Abicim bu yedekler ne oldu hepsimi alındı elememi yapıldı anlayamadım bir türlü
Abicim bu yedekler ne oldu hepsimi alındı elememi yapıldı anlayamadım bir türlü
Artık tam kadro başlıyorlar canım 👍 ilk kaptanlık oyunu. 😊Abicim bu yedekler ne oldu hepsimi alındı elememi yapıldı anlayamadım bir türlü
Aaa onu biliyorumda geriye kalan 14 yedek ne oldu hepsi gelecek mi siz onlardanda eleme olucak demiştinizArtık tam kadro başlıyorlar canım 👍 ilk kaptanlık oyunu. 😊
7 hafta elenenin yerine yenisi geliyor ya, yedeklerden gelecek işte.Aaa onu biliyorumda geriye kalan 14 yedek ne oldu hepsi gelecek mi siz onlardanda eleme olucak demiştiniz
15 yedek alındıya biri çıktı 14 kaldı onların kendi arasında eleme yapılmadı neye göre 7 e düşücekler7 hafta elenenin yerine yenisi geliyor ya, yedeklerden gelecek işte.
Kızzz sincapppp şuan güneşleniyorummmm, yaktınnn beynimi valaa 😁😁🤣🤣🤣😁🤣🤣🤣15 yedek alındıya biri çıktı 14 kaldı onların kendi arasında eleme yapılmadı neye göre 7 e düşücekler
Hhaha 14 yedek yokmu suan orda ben hepsi gelecek tek tek demiştim sizde eleme yapılacak onlardan dediniz ama yapılmadı şimdi bu 14 ü gelecek miKızzz sincapppp şuan güneşleniyorummmm, yaktınnn beynimi valaa 😁😁🤣🤣🤣😁🤣🤣🤣
Seni @xemrexxx havale ediyorum 😂😂🤭🤭🤣🤣Hhaha 14 yedek yokmu suan orda ben hepsi gelecek tek tek demiştim sizde eleme yapılacak onlardan dediniz ama yapılmadı şimdi bu 14 ü gelecek mi
Evet çok iyi hazırlanmış 😊
Aaa bana göre hazirana kadar sürsün survivor başlamasınKız bitmezse bitmez otur izle işin ne be kocan boşar valla iyi yemek yapmazsan azıcık öğrenirsin
Dışarıdaydım tam bakamadım ama internettren izleyeceğim.
hasana güveniyor bu sezon gerçekten yarışmacılarda iş yokDışarıdaydım tam bakamadım ama internettren izleyeceğim.
şu sarışın gözlüklük,yayık ayranı gibi konuşan var çok iddalı @xemrexxx @Cervantes @Mircan Sayehasana güveniyor bu sezon gerçekten yarışmacılarda iş yok
Horon oynuyordu trabzonlu sanmıstımda başka şehirliymiş sanırım onun ne olduğunu önce bir çözeyimde @xemrexxx