TRT 1 Masumlar Apartmanı - Dizi Yorumları

Bölüm iyi duruyor fragmana bakılırsa izlesem mi izlemesem mi kararsız kaldım :A

Reytingler düşünce yine Doktor Hanım'a sığınmaları rezaleti. :F Kadını ya her bölüm kullanın ya da hiç kullanmayın resmen akıllarına eserlerse yazıyorlar. :A

Bu dizinin kabiliyetsiz senaristlerinin bile Kırmızı Oda'nın büyülü atmosferini bozamaması çok başka bir olay. Tabii burada en büyük pay onlara değil Doktor Hanım'ı dibine kadar özümseyen Binnur Kaya'ya ait. :bhr: Kendi dizisini bitirip buradaki 10-15 dakikalık şeylere hapsedecekler utansın. :( @Cervantes

Sadece Doktor'umu değil Sadi'nin babasını da almışlar. :A 62. bölümle birlikte TRT'ye transfer olup gün değiştirdik, konuk oyuncu kadromuza da Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu girdi diye yorumluyorum yani her yerde iktidarız. :A @Cervantes

FMyOUdaXoAINdwz

FMn9lXAXIAAmird

• Güldürdün
Reactions: Cervantes
Sadece Doktor'umu değil Sadi'nin babasını da almışlar. :A 62. bölümle birlikte TRT'ye transfer olup gün değiştirdik, konuk oyuncu kadromuza da Ezgi Mola, Merve Dizdar ve Birkan Sokullu girdi diye yorumluyorum yani her yerde iktidarız. :A @Cervantes

FMyOUdaXoAINdwz

FMn9lXAXIAAmird
Diziyi izleyen kalmadı, hala da uğraşmaktan sıkılmadın. Sal, bırak şu diziyi. :A