TV8 MasterChef Türkiye - Program Yorumları

• Güldürdün
Reactions: STAR and The_Erinch
  • Harika
Reactions: xemrexxx
Bizim Burcu ilk kaptan oldı @Çiğdem @xemrexxx

Ben boş kadını tutmam cevher gördüm ki :Z :Z :Z @xemrexxx

Ama çok kötü bir takım kurdu :A

şu sarışın gözlüklük,yayık ayranı gibi konuşan var çok iddalı @xemrexxx @Cervantes @Mircan Saye

Horon oynuyordu trabzonlu sanmıstımda başka şehirliymiş sanırım onun ne olduğunu önce bir çözeyimde :F :F :F @xemrexxx

Tunahanı sevmiyorum ama @xemrexxx hemen pp yapmış @Mircan Saye :A :A :A :A

Gıcık olmayanı yapamıyor oyüzden :F :F :F @xemrexxx
Burcu tüm iticiler topladı takımına :F

Gerçi bazıları @Çiğdem le @serhatt a çekici gelebilir hasan mesela üçgen vücut yapmış :A @xBUGRAx De severdi hasan ismini :A

İlk gün rezaletti 😱 resmen 3+0.5 şeytan olmuşlar ilk haftadan 😱
------

Bu arkadaş da @serhatt gillerden ama ilk günden yargı dağıttı :A

@Çiğdem @The_Erinch @Dosi @Angelica

Aaa evet ilk takım oyununu izleyince hasanlar şükrüler hamzalar sergenler tunahanlar dilara bunlar hakkında görüşlerimin ne kadar doğru olduna tekrar kanat getirdim :A :A :A

Erkek favorim konusundada tekrar emin oldum şurda işini doğru düzgün yapan kimseyle işi olmayan tek kişi demekki iyi örnek olabiliyormuş Emreler :A @xemrexxx utan kendinden :A :A :A @The_Erinch

masterchef-emre-buber-kimdir-kac-yasinda-nereli-instagram-adresi-800x445.jpg

• Harika
Reactions: xemrexxx
Aaa evet ilk takım oyununu izleyince hasanlar şükrüler hamzalar sergenler tunahanlar dilara bunlar hakkında görüşlerimin ne kadar doğru olduna tekrar kanat getirdim :A :A :A

Erkek favorim konusundada tekrar emin oldum şurda işini doğru düzgün yapan kimseyle işi olmayan tek kişi demekki iyi örnek olabiliyormuş Emreler :A @xemrexxx utan kendinden :A :A :A @The_Erinch

masterchef-emre-buber-kimdir-kac-yasinda-nereli-instagram-adresi-800x445.jpg
Emreler hee zaman zirvededir :A

• İlginç
Reactions: Çiğdem