Alican şampiyon mu gııu iyice yaşlandınŞampiyon dediklerine göre o zaman Eren gidebilir ama sayfalar Alican diyo bilemedim
Ne bilim sayfalar Alican diyorAlican şampiyon mu gııu iyice yaşlandın
Alican şampiyon mu gııu iyice yaşlandın
Senin mezarına gelip lanet okumayı tercih ederim.
Cemre giderse şok yani final görecek kapasitedeEmree gidecek olan Cemre olmasın az önce dediğim varya Eren diyorlar o olmaz demiştin ya işte ordaki şmpiyon cemre olmasın sakın
Sen kendine ver o taktikleri evde kalmış kız kurusu kılıklı.Cemre giderse şok yani final görecek kapasitede
Neyse serhat gacısı 2 gündür edepli takılıyor azıcık taktik vereyim
Kerem'in kendine hakim olabildiği bir senaryoda ikisi de şeflik becerisi veya yeteneği (nasıl adlandırırsak artık) olarak Kerem'in gerisinde bence. Bundan bağımsız olarak ben finalistler veya şampiyonlardansa 2021 tayfasından birilerinin gitmesini istiyorum, bu lobinin gücü azalır ve zayıflarlarsa yarışmanın keyfi her şeye rağmen artacaktır.Bu potadan Kerem veya Eda elenmesi gerekirken net Alican gidecek. Twitter'daki iddialar ne yazık ki doğru çıkacak diye düşünüyorum. Yarışmanın benim gözümdeki güvenirliği çoktan bitti ama bakmadan da duramıyorum.
Cemre giderse şok yani final görecek kapasitede
Neyse serhat gacısı 2 gündür edepli takılıyor azıcık taktik vereyim
Bu potadan Kerem veya Eda elenmesi gerekirken net Alican gidecek. Twitter'daki iddialar ne yazık ki doğru çıkacak diye düşünüyorum. Yarışmanın benim gözümdeki güvenirliği çoktan bitti ama bakmadan da duramıyorum.
Barış ve Eda varken herhangi birinin elenmesi hiçbir koşulda inandırıcı değil sonra panik kerem ve beceriksiz tanya geliyor bunlardan sonra 2021 tayfaya sıra gelirKerem'in kendine hakim olabildiği bir senaryoda ikisi de şeflik becerisi veya yeteneği (nasıl adlandırırsak artık) olarak Kerem'in gerisinde bence. Bundan bağımsız olarak ben finalistler veya şampiyonlardansa 2021 tayfasından birilerinin gitmesini istiyorum, bu lobinin gücü azalır ve zayıflarlarsa yarışmanın keyfi her şeye rağmen artacaktır.
Teyzoş @serhatt da edepli biri olmaya karar verdiği için tesettüre girmeye karar vermiş böyle, iki öğretiver şuna @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Alos @cookies @Dosi @Zeyno @12.AdamAynen öyle şey diye okumuştum psikolojik baskıya dayanamıyor bilerek hata yapıp gidecek diye okumutum bakalım ne olacak
Sen de denesen iyi olur. Sonun hiç hayırlı görünmüyor zira...Teyzoş @serhatt da edepli biri olmaya karar verdiği için tesettüre girmeye karar vermiş böyle, iki öğretiver şuna @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Alos @cookies @Dosi @Zeyno @12.Adam
Sen de denesen iyi olur. Sonun hiç hayırlı görünmüyor zira...
@serhatt girer mi girmez mi bilmiyorum ama böyle devam edersen seni sokacak bir yerlere 🤣Teyzoş @serhatt da edepli biri olmaya karar verdiği için tesettüre girmeye karar vermiş böyle, iki öğretiver şuna @The_Erinch @Yakamoz-Asi @Alos @cookies @Dosi @Zeyno @12.Adam
Nilayın dediği forever.
@serhatt girer mi girmez mi bilmiyorum ama böyle devam edersen seni sokacak bir yerlere 🤣
Teyzoş serhat edep modunu açıp bir taraflarını kapadığı için bu abi ve çocuklarını sen ve @Emre Ozansoy a bırakmış @Alos kaslı sevmediği için onu teyet geçmişNilayın dediği forever.
Sağdan ikinci iş yapar.Teyzoş serhat edep modunu açıp bir taraflarını kapadığı için bu abi ve çocuklarını sen ve @Emre Ozansoy a bırakmış @Alos kaslı sevmediği için onu teyet geçmiş
Yoo kim dedi kas sevmediğimiTeyzoş serhat edep modunu açıp bir taraflarını kapadığı için bu abi ve çocuklarını sen ve @Emre Ozansoy a bırakmış @Alos kaslı sevmediği için onu teyet geçmiş
Unumu eledim eleğimi astım ben.Teyzoş serhat edep modunu açıp bir taraflarını kapadığı için bu abi ve çocuklarını sen ve @Emre Ozansoy a bırakmış @Alos kaslı sevmediği için onu teyet geçmiş