor, akıcılıkta problem var.
Sen değil miydin Farah Abdullah'a ölüp biten?Anlamadım ne diyorsun yine.
Farah'ı seviyorum ama İnci'yi sevmek zorunda değilim.Sen değil miydin Farah Abdullah'a ölüp biten?
Çile gibi geliyorsa izleme ben memnunum reklamsız gidilmesinden. TV’den reklamlı dizi izlemek asıl çile, keşke her dizi reklamsız gitse internetten izlemiş gibi oluyorum.2 saat 45 dakika reklamsız gitmek. Bu kafayla aynen devam edin. 👏 Bölüm güzeldi ama bu düzenle artık işkence gibi olmaya başladı. Bizden para tırtıkladığı için TRT'nin kafası rahat olabilir ama reklam kuşağı açmamasını gerektirmez. Safiye-Gülben sahneleri çok iyiydi ama hala sorguluyorum sırf onların hikayesi için bu çileyi çekmeye değer mi diye.