TRT 1 Masumlar Apartmanı - Dizi Yorumları

Böyle senaristler bu kadar mutluluk size fazla, yine bitmeyen dram izleyin demişler.

Ay yarın AB-ABC-de 8-8.5 falan alırsa belki akıllanır, daha çok bu tarz bölüm yazarlar. Bıkdık ayol aynı dramdan.
Mahkum bölümünü izlemedim ama çok fazla iyi yorum gördüm, o yüzden AB'de o kadar yüksek gideceğini zannetmiyorum.

Sezonun en iyi bölümü yorumu da fazlaydı, dediğin gibi böyle devam ederse kaybettiği izleyicilerden az da olsa çekebilir.

Reactions: Ahmed
Şahane bir bölüm izledik valla hele bölümün flnali kalbimi bıraktım bu bölüme ya

Reactions: Ahmed
Burda iyileşme safhaları oldugu için aksiyon beklemiyorum
Han zaten sarıldı hemen

------

Burda iyileşme safhaları oldugu için aksiyon beklemiyorum
Han zaten sarıldı hemen
Evlenmeseymiş o zaman sırf ajitasyon olsun diye kasıp duruyorlar.
G. Budayıcıoğlu dizileri arasında artık oyuncular için değil sahneler için de kopya çekiliyor demek.

Reactions: Forumdash
G. Budayıcıoğlu dizileri arasında artık oyuncular için değil sahneler için de kopya çekiliyor demek.
Gene evirdi, çevirdi konuyu kendi izlediklerine bağladı 🤭🤭🤭🤭 Resmen hatta bekliyorsun heeee 😂

Bir şeye çevirmedim sadece Kırmızı Oda'dan oyuncu çalındıktan sonra şimdi de Camdaki Kız'dan sahne çalınması komiğime gitti.
Adamlar sektörü topladı napacaklar

------

EE Nalan neden evlendi o zaman

Reactions: Aserat
Mıymıntı olsa da çok güzel bir bölümdü. Safiye evlenseydi o kadar duygulanmazdım belki ama Gülben olunca akan sular duruyor. Zaten hastayım birde Gülben'in babasının elini öpünce baya bi' duygulandım. Keşke bugünleri İnci de görebilseydi, en çok o hakediyordu çünkü.