Mr.At
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 4,684
- Puanı
- 461
- Web Sitesi
- gecmisinmizikacisi.blogspot.com.tr
Angelica o kardeşim naptin senSen Avşar Kuzusu’sun (açılmadıysa eğer )
Angelica o kardeşim naptin senSen Avşar Kuzusu’sun (açılmadıysa eğer )
O halde sen yoksun, bizi ters köşe edeceksin böyleceAngelica o. Bugün açıldı
O halde sen yoksun, bizi ters köşe edeceksin böylece
Köpek demiştim sana ilk biliyorsun ama hayır dedin, şimdi köpek çıkarsan da şaşırmayız
Yazık vol 2Hangi dizi türlerini sevdiğimi bilmiyorsan ve sevdiğim rengide bilmiyorsan yazık diyorum çünkü 2 ipucuda benlik değil. Bu yarışmada sadece 1 Fake ipucu var.
Bariz detaylar vermem ayrıca.
O halde sen yoksun, bizi ters köşe edeceksin böylece
Köpek demiştim sana ilk biliyorsun ama hayır dedin, şimdi köpek çıkarsan da şaşırmayız
Yazık vol 2
Çözdüm, Mamut sensin (eğer yarışmada varsan)Yazık vol 2
Yorum yok artık.Dodi gibi o da uyumlu neyseki 1'den fazla bana uyan var. @Mircan SayeÇözdüm, Mamut sensin (eğer yarışmada varsan)
Köpek @AseratO halde sen yoksun, bizi ters köşe edeceksin böylece
Program bittiğinde bunları karşılaştırırız artık.😉
Bu gidişle tüm maskelerin arkasından sen olmuş oluyorsun.🤣😂Yorum yok artık.Dodi gibi o da uyumlu neyseki 1'den fazla bana uyan var. @Mircan Saye
Biz Safiye sultan dan mı ilham almış hadsiz @Dosi. SsSen Avşar Kuzusu’sun (açılmadıysa eğer )
O da özenti zaten. Ss@Angelica almış onu
Benim Sevimli Dodi'yi benimsemem gibi mi acabaGremlin benim bence de.
Elifi nasıl bıraktın sen 😒Benim Sevimli Dodi'yi benimsemem gibi mi acaba
Bu arada @The_Erinch demek Elif kazandı sjjsjsj heyecan yapıp buraya yazmışsın
Avatar ve Nagihan'ı daha fazla destekledim zamanında ayrıca Batuhan ve Hikmet'i de severim. Yani bıraktığım çokElifi nasıl bıraktın sen 😒
Dodi zaten Dosi'yim diye bağırıyor.Benim Sevimli Dodi'yi benimsemem gibi mi acaba
Bu arada @The_Erinch demek Elif kazandı sjjsjsj heyecan yapıp buraya yazmışsın
En son Beyaz Gelincik içinde öyle denmişti ama evet bana çok uygun Mamut'un ipuçlarıda benDodi zaten Dosi'yim diye bağırıyor.
E forumda sadece bir tane stratejik akrep olursa tabi belli olur hemen. Forumun entrika ayağını tek başıma yürütüyorum resmen.Şok oldum. Asla tahmin edemezdim serhatt olduğunu @The_Erinch @serhatt @Tolstoyevski 😱
Bu arada onu açmayın demiştim
@Angelica spoi gibi ipucu vermiş hakkında
serhat'ın ise maske ismi zaten net birşeydi.