The_Erinch
Favori Üye
Ne izlediğini anlamadım ama tatlı yapmadıklarını biliyorum; bademi kullanacaklar ; ahh bu yaşlılıkNe bilim anlamadım abi hem et diyolar hem badem hem kadayıf diyolar anlamadım
Ne izlediğini anlamadım ama tatlı yapmadıklarını biliyorum; bademi kullanacaklar ; ahh bu yaşlılıkNe bilim anlamadım abi hem et diyolar hem badem hem kadayıf diyolar anlamadım
Ne izlediğini anlamadım ama tatlı yapmadıklarını biliyorum; bademi kullanacaklar ; ahh bu yaşlılık
@xemrexxx e zehirli
Bademli herhangi bir ürün yapıyorlar
Kuz 45 sene koca bekledin evlenemeden ölüp gidicen dikkat et@xemrexxx e zehirli
Bademli herhangi bir ürün yapıyorlar
Aman şeflerin önünde dolasma sakın @xemrexxxTabakda bir ben yokum
Canım 2 side kazandıSergen'in bir kaç videosuna denk geldim, çok tatlı ve sempatik birisi. Tıpkı Tunahan gibi. Hala daha devam ediyorlarsa kazanan ikisinden biri olur umarım.
Yedekte olunca ne oluyor?Canım 2 side kazandı
Biri ana kadroda diğeri yedek
bu seneki konsepti çözemediğim için heçççç sormaaaaaaaaaYedekte olunca ne oluyor?
@destere 16.olacakmış yedek de 15 tane seçiliyor içlerinden seçilecek@Emre Ozansoy @12.Adam @xemrexxx @The_Erinch
ana kadro 16 diyorlarda 3 gruptan 5 5 5 alıp 15 olacakya o 16. kişiyi nasıl seçecekler acaba koç gibi göktenmi incek
Acun ve saçmalıkları. Çok saçma.@Emre Ozansoy @12.Adam @xemrexxx @The_Erinch
ana kadro 16 diyorlarda 3 gruptan 5 5 5 alıp 15 olacakya o 16. kişiyi nasıl seçecekler acaba koç gibi göktenmi incek
Her gruptan 5'er yedek seçilecek. İlk grubun yedekleri geçen cuma seçildi: Sergen, Ateş, Nursima, Berk, Mete.@Emre Ozansoy @12.Adam @xemrexxx @The_Erinch
Erken bitecek diyorsunda 15 yedekle nereye erken bitiyor @The_Erinch @Maskeli Fedai @Emre Ozansoy @xemrexxx @12.AdamŞimdilik favorilerim; Tunahan, Sergen, Ateş, Şükrü.
Haftaya 3. grup gelince güncellerim, herkese başarılar... Ekli dosyayı görüntüle 107063Ekli dosyayı görüntüle 107064
------
Her gruptan 5'er yedek seçilecek. İlk grubun yedekleri geçen cuma seçildi: Sergen, Ateş, Nursima, Berk, Mete.
Bu 3 gruptan toplam 15 yedek kişi kendi içlerinde bir yarış yapacak, en iyi yemeği yapan 16. olarak ana kadroya direkt girecek ve asıl yarış başlayacak.
Bu asıl 16 kişilik kadrodan her hafta biri elendikçe, yedekler grubu kendi içlerinde yemek yapacak. En iyi yapan yedek, asıllardan elenenin yerine ana kadroya girecek.
Bu yedekten gelecek olanlar toplam kaç kişi olacak henüz açıklanmadı ama 6-7 kişi olur en fazla.
Çünkü bu sene o ses de olacak fazla uzatamazlar.
Aralık sonu-ocak başı Masterchef ve o ses biter, survivor başlar.
@Emre Ozansoy @12.Adam @xemrexxx @The_Erinch @Angelica
Bence 15 yedeğin 15'i de ana kadroya girmeyecek 5-6 kişi falan girer orayı net söylemediler yani yoksa 1 sene sürerErken bitecek diyorsunda 15 yedekle nereye erken bitiyor @The_Erinch @Maskeli Fedai @Emre Ozansoy @xemrexxx @12.Adam
Kendi aralarında birisi 16.olabilir ama yedeğe seçilen hepsi kadroya kesin olarak eklendi hepsi teker teker elenenlerin yerine gelecek orası kesin yanı ana kadroya kesin olarak alındılar oraya çıkıcaklar
Net olarak aldılar tam izlememişsin sanırım kesin kadrodalar hepsiBence 15 yedeğin 15'i de ana kadroya girmeyecek 5-6 kişi falan girer orayı net söylemediler yani yoksa 1 sene sürer