Torpille bende 1. olurum, eskilerle olur ancak zaten.Ayol kuz masterchefte 1.olmuş, milyon milyon eurolar olan eski futbolcuyu sevgili yapmış yani zirvede Cemre Queen senin gibi değil![]()
Torpille bende 1. olurum, eskilerle olur ancak zaten.Ayol kuz masterchefte 1.olmuş, milyon milyon eurolar olan eski futbolcuyu sevgili yapmış yani zirvede Cemre Queen senin gibi değil![]()
Şaka veya ciddi yazdın bilmiyorum ancak ben cidden Cemre'nin kazanmasını hâlâ mantıklı bulmuyorum. O sezon ondan daha iyiler vardı.Torpille bende 1. olurum, eskilerle olur ancak zaten.![]()
Kuz bak Somer şefe yürüyen sayısı sen, @Alos @Emre Ozansoy @cookies @Angelica @Dosi @Zeyno dan fazla oturun ağlayın bence 7 cüceler aman evde kalmışlar olarakTorpille bende 1. olurum, eskilerle olur ancak zaten.![]()
1. olmak için eee köprüyü geçene kadar.........Kuz bak Somer şefe yürüyen sayısı sen, @Alos @Emre Ozansoy @cookies @Angelica @Dosi @Zeyno dan fazla oturun ağlayın bence 7 cüceler aman evde kalmışlar olarak@Yakamoz-Asi @The_Erinch @ozmoturk @mrt-06
Bu hafta tanya ya da Batuhan gider gibi Eda ve barış bu kaosla kalmayı garantiliyor gibi
------
@Angelica ekürin Eda şov yapiyi
Hasan'a laf etme haklarını kendilerinde nasıl buluyorlar bunlar?
Akın ına laf edilmiş @Angelica tepkisi resmen üzüm üzüme baka baka 😱 @Alos @Yakamoz-Asi @Dosi @ZeynoHasan'a laf etme haklarını kendilerinde nasıl buluyorlar bunlar?![]()
Üçünü toplasan bir Hasan etmezler, o yüzden ciddiye almıyorum ama böyle boş konuşmaları sinir bozucu.Akın ına laf edilmiş @Angelica tepkisi resmen üzüm üzüme baka baka 😱 @Alos @Yakamoz-Asi @Dosi @Zeyno
Çok haklısın Emre 👏👏Hasan'a laf etme haklarını kendilerinde nasıl buluyorlar bunlar?![]()
1. olmak için eee köprüyü geçene kadar.........![]()
Üçünü toplasan bir Hasan etmezler, o yüzden ciddiye almıyorum ama böyle boş konuşmaları sinir bozucu.![]()
Bnm Düşmanlarıma uyguladığım tarifeÇok haklısın Emre 👏👏
Doğrusunu bildiğim yalanlar aynen.