EVet fragman beklıyorum suanRuhsuz bunak seni, ama sonu 😱😱😱😱😱
Böyle senaristler bu kadar mutluluk size fazla, yine bitmeyen dram izleyin demişler.Cidden şaşırtıcı bir son. Haftaya Esat gelir Safiye'lerin evine.
bizimkiler de öyle dediCamdaki Kız sezon finali taklidi olmuş resmen.Nalan da Feride'nin kapısına gelmişti.
Mahkum bölümünü izlemedim ama çok fazla iyi yorum gördüm, o yüzden AB'de o kadar yüksek gideceğini zannetmiyorum.Böyle senaristler bu kadar mutluluk size fazla, yine bitmeyen dram izleyin demişler.
Ay yarın AB-ABC-de 8-8.5 falan alırsa belki akıllanır, daha çok bu tarz bölüm yazarlar. Bıkdık ayol aynı dramdan.
Bunu izlemedim ama oradaki sahne kesin daha iyidir Feride Queen farkıyla.bizimkiler de öyle dedi
Burda iyileşme safhaları oldugu için aksiyon beklemiyorumBunu izlemedim ama oradaki sahne kesin daha iyidir Feride Queen farkıyla.
Evlenmeseymiş o zaman sırf ajitasyon olsun diye kasıp duruyorlar.Burda iyileşme safhaları oldugu için aksiyon beklemiyorumHan zaten sarıldı hemen
------
Burda iyileşme safhaları oldugu için aksiyon beklemiyorumHan zaten sarıldı hemen
Gene evirdi, çevirdi konuyu kendi izlediklerine bağladı 🤭🤭🤭🤭 Resmen hatta bekliyorsun heeee 😂Evlenmeseymiş o zaman sırf ajitasyon olsun diye kasıp duruyorlar.G. Budayıcıoğlu dizileri arasında artık oyuncular için değil sahneler için de kopya çekiliyor demek.
Bir şeye çevirmedim sadece Kırmızı Oda'dan oyuncu çalındıktan sonra şimdi de Camdaki Kız'dan sahne çalınması komiğime gitti.Gene evirdi, çevirdi konuyu kendi izlediklerine bağladı 🤭🤭🤭🤭 Resmen hatta bekliyorsun heeee 😂
Adamlar sektörü topladı napacaklarBir şeye çevirmedim sadece Kırmızı Oda'dan oyuncu çalındıktan sonra şimdi de Camdaki Kız'dan sahne çalınması komiğime gitti.
EE Nalan neden evlendi o zamanEvlenmeseymiş o zaman sırf ajitasyon olsun diye kasıp duruyorlar.G. Budayıcıoğlu dizileri arasında artık oyuncular için değil sahneler için de kopya çekiliyor demek.
🤮🤮🤮🤮
Doktor Hanım'ın iç sesi gelmiş şükür.@Aserat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?