Destan'ın ilk bölümüne bakarım diyordum. Ama fragman Safiye ve Ceylanla heycanlı olmuş
22'den sonradır bu sahneler umarım
Yerli Zeynacı seniDestan'ın ilk bölümüne bakarım diyordum. Ama fragman Safiye ve Ceylanla heycanlı olmuş22'den sonradır bu sahneler umarım
![]()
Aslıhan Gürbüz çok güzel bir kadın. Ezgi Mola ile sahneleri beni çok cezbetti. Sorun sende bence. Antiliğinden gözün kör olmuş.Böyle bir şeye mutlu olman tuhaf.
Valla hiç belli olmaz hem Destan da geliyor.Eminim sezon ortasında da kanalların yeni işleri olacaktır şimdiden sezon sonu tahmini yapalım.
![]()
Evet birlikte olmaları güzel ama haklarını verebilecek yeterlilikte bir senaryo yok maalesef.Aslıhan Gürbüz çok güzel bir kadın. Ezgi Mola ile sahneleri beni çok cezbetti. Sorun sende bence. Antiliğinden gözün kör olmuş.![]()
Sen GoT izlemişmiydiYerli Zeynacı seni![]()
![]()
![]()
Öyle olsaydı ikisi de projeyi kabul etmezdi ve dizi son iki sezona damgasını vurmazdı öyle değil mi?Evet birlikte olmaları güzel ama haklarını verebilecek yeterlilikte bir senaryo yok maalesef.![]()
Fahriye Evcanda diğer kanalda uluyormuş...Bu napacak bakalımSen GoT izlemişmiydiFragmanda çalan müzikleri GoT müziğine aşiri benziyor
Kostumler filan güzel olunca bakmak istıyorum. Dövüş sahnelerinin pek olacağini sanmıyorum. Atv olunca ağlatip dururlar kızı
![]()
Ayy sorma güzelliğinden ödün vermeden dudaklarini filan kısıyorFahriye Evcanda diğer kanalda uluyormuş...Bu napacak bakalım![]()
![]()
![]()
Ezgi Mola'nın kabul etmesi çok normal çünkü karakter ilgi çekici ve ilk bölümler iyiydi.Öyle olsaydı ikisi de projeyi kabul etmezdi ve dizi son iki sezona damgasını vurmazdı öyle değil mi?![]()
Ezgi Mola'nın kabul etmesi çok normal çünkü karakter ilgi çekici ve ilk bölümler iyiydi.Aslıhan Gürbüz de hatır gönül için ve izlediği diziye katkı sağlamak amacıyla etmiş işte belli.
![]()
İtiraf et hepsi kankilerin dimi attırdın twitleriGördüğün gibi halkımızın gözleri Doktor Hanım'ı aramış.Özellikle ilk tweet'in sonuna bayıldım.
@The_Erinch
Aslıhan Gürbüz'ün yarattığı geçici heyecan dalgası sona erip de reytinglerde değişiklik olmayınca paşa paşa gidip getirtirler yine.İtiraf et hepsi kankilerin dimi attırdın twitleri![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()