TRT 1 Masumlar Apartmanı - Dizi Yorumları

Destan'ın ilk bölümüne bakarım diyordum. Ama fragman Safiye ve Ceylanla heycanlı olmuş:A 22'den sonradır bu sahneler umarım:A

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
Böyle bir şeye mutlu olman tuhaf. :A

Valla hiç belli olmaz hem Destan da geliyor. :A Eminim sezon ortasında da kanalların yeni işleri olacaktır şimdiden sezon sonu tahmini yapalım. :A
Aslıhan Gürbüz çok güzel bir kadın. Ezgi Mola ile sahneleri beni çok cezbetti. Sorun sende bence. Antiliğinden gözün kör olmuş. :A

• Güldürdün
Reactions: The_Erinch
Sen GoT izlemişmiydi(b) Fragmanda çalan müzikleri GoT müziğine aşiri benziyor:A Kostumler filan güzel olunca bakmak istıyorum. Dövüş sahnelerinin pek olacağini sanmıyorum. Atv olunca ağlatip dururlar kızı :A
Fahriye Evcanda diğer kanalda uluyormuş...Bu napacak bakalım :F :F :F

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Öyle olsaydı ikisi de projeyi kabul etmezdi ve dizi son iki sezona damgasını vurmazdı öyle değil mi? :A
Ezgi Mola'nın kabul etmesi çok normal çünkü karakter ilgi çekici ve ilk bölümler iyiydi. :A Aslıhan Gürbüz de hatır gönül için ve izlediği diziye katkı sağlamak amacıyla etmiş işte belli. :A

Ezgi Mola'nın kabul etmesi çok normal çünkü karakter ilgi çekici ve ilk bölümler iyiydi. :A Aslıhan Gürbüz de hatır gönül için ve izlediği diziye katkı sağlamak amacıyla etmiş işte belli. :A
1a44cddf55b86189f4dbf5db160ac6da.jpg

Fragman gayet iyi olmuş. Aslıhan diziye çok yakıştı. :Z Bu sezon hikaye kötü başladı ama son birkaç bölümdür güzel gidiyor. Sahne sahne izlemeden tüm bölümü izledim bu hafta. :A

Kötü ve yetersiz dediğin senaryosu bile şu an ekrandaki bir çok işi 5'e katlar ama sen nefretinden saçmalıyorsun. Ha ayrıca kimin sıkışınca kimi kullandığını gördük. Sezon finali fragmanına Gülben koyup 1 dakika gösterip sonra da atmak daha kötü. :A @Aserat

47. BÖLÜM

Çok güzel bölümdü, doya doya izlediğim bir bölüm oldu. Naci'nin kızını da annesinin yanına Kanada'ya yollayabilir miyiz sevgili senarist? Hem itici hem de bizimkilerin arasını bozup duruyor. Şu balık meselesini çözdüğüne sevindim ama, bekleyip duruyordum ortaya çıksa artık diye.

Naci'nin ''Hoş geldin'' şarkısı bölüme damga vurdu, epey güzellik kattı. :bhr:

Esat ve Gülben flörtleşmeye karar verdi, en mantıklısı buydu. Evlilik işleri şimdilik ertelendi. Şennur Hanım diziye dönse keşke, çok güzel renk katıyordu. Güldürüyordu da beni... :T:

Ceylan ve Han karşılaştı son sahnede, aklından geçirdiklerinin alt yazıyla verilmesi epey güzeldi. Fragmanı izledim de Ceylan eve kadar girmeye başlamış, bakalım neler olacak?

Aslında diğer bölümlerine nazaran daha durağan bir bölümdü.
Aslıhan Gürbüzün ön planda olduğu bir bölüm izledik.

Özellikle Ceylan ve Safiye sahnelerini beğendim; iyi yazılmış diyologlar. Zaten ikiside çok başarılı oyuncular;çok iyi can vermişler sahnelere...

Sarı Bıyık ve Okşan olayına çok sevindim ki olması gerekende oydu....Doğru bir seneryo hamlesi olmuş.

Gelecek bölümü baz alırsak tekrardan SafNac göreceğimiz ortada...
Geçen hafta Tomrisin Sosyal Medyada linç yemesine hemen reaksiyon verilmiş dizide anladığım.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Biraz durağan bölüm izledik ama yine de çok güzeldi Aslıhan Ceylan rolünde sevmeye başladım özellikle Safiye Ceylan sahnesi Ceylanın onsuzda yaşamayadım demesi bu yüzden ben dahada sevdim Ceylanı güzel olmaya başladı sahneleri Okşan Bayram olması çok güzel oldu çok sevindim bakalım haftaya neler olacak

• Güldürdün
Reactions: Aserat