Ben bu hafta bıraktım izlemeyi, beni etiketleme aşko. Ayy Safiye-Gülben'e olan hayranlığım bile yetmiyor bu senaryoyu izlemek için.
Ben bu hafta bıraktım izlemeyi, beni etiketleme aşko. Ayy Safiye-Gülben'e olan hayranlığım bile yetmiyor bu senaryoyu izlemek için.
56. bölümü izlemedim henüz.Naci artık Safiyenin kocası herhalde evde kalıcı olacak sen izlemiyorsun sanırımkızı annesinin yanına gitti orda kalacak
56. bölümü izlemedim henüz.![]()
Kendine hayrı olmayanın başkasına ne hayrı olsun. Azıcık mantıklı konuş.Reytingler düşünce yine Doktor Hanım'a sığınmaları rezaleti.Kadını ya her bölüm kullanın ya da hiç kullanmayın resmen akıllarına eserlerse yazıyorlar.
![]()
Yukarıdaki sahneye bak da kendin gör resmen o varken bitik dizinize can geliyor.Kendine hayrı olmayanın başkasına ne hayrı olsun. Azıcık mantıklı konuş.![]()
İzlemeye tekrar başlıyorum
Diziyi izleyen kalmadı, hala da uğraşmaktan sıkılmadın. Sal, bırak şu diziyi.Sadece Doktor'umu değil Sadi'nin babasını da almışlar.62. bölümle birlikte TRT'ye transfer olup gün değiştirdik, konuk oyuncu kadromuza da Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu girdi diye yorumluyorum yani her yerde iktidarız.
@Cervantes
![]()
![]()
Kırmızı Oda'nın üstünlüğü yine tokat gibi suratlara çarptı.Diziyi izleyen kalmadı, hala da uğraşmaktan sıkılmadın. Sal, bırak şu diziyi.![]()
Başka yolu yok, seni o odaya hapsetmek lazım.Kırmızı Oda'nın üstünlüğü yine tokat gibi suratlara çarptı.![]()
Matuşka ya döndü, dizi içinde dizi.Diziyi izleyen kalmadı, hala da uğraşmaktan sıkılmadın. Sal, bırak şu diziyi.![]()
Yorumlara biraz göz attım da Gülben bir anda hamile kalmış diyorlar.Başka yolu yok, seni o odaya hapsetmek lazım.![]()