TRT 1 Masumlar Apartmanı - Dizi Yorumları

Klonlama derken nereden vurdun anlamadım ama dizide 3 tane kızkardeş mevcut zaten. Hatta birde erkek kardeşleri var. Bilmediğine %100 eminim yoksa böyle bir mesaj yazmazdın değil mi? :A
Çok benziyorlar anlamında. Bu kadar benzerlik varken bu üçlüden tıpkı orijinal hikayedeki gibi Safiye-Gülben-Neriman çıkarmış, Han'a gerek yokmuş demek istiyorum. :A

Gereksiz karakterlere(oyunculara) sezon sonunda gereken müdahale yapıldı. Kafi. :A
Ay ben İnci'yi falan kast etmedim niye konuyu oraya getirdin. Gerçi asılsız Farah nefretini unutmuşum neyse ki ne kadar doğru bir karar verdiği tekrar ispatlandı. :A

Sen de kitabı okuduğun için normalde erkek kardeş olmadığını biliyorsun ben de diyorum ki keşke projeyi tasarlarken bu şekilde yapıp Han'ı da dışarıdan gelen karakter olarak tasarlasalarmış ve bu üç kadının benzerliği harcanmasaymış. :A

Gereksiz karakterlere(oyunculara) sezon sonunda gereken müdahale yapıldı. Kafi. :A

Kumru, yanlış sularda yüzüyorsun...

@Aserat Özlemişindir :A:A:A

@Yiğitt @kerem @Angelica @offensive @Cervantes

Fragman Sezon Finali Gibi Olmuş.

Yok zaten her hafta hasret giderdiğim için sorunum yok. :A Reytingler düşünce yine koşa koşa dahil ederler demiştim. :A

Sidikli gülben bile koca buldu evleniyor :F @serhatt @Angelica @Dosi @Zeyno intihar edin :A @Yakamoz-Asi @Alos @Maskeli Fedai @DarkLegenD