İyi işte eğlenceli olur
Mehmet şefin torpillisi olduğu kimse de laf edemiyor
Neyse tanya elensin de uğur una dönsün 4 ay oldu genç yakışıklı oğlan bu kadar uzun süre Yanlız bırakılmaz @serhatt @Emre Ozansoy dolu dışarısıkaparlar valla
![]()
İyi işte eğlenceli olur
Neyse tanya elensin de uğur una dönsün 4 ay oldu genç yakışıklı oğlan bu kadar uzun süre Yanlız bırakılmaz @serhatt @Emre Ozansoy dolu dışarısıkaparlar valla
![]()
Kuz edanın ekürisi kim olsa gidiyiDoğru valla çok haklısın emre
Kuz edanın ekürisi kim olsa gidiyisuna, Güzide, Eray, Rıfat, sefa
senin gibi uğursuz
Gönül Kerem diyor ama Sefa gider.
Ablam buraya da dadandı Acun şimdi s.. Tı yine survivordaki gibi istediğini alana kadar devam eder 😂😂 @serhatt @Alos @MasacRE @Sherlock @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam @Dosi @Zeyno @mrt-06 @Emre OzansoyNe uğursuzluğumu gördün acaba![]()
Ablam buraya da dadandı Acun şimdi s.. Tı yine survivordaki gibi istediğini alana kadar devam eder 😂😂 @serhatt @Alos @MasacRE @Sherlock @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam @Dosi @Zeyno @mrt-06 @Emre Ozansoy
Her akşam yazar artıkOo diline düştülerse yandılar
Uğur kim?İyi işte eğlenceli olur
![]()
Sana o Uğur yokUğur kim?![]()
Tabak yapamasa da bu kaos grubu dilara, Tahsin, Sergen, Barış, Eda, Azize, ayazı susturabilecek 2 kişi var eren ve CemreCemre'yi zaten sevmem bence o sezon Alican'ın hakkıydı. Geldiği gibi hemen polemiğe girmiş. Barış'ta bence fazla büyüttü bu meseleyi. Yapsın tabağını hepsine gereken cevabı versin.
Sen kendi rezilliklerine bak sünepe.Sana o Uğur yokbu Uğur var yarın geliyor yarışmaya senin ve @Alos @Emre Ozansoy @Angelica @Dosi @Zeyno gibileri böyle rezil etmeye yine
------
Tabak yapamasa da bu kaos grubu dilara, Tahsin, Sergen, Barış, Eda, Azize, ayazı susturabilecek 2 kişi var eren ve Cemre
O yüzden destekliyorum bu hareketlerini Cemrenin
Ne rezilliğimi gördün 😱Sen kendi rezilliklerine bak sünepe.![]()
Ben ne diye rezil oluyorum ayol 🤣Sana o Uğur yokbu Uğur var yarın geliyor yarışmaya senin ve @Alos @Emre Ozansoy @Angelica @Dosi @Zeyno gibileri böyle rezil etmeye yine
------
Tabak yapamasa da bu kaos grubu dilara, Tahsin, Sergen, Barış, Eda, Azize, ayazı susturabilecek 2 kişi var eren ve Cemre
O yüzden destekliyorum bu hareketlerini Cemrenin
Sen kendi rezilliklerine bak sünepe.![]()
Boşverin siz Cemre Queen hepsini doğramaya gelmişBen ne diye rezil oluyorum ayol 🤣
Nefes alman başlı başına bir rezillik.Ne rezilliğimi gördün 😱
Queen gelir gelmez damgasını vurduNefes alman başlı başına bir rezillik.![]()
Benim karşımda hiç şansı yok çirkinin. .F
Ayol kuz masterchefte 1.olmuş, milyon milyon eurolar olan eski futbolcuyu sevgili yapmış yani zirvede Cemre Queen senin gibi değilBenim karşımda hiç şansı yok çirkinin. .F