Hemde önde gideniBak misal bu ayaz sinsi hep ortalığı karıştırıp kenara çekiliyor
Hemde önde gideniBak misal bu ayaz sinsi hep ortalığı karıştırıp kenara çekiliyor
Heyatım sen her halttan anlarsın senin yanında @Özgür halt etmiş benceHemde önde gideni
Kuz sana yönelik bir video olmuş @serhatt ile @Emre Ozansoy da bayılırbence her halttan anlayan sensin cin gibisin cin @Özgür e de kafayı takma şişirme çocuğun kafasını be
Iyyy seviye yerlerde AB izliyor bir de bunları.Eda patladı yine ortalığı karıştırdı
Azize de yılan çıktı 😱
------
Tahsin pert inş. Elenmeden Dilara'yı da mat eder edoş
------
Bu Azize bizim cadolozlar @Zeyno @Angelica @Dosi ye pabucunu ters giydirir resmen şeytan 😱
------
Parlaklar için @serhatt ve @Emre Ozansoy un böyle kavga etmesini dört gözle bekliyoruz
Ne izlesinler terminatör Halil ibrahimli Hudutsuz Sevda mi izlesinlerIyyy seviye yerlerde AB izliyor bir de bunları.
Onu da izlemesinler.Ne izlesinler terminatör Halil ibrahimli Hudutsuz Sevda mi izlesinler
Hayret oğlanı sattın en son kızların bacaklarını açıyordun galiba hetero oldun @Yakamoz-AsiOnu da izlemesinler.
Hayret oğlanı sattın en son kızların bacaklarını açıyordun galiba hetero oldun @Yakamoz-Asi
O beni hiçbir şey edebilecek kalibrede değil sadece hak ettiği cevapları alıyor hepsi bu.
O beni hiçbir şey edebilecek kalibrede değil sadece hak ettiği cevapları alıyor hepsi bu.
Ecünnünün teki işte.
Deli sensin kart papaz.Valla delirmissin baya benim videodan anladigim o.
Isim lazim isim
Valla delirmissin baya benim videodan anladigim o.
Isim lazim isim