TRT 1 Masumlar Apartmanı - Dizi Yorumları

Camdaki Kız sezon finali taklidi olmuş resmen. :F Nalan da Feride'nin kapısına gelmişti. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Böyle senaristler bu kadar mutluluk size fazla, yine bitmeyen dram izleyin demişler. :A
Ay yarın AB-ABC-de 8-8.5 falan alırsa belki akıllanır, daha çok bu tarz bölüm yazarlar. Bıkdık ayol aynı dramdan. :(
Mahkum bölümünü izlemedim ama çok fazla iyi yorum gördüm, o yüzden AB'de o kadar yüksek gideceğini zannetmiyorum.

Sezonun en iyi bölümü yorumu da fazlaydı, dediğin gibi böyle devam ederse kaybettiği izleyicilerden az da olsa çekebilir.

• Beğendim
Reactions: Ahmed
Burda iyileşme safhaları oldugu için aksiyon beklemiyorum:X Han zaten sarıldı hemen:A
------

Burda iyileşme safhaları oldugu için aksiyon beklemiyorum:X Han zaten sarıldı hemen:A
Evlenmeseymiş o zaman sırf ajitasyon olsun diye kasıp duruyorlar. :A G. Budayıcıoğlu dizileri arasında artık oyuncular için değil sahneler için de kopya çekiliyor demek. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Evlenmeseymiş o zaman sırf ajitasyon olsun diye kasıp duruyorlar. :A G. Budayıcıoğlu dizileri arasında artık oyuncular için değil sahneler için de kopya çekiliyor demek. :A
Gene evirdi, çevirdi konuyu kendi izlediklerine bağladı 🤭🤭🤭🤭 Resmen hatta bekliyorsun heeee 😂

Bir şeye çevirmedim sadece Kırmızı Oda'dan oyuncu çalındıktan sonra şimdi de Camdaki Kız'dan sahne çalınması komiğime gitti. :A
Adamlar sektörü topladı napacaklar:F
------

EE Nalan neden evlendi o zaman:A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Mıymıntı olsa da çok güzel bir bölümdü. Safiye evlenseydi o kadar duygulanmazdım belki ama Gülben olunca akan sular duruyor. Zaten hastayım birde Gülben'in babasının elini öpünce baya bi' duygulandım. Keşke bugünleri İnci de görebilseydi, en çok o hakediyordu çünkü. :T