Aynen Tahsin o .
Ben Burcu , Fatma , Tahsin , Tunahan , Safanur , Emre ve Hasanı tutuyorum. Umarım bunlardan biri kazanır.🤗
Aynen Tahsin o .
Çok erken belirlemişsinAynen Tahsin o .
Ben Burcu , Fatma , Tahsin , Tunahan , Safanur , Emre ve Hasanı tutuyorum. Umarım bunlardan biri kazanır.🤗
Aynen Tahsin o .
burcu fatma emre yi kenara koy diğerlerini @The_Erinch yaşlı balık denizin en bilinmez çıkılmaz bölgesine götürüp bıraksınÇok erken belirlemişsin![]()
![]()
![]()
Tunahanı sevmiyorum ama @xemrexxx hemen pp yapmış @Mircan Sayeburcu fatma emre yi kenara koy diğerlerini @The_Erinch yaşlı balık denizin en bilinmez çıkılmaz bölgesine götürüp bıraksın![]()
Ben ilk görüşte anlıyorum abi. ( Benim tuttuklarım hiç bir zaman 1. Olamıyor rahat olun , bunlar dışında biri 1.olur)😄😁😆😆😅Çok erken belirlemişsin![]()
![]()
![]()
Ya Tunahan çok samimi geliyor bana , ben çok sevdim.😊
Saçmalamayı kes artık. .ss
Aaa evet ilk takım oyununu izleyince hasanlar şükrüler hamzalar sergenler tunahanlar dilara bunlar hakkında görüşlerimin ne kadar doğru olduna tekrar kanat getirdimİlk gün rezaletti 😱 resmen 3+0.5 şeytan olmuşlar ilk haftadan 😱
------
Bu arkadaş da @serhatt gillerden ama ilk günden yargı dağıttı
@Çiğdem @The_Erinch @Dosi @Angelica
Emreler hee zaman zirvededirAaa evet ilk takım oyununu izleyince hasanlar şükrüler hamzalar sergenler tunahanlar dilara bunlar hakkında görüşlerimin ne kadar doğru olduna tekrar kanat getirdim![]()
![]()
Erkek favorim konusundada tekrar emin oldum şurda işini doğru düzgün yapan kimseyle işi olmayan tek kişi demekki iyi örnek olabiliyormuş Emreler@xemrexxx utan kendinden
![]()
![]()
@The_Erinch
![]()
şu tiyatrocu çocuk inş hemen şutlanıcak bunun sosyal hesaplarda pis pis videoları varmıs benim hesabım olmadından bakamıyorum yarışmada tiyatro izlemeye gerek yokEmreler hee zaman zirvededir![]()
Tiyatrocu kim gııışu tiyatrocu çocuk inş hemen şutlanıcak bunun sosyal hesaplarda pis pis videoları varmıs benim hesabım olmadından bakamıyorum yarışmada tiyatro izlemeye gerek yok![]()
![]()
@The_Erinch
Yargı dağıtmada da aynı ben.İlk gün rezaletti 😱 resmen 3+0.5 şeytan olmuşlar ilk haftadan 😱
------
Bu arkadaş da @serhatt gillerden ama ilk günden yargı dağıttı
@Çiğdem @The_Erinch @Dosi @Angelica