Çağlar evlenince niye üzüldün 😵 @serhatt ve @Emre Ozansoy ile çok takıldın galibaOnur elemelerden beri favorim.
Evlenmesine en çok üzüldüğüm kişi Çağlar.
------
Ara sıra bakıyorum şu anlık ezgi, kerem
Çağlar evlenince niye üzüldün 😵 @serhatt ve @Emre Ozansoy ile çok takıldın galibaOnur elemelerden beri favorim.
Evlenmesine en çok üzüldüğüm kişi Çağlar.
Elenince yazacaktım. Ya sende hemen yakaladınÇağlar evlenince niye üzüldün 😵 @serhattve @Emre Ozansoy ile çok takıldın galiba
------
Serhatla takılırsan tiktaklar konseyine girersin bunların arasınaElenince yazacaktım. Ya sende hemen yakaladın
@serhatt ile de takılsam sıkıntı olmaz herhalde ya ne olacak
Güzel ortam İste kızlı erkekli karışıkSerhatla takılırsan tiktaklar konseyine girersin bunların arasına
Benimle takılırsan A+++++++++ kategorisine girer sınıf atlarsın bilmem anlatabildi mi?Elenince yazacaktım. Ya sende hemen yakaladın
@serhatt ile de takılsam sıkıntı olmaz herhalde ya ne olacak
Serhatla takılırsan tiktaklar konseyine girersin bunların arasına
İşte yukarıdaki gibi ortamda kim neyi istiyorsa olur öyle birşey olmazBenimle takılırsan A+++++++++ kategorisine girer sınıf atlarsın bilmem anlatabildi mi?
O ortam ne ki...İşte yukarıdaki gibi ortamda kim neyi istiyorsa olur öyle birşey olmaz
------
Masterchef Onur nasıl kazanır mı yoksa Kerem mi? Serhat???
Videodaki ortam işte x li emre atmışO ortam ne ki...
Bilemem izlemiyorum.
O anlamda demedim.Videodaki ortam işte x li emre atmış
İstatistiki olarak en başarılı olan Onur favorilerimden. Çok başarılı tabaklar çıkarıyor.
Tum kadroyu yazmışsınİstatistiki olarak en başarılı olan Onur favorilerimden. Çok başarılı tabaklar çıkarıyor.
Ancak benim için iyi yemek yapmanın yanında diğer kriterler de önemli.
Karakter, kişilik, duruş, dürüstlük ve iyi yemek yapmak şeklinde toplu bir bakış ile baktığımda Alper, Hakan, Zübeyde, Nigar, Eda, Ayşe, Şirin, Emre ve Onur'u favorilerim olarak söyleyebilirim.
Kerem, Ezgi, Semih ve Kaan'ın çok yansıtmamaya çalışsalar da diğer yarışmacılara üstten baktıklarını, kendilerini daha üstün gördüklerini hissettiğim için yemekleri iyi yapsalar da onları favori listeme koymadım.
Muratcan, Nevzat, Akın, Beyza, Yudum, Erim ve Bera'ya nötr durumdayım.
20 yarışmacıyı da yazmışım
Yağ yada sıcak soğuk felandir ya. Kurt bile olsa hareket etmez denk geldim ben meyvede sebzede olmuyor öyle şeylerözette şimdi gözümle bamyanın hareketini gördüm... yağdan a kaymış gibi geldi ama bildiğin hareket etti laaaaaaaaaa
------
Kerem ve Beyza çıksın potadan diğerleri pek ilgimi çekmiyor...
Ama nötr olduklarım favorim değilTum kadroyu yazmışsın
Akın elenmiş Instagram'a hiç story atmadı dedikleri hafta başkası elenmişti. Ben o yüzden artık çok inanamıyorum sosyal medyadaki duyumlarayudum elenmiş diyolla yazık oldu....
Yudum elenmesin ya bende beğeniyorum onu. Kaan elenebilir ama o potada değilAma nötr olduklarım favorim değil
Akın elenmiş Instagram'a hiç story atmadı dedikleri hafta başkası elenmişti. Ben o yüzden artık çok inanamıyorum sosyal medyadaki duyumlara
Ama eğer Yudum elendiyse üzülürüm.
Bu akşamki 7'lide Muratcan veya Erim elenirse daha az üzülürümYudum elenmesin ya bende beğeniyorum onu. Kaan elenebilir ama o potada değil
senin de beğeniler @serthatt ve @Angelica nınkilerle kapışır zevksizlikteYudum elenmesin ya bende beğeniyorum onu. Kaan elenebilir ama o potada değil
senin de beğeniler @serthatt ve @Angelica nınkilerle kapışır zevksizlikte
Keşke bazı kalın kafalılarda bunu anlayabilecek kapasitede olsa.Ben yeteneğe bakıyorum @serhatt tipe bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?