- Reaksiyon puanı
- 79,517
- Puanı
- 1,060
Sana mı soracağım Melek teyze? Biz de senin fikirlerinle uyuşmayan insanlara zorla kendi fikrini dayatmaya çalışıp yakalarına yapışmandan bıktık ama hala devam ediyorsun o yüzden ben de gayet normal bir şekilde OLUMLU VEYA OLUMSUZ OLARAK ELEŞTİRİLMEYE AÇIK BİR DİZİ hakkında yorum yapabilirim.![]()
Ben diziyi çok seviyorum. Ama cidden senaryosu bu sezon berbat ötesi.55. BÖLÜM FRAGMANI - 2
@Yiğitt @The_Erinch @Ahmed @Forumdash @kerem
------
Fragmanı özellikle paylaşmak istedim çünkü alıntılar ve cevaplar efsane.Geçen sene herkesin ayılıp bayıldığı dizi bu sezon yerin yedi kat dibine batmış işte ilahi adalet.
![]()
Survivor ile aldatıyorum diziyi 🤣🤣Reklama gelmiş Şükrü@The_Erinch @Aserat Gerçek bir ab dizisi @xemrexxx Gülse'den beridir böyle kaliteli bir reklam çalişması görmemiştim
Hiç sinirlenmedim. Yeni dizi olsa ben de aldatacamSurvivor ile aldatıyorum diziyi 🤣🤣
YouTube dan izliyorum sonra, geçen bölümü 3 saat sürmüş 😱Hiç sinirlenmedim. Yeni dizi olsa ben de aldatacam![]()
Cekilmez öyle deYouTube dan izliyorum sonra, geçen bölümü 3 saat sürmüş 😱
Sadece bu kadar mı sahnesi?Reklama gelmiş Şükrü@The_Erinch @Aserat Gerçek bir ab dizisi @xemrexxx Gülse'den beridir böyle kaliteli bir reklam çalişması görmemiştim
Reklam için Gülben'in hayal sahnelerini kullanmişlarSadece bu kadar mı sahnesi?![]()
AB'yi bırak Total bile bu rezilliklere kıs kıs gülüyordur artık yorum yok.Reklama gelmiş Şükrü@The_Erinch @Aserat Gerçek bir ab dizisi @xemrexxx Gülse'den beridir böyle kaliteli bir reklam çalişması görmemiştim
E aldat işte EHHŞ'nin gözünde o kadar değeri yok mu.Hiç sinirlenmedim. Yeni dizi olsa ben de aldatacam![]()
EHHŞ draması sarmıyor beniAB'yi bırak Total bile bu rezilliklere kıs kıs gülüyordur artık yorum yok.
E aldat işte EHHŞ'nin gözünde o kadar değeri yok mu.![]()
Senaristler Naci'yi öldürmek yerine süründürüyorlar
Tanıtım çok iyi görünüyor, Naci'yi de eve kalıcı alırlarsa şaşırmam artık.Gerçi Naci'nin kızı o evde yapamaz, olmaz yani..