ıyyyy barış aldı ödülü ergenus.ssAnacım dizilerde öyle sahneler sevmiyor elin erkekleri ile çekiyorlar diyor aman çenesi dursun onun
ıyyyy barış aldı ödülü ergenus.ssAnacım dizilerde öyle sahneler sevmiyor elin erkekleri ile çekiyorlar diyor aman çenesi dursun onun
ıyyyy barış aldı ödülü ergenus.ss
neyse artık barış, eda, tanya, batuhan gider gibi önümüzdeki 4 hafta sen ne diyorsunUyuzlar işte
neyse artık barış, eda, tanya, batuhan gider gibi önümüzdeki 4 hafta sen ne diyorsun
2 büyü yap da gitsinlerİnşAllah giderler
2 büyü yap da gitsinler
O hiç susabilir mi eda ve susmak yan yana gelmeyecek iki kelime 🤣Eda protesto ediyordu susarak ama çok devam edemedi yine çenesi açıldı @Angelica
İşte ikizin o da 38 yaşındaymışO hiç susabilir mi eda ve susmak yan yana gelmeyecek iki kelime 🤣
Ben onun kadar konuşamam ki ben senin karşında olsam konuşamam yazdığıma ne bakıyosun 😂İşte ikizin o da 38 yaşındaymış
Kendini hafife alma Azize Eda Esra Dilara nın yanına 5. Olursun laf dalaşlarıyla @The_ErinchBen onun kadar konuşamam ki ben senin karşında olsam konuşamam yazdığıma ne bakıyosun 😂
Kendini hafife alma Azize Eda Esra Dilara nın yanına 5. Olursun laf dalaşlarıyla @The_Erinch
Alican elenecek diyolla ne diyorsun?Anca yazıda karşı karşı kavga edemem ki ben
Hiç işim olmaz.
Olmmm bu bastonlarıyla pataklar hepsini... Hepsini twitterda yorum manyağı yapıp, beyinlerini uyuşturur... 😁😁😁😁Kendini hafife alma Azize Eda Esra Dilara nın yanına 5. Olursun laf dalaşlarıyla @The_Erinch
Hiç işim olmaz.
Eren bıraktı diyolla ama bence o bırakmazValla şey diye okudum ben bir şampiyon psikolojik baskıya dayamayıp gitmek isteyecek ama elenmiş gibi gösterecek diye okumuştum o Alicanmı bilmiyorum valla
İvet survivor barış murat yağcı fan clup arkasında meloş teyzemin hepsini toz ederOlmmm bu bastonlarıyla pataklar hepsini... Hepsini twitterda yorum manyağı yapıp, beyinlerini uyuşturur... 😁😁😁😁