TV8 MasterChef Türkiye - Program Yorumları

Abi siz şaka mısınız? Metin nasıl elenir? Adamın kimseyle bir sıkıntısı bile yoktu yemeğini yapıp gidiyordu. Tanya için kendini feda etmiş gibi oldu. O kadar vasıfsız kişi varken gitmemeliydi. Yarışma için büyük kayıp. Kıvanç ve Eren bunu unutmazlar. Cemre kendisine karşı sağlam bir cephe oluşturdu. Buradan da kolayca çıkacağını sanmıyorum.
 
Reactions: Hazem
Herkes Cemre’yi suçluyor da Cemre’ye gelene kadar Metin’in elenmesinde suçlu olan ilk başta kendisi daha sonra Tahsin ve Tanya.
 
Cemre potada çıkar diye attı ki çıkıyordu da ; çiğ ürün vererek kendi gitti adam
)

Neyine suçlayacaklar
 
Cemre efsane bir takım kurdu.. 🤷🤷
------

Bu arada Şeflerin, Üstü kapalı Cemrenin tehdit ve mobinge maruz kalmasına izin vermeleri çok saçmaydı.. Rating uğruna.
 
Metin’in elenmesinde Cemre’nin gram suçu yok. Kadına resmen mobbing yapıyorlar, kimse de bir şey demiyor. All-Star sezonu diye izlemeye başladık saçma sapan bir hal aldı yarışma, şeflerin otoritesi sıfır.

Adalet konusuna gelirsek de birincisi bu bir yarışma, adalet muhabbeti yapılması çok saçma. İkincisi de “kazanan tabak yazılmasın” muhabbetini Gamze’yi potaya atan Sergen bozdu ilk kez, Tolga’yı potaya atan Dilara da var. Cemre aynısını yapınca suç oldu.

Son olarak Metin şampiyonluk adayıysa o potadan çıkacak zaten. Bilerek elendiyse de sorumlusu şefler. Madem jeller karıştı, niye Metin ve Tanya’yı direkt potaya atıyorsun? Üstelik ikisinin tabağına elleyen, limon olayıyla zaten mimli olan Tahsin var bir de denklemde. Olayla kimin alakası varsa ya tekrar jel yaptır ya da kendi aralarında ek bir oyun oynasınlar, biri potaya gitsin. Metin’in gitmesinden ötürü suçlanması gereken son isim Cemre ama işlerine böyle geliyor tabii.