Abicim bu yedekler ne oldu hepsimi alındı elememi yapıldı anlayamadım bir türlü
Abicim bu yedekler ne oldu hepsimi alındı elememi yapıldı anlayamadım bir türlü
Artık tam kadro başlıyorlar canım 👍 ilk kaptanlık oyunu. 😊Abicim bu yedekler ne oldu hepsimi alındı elememi yapıldı anlayamadım bir türlü![]()
Aaa onu biliyorumda geriye kalan 14 yedek ne oldu hepsi gelecek mi siz onlardanda eleme olucak demiştinizArtık tam kadro başlıyorlar canım 👍 ilk kaptanlık oyunu. 😊
7 hafta elenenin yerine yenisi geliyor ya, yedeklerden gelecek işte.Aaa onu biliyorumda geriye kalan 14 yedek ne oldu hepsi gelecek mi siz onlardanda eleme olucak demiştiniz![]()
15 yedek alındıya biri çıktı 14 kaldı onların kendi arasında eleme yapılmadı neye göre 7 e düşücekler7 hafta elenenin yerine yenisi geliyor ya, yedeklerden gelecek işte.
Kızzz sincapppp şuan güneşleniyorummmm, yaktınnn beynimi valaa 😁😁🤣🤣🤣😁🤣🤣🤣15 yedek alındıya biri çıktı 14 kaldı onların kendi arasında eleme yapılmadı neye göre 7 e düşücekler![]()
![]()
![]()
Hhaha 14 yedek yokmu suan orda ben hepsi gelecek tek tek demiştim sizde eleme yapılacak onlardan dediniz ama yapılmadı şimdi bu 14 ü gelecek miKızzz sincapppp şuan güneşleniyorummmm, yaktınnn beynimi valaa 😁😁🤣🤣🤣😁🤣🤣🤣
Seni @xemrexxx havale ediyorum 😂😂🤭🤭🤣🤣Hhaha 14 yedek yokmu suan orda ben hepsi gelecek tek tek demiştim sizde eleme yapılacak onlardan dediniz ama yapılmadı şimdi bu 14 ü gelecek mi![]()
![]()
![]()
Seni @xemrexxx havale ediyorum 😂😂🤭🤭🤣🤣
Kız bitmezse bitmez otur izle işin ne be
Evet çok iyi hazırlanmış 😊
Aaa bana göre hazirana kadar sürsün survivor başlamasınKız bitmezse bitmez otur izle işin ne bekocan boşar valla iyi yemek yapmazsan azıcık öğrenirsin
![]()
Dışarıdaydım tam bakamadım ama internettren izleyeceğim.
hasana güveniyor bu sezon gerçekten yarışmacılarda iş yokDışarıdaydım tam bakamadım ama internettren izleyeceğim.
şu sarışın gözlüklük,yayık ayranı gibi konuşan var çok iddalı @xemrexxx @Cervantes @Mircan Sayehasana güveniyor bu sezon gerçekten yarışmacılarda iş yok![]()
![]()
![]()
Horon oynuyordu trabzonlu sanmıstımda başka şehirliymiş sanırım onun ne olduğunu önce bir çözeyimde