- Reaksiyon puanı
- 79,517
- Puanı
- 1,060
Sana mı soracağım Melek teyze? Biz de senin fikirlerinle uyuşmayan insanlara zorla kendi fikrini dayatmaya çalışıp yakalarına yapışmandan bıktık ama hala devam ediyorsun o yüzden ben de gayet normal bir şekilde OLUMLU VEYA OLUMSUZ OLARAK ELEŞTİRİLMEYE AÇIK BİR DİZİ hakkında yorum yapabilirim.
Ben diziyi çok seviyorum. Ama cidden senaryosu bu sezon berbat ötesi.55. BÖLÜM FRAGMANI - 2
https://twitter.com/x/status/1485605176228691970
@Yiğitt @The_Erinch @Ahmed @Forumdash @kerem
------
Fragmanı özellikle paylaşmak istedim çünkü alıntılar ve cevaplar efsane.Geçen sene herkesin ayılıp bayıldığı dizi bu sezon yerin yedi kat dibine batmış işte ilahi adalet.
Survivor ile aldatıyorum diziyi 🤣🤣Reklama gelmiş Şükrü@The_Erinch @Aserat Gerçek bir ab dizisi @xemrexxx Gülse'den beridir böyle kaliteli bir reklam çalişması görmemiştim
Hiç sinirlenmedim. Yeni dizi olsa ben de aldatacamSurvivor ile aldatıyorum diziyi 🤣🤣
YouTube dan izliyorum sonra, geçen bölümü 3 saat sürmüş 😱Hiç sinirlenmedim. Yeni dizi olsa ben de aldatacam
Cekilmez öyle deYouTube dan izliyorum sonra, geçen bölümü 3 saat sürmüş 😱
Sadece bu kadar mı sahnesi?Reklama gelmiş Şükrü@The_Erinch @Aserat Gerçek bir ab dizisi @xemrexxx Gülse'den beridir böyle kaliteli bir reklam çalişması görmemiştim
Reklam için Gülben'in hayal sahnelerini kullanmişlarSadece bu kadar mı sahnesi?
AB'yi bırak Total bile bu rezilliklere kıs kıs gülüyordur artık yorum yok.Reklama gelmiş Şükrü@The_Erinch @Aserat Gerçek bir ab dizisi @xemrexxx Gülse'den beridir böyle kaliteli bir reklam çalişması görmemiştim
E aldat işte EHHŞ'nin gözünde o kadar değeri yok mu.Hiç sinirlenmedim. Yeni dizi olsa ben de aldatacam
EHHŞ draması sarmıyor beniAB'yi bırak Total bile bu rezilliklere kıs kıs gülüyordur artık yorum yok.
E aldat işte EHHŞ'nin gözünde o kadar değeri yok mu.
Senaristler Naci'yi öldürmek yerine süründürüyorlar
Tanıtım çok iyi görünüyor, Naci'yi de eve kalıcı alırlarsa şaşırmam artık.Gerçi Naci'nin kızı o evde yapamaz, olmaz yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?