TV8 MasterChef Türkiye - Program Yorumları

Eleme gecesinde incirin ana ürün olduğu ilk turda;
1. Muratcan, 2. Zübeyde, 3. Şirin oldu.

İkinci tura kalan 4 isim; Yudum, Erim, Beyza ve Kerem. Bu 4 kişiden biri bu akşam elenecek ve artık yedek yarışmacı gelmeyeceği için MasferChef Türkiye 2024 yeni haftada 19 yarışmacıyla devam edecek.

• İlginç
Reactions: RüzgarGülü
Eleme gecesinde incirin ana ürün olduğu ilk turda;
1. Muratcan, 2. Zübeyde, 3. Şirin oldu.

İkinci tura kalan 4 isim; Yudum, Erim, Beyza ve Kerem. Bu 4 kişiden biri bu akşam elenecek ve artık yedek yarışmacı gelmeyeceği için MasferChef Türkiye 2024 yeni haftada 19 yarışmacıyla devam edecek.
Beyza elense ben şok şok şok olurum. :F

• Güldürdün
Reactions: Royal Highness
yudum elenmiş diyolla yazık oldu....
MasterChef'ten çok bilgi sızmıyor genelde ama bu iddianın doğru çıkmasına şaşırdım. @RüzgarGülü'nün dediği gibi istihbaratın sağlammış :A

Programı beklerken ki reklamlar beni çok sıkıyor özellikle son açıklama öncesi. Şimdi reklamlari bekliyoruz. 🥴
Aynen öyle. Çok uzun reklam süresi :T:

@Royal Highness sağlık olsun gitti yudum kaldı Erim
Bugünkü yazdığım mesajda Yudum'a nötr durumdayım demiştim ama meğer sevmişim onu ve elendikten sonraki o görüntüleri izleyince baya üzüldüm :ozur: :ozur:

MasterChef'ten çok bilgi sızmıyor genelde ama bu iddianın doğru çıkmasına şaşırdım. @RüzgarGülü'nün dediği gibi istihbaratın sağlammış :A

Aynen öyle. Çok uzun reklam süresi :T:

Bugünkü yazdığım mesajda Yudum'a nötr durumdayım demiştim ama meğer sevmişim onu ve elendikten sonraki o görüntüleri izleyince baya üzüldüm :ozur: :ozur:
Sadece elenme kısmını izledim. Erim de üzüldü. Sinsilik yok en azından Erim de onu biliyoruz ama yudum üzdü yapacaklarını merak ediyordum. :)

• Aynen
An itibariyle şefler birbirine girdi :A :A
Ama eğlenceli anlamda :Z:Z

Somer Şef Adana kebabı tırnak pidenin içine koyup sumaklı soğanını ekledikten sonra limon sıkılır diyor, Mehmet Şef ve Danilo Şef buna itiraz ediyor ve kesinlikle limon sıkılmaz diyor :Z:Z

Olay da şuradan çiktı : Adanalı olan Akın, Mehmet Şef'e tırnak pidenin içine Adana kebap ve sumaklı soğanı koyduktan sonra limon sıkmaya kalktı. Mehmet Şef de itiraz etti, yenisini hazırla dedi :A :A

9 dk önce MasterChef Instagram hesabından anket başlatıldı ;

Sizler ne diyorsunuz? :) @RüzgarGülü @The_Erinch @xemrexxx @Angelica @Zeyno

Screenshot_20240923_223548_Instagram.jpg

Son düzenleme:

Somer Şef Adana kebabı pidenin içine koyup soğanını ekledikten sonra limon sıkılır diyor, Mehmet Şef ve Danilo Şef buna itiraz ediyor ve kesinlikle limon sıkılmaz diyor :Z:Z

10 dk önce MasterChef Instagram hesabından anket başlatıldı ;

Sizler ne diyorsunuz? :) @RüzgarGülü @The_Erinch @xemrexxx

Ekli dosyayı görüntüle 129533
Limon yerken üstten sıkılır. :D
------

Limon yanında ikram gelir hep. Peki sen ne düşünüyorsun? @Royal Highness

• İlginç
Limon yerken üstten sıkılır. :D
------

Limon yanında ikram gelir hep. Peki sen ne düşünüyorsun? @Royal Highness
Bugüne kadar yediğim hiçbir Adana kebap tabağında limon servis edilmedi :) Ve hayatımda ilk kez Adana kebabı yerken limon sıkılma opsiyonunun olduğunu öğrendim :A :A

MasterChef'i ilk kez bu sezon takip ediyorum. Meğer 8.sezonuymuş 🤭🤭 Baya olmuş yani :A

Yeni bir şey öğretti bana :) Ha ama ben bundan sonra da asla limon sıkıp yemem :D

• Güldürdün
Bugüne kadar yediğim hiçbir Adana kebap tabağında limon servis edilmedi :) Ve hayatımda ilk kez Adana kebabı yerken limon sıkılma opsiyonunun olduğunu öğrendim :A :A

MasterChef'i ilk kez bu sezon takip ediyorum. Meğer 8.sezonuymuş 🤭🤭 Baya olmuş yani :A

Yeni bir şey öğretti bana :) Ha ama ben bundan sonra da asla limon sıkıp yemem :D
Akdeniz'e uzak oldugun belli burdan. Denemek güzeldir ama. Soğanlı yemiyorsan limona gerek yok tabi :D

• Güldürdün
Uy da uşağum bildun oni :A

Şaka şaka :Z Ama sana Doğu Karadeniz'li olabileceğimi ne düşündürdü merak ettim :D

Doğma büyüme Eskişehirliyim :)
Limonla tanismadin diyedir belki ondan :F

Memnun oldum demek öğrenci şehri iyi bakalım :)

Anket sonucu ne çıktı izlemiyorum ben şu an oyundayim :D

• Güldürdün

Somer Şef Adana kebabı tırnak pidenin içine koyup sumaklı soğanını ekledikten sonra limon sıkılır diyor, Mehmet Şef ve Danilo Şef buna itiraz ediyor ve kesinlikle limon sıkılmaz diyor :Z:Z

Olay da şuradan çiktı : Adanalı olan Akın, Mehmet Şef'e tırnak pidenin içine Adana kebap ve sumaklı soğanı koyduktan sonra limon sıkmaya kalktı. Mehmet Şef de itiraz etti, yenisini hazırla dedi :A :A

9 dk önce MasterChef Instagram hesabından anket başlatıldı ;

Sizler ne diyorsunuz? :) @RüzgarGülü @The_Erinch @xemrexxx @Angelica @Zeyno

Ekli dosyayı görüntüle 129533
Sıkmam.. Birtek lahmacuna sıkarım.

Limonla tanismadin diyedir belki ondan :F

Memnun oldum demek öğrenci şehri iyi bakalım :)

Anket sonucu ne çıktı izlemiyorum ben şu an oyundayim :D
Evet doğru :) Ben de üniversiteyi de tabi ki Eskişehir'de okudum. Kendi şehrimin ünü ortadayken başka şehre gidemezdim :)

Anket şu an ;

Evet sıkılır %38
Hayır sıkılmaz %62

Sıkmam.. Birtek lahmacuna sıkarım.
Tantuniye sıkmaz mısın? 😲😲

• Beğendim