Torpille bende 1. olurum, eskilerle olur ancak zaten.Ayol kuz masterchefte 1.olmuş, milyon milyon eurolar olan eski futbolcuyu sevgili yapmış yani zirvede Cemre Queen senin gibi değil
Torpille bende 1. olurum, eskilerle olur ancak zaten.Ayol kuz masterchefte 1.olmuş, milyon milyon eurolar olan eski futbolcuyu sevgili yapmış yani zirvede Cemre Queen senin gibi değil
Şaka veya ciddi yazdın bilmiyorum ancak ben cidden Cemre'nin kazanmasını hâlâ mantıklı bulmuyorum. O sezon ondan daha iyiler vardı.Torpille bende 1. olurum, eskilerle olur ancak zaten.
Kuz bak Somer şefe yürüyen sayısı sen, @Alos @Emre Ozansoy @cookies @Angelica @Dosi @Zeyno dan fazla oturun ağlayın bence 7 cüceler aman evde kalmışlar olarak @Yakamoz-Asi @The_Erinch @ozmoturk @mrt-06Torpille bende 1. olurum, eskilerle olur ancak zaten.
1. olmak için eee köprüyü geçene kadar.........Kuz bak Somer şefe yürüyen sayısı sen, @Alos @Emre Ozansoy @cookies @Angelica @Dosi @Zeyno dan fazla oturun ağlayın bence 7 cüceler aman evde kalmışlar olarak @Yakamoz-Asi @The_Erinch @ozmoturk @mrt-06
Bu hafta tanya ya da Batuhan gider gibi Eda ve barış bu kaosla kalmayı garantiliyor gibi
------
@Angelica ekürin Eda şov yapiyi
Hasan'a laf etme haklarını kendilerinde nasıl buluyorlar bunlar?
Akın ına laf edilmiş @Angelica tepkisi resmen üzüm üzüme baka baka 😱 @Alos @Yakamoz-Asi @Dosi @ZeynoHasan'a laf etme haklarını kendilerinde nasıl buluyorlar bunlar?
Üçünü toplasan bir Hasan etmezler, o yüzden ciddiye almıyorum ama böyle boş konuşmaları sinir bozucu.Akın ına laf edilmiş @Angelica tepkisi resmen üzüm üzüme baka baka 😱 @Alos @Yakamoz-Asi @Dosi @Zeyno
Çok haklısın Emre 👏👏Hasan'a laf etme haklarını kendilerinde nasıl buluyorlar bunlar?
1. olmak için eee köprüyü geçene kadar.........
Üçünü toplasan bir Hasan etmezler, o yüzden ciddiye almıyorum ama böyle boş konuşmaları sinir bozucu.
Bnm Düşmanlarıma uyguladığım tarife @Dosi @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Alos @12.AdamÇok haklısın Emre 👏👏
Doğrusunu bildiğim yalanlar aynen.