Estağfurullah abi. Ne kusuru . Zaten büyük ihtimal 3 Maske açılacak. 😊Ben bitti sandım yaaa anketi.. Kusura bakma, isim vermiş oldum 🤷🤷
Estağfurullah abi. Ne kusuru . Zaten büyük ihtimal 3 Maske açılacak. 😊Ben bitti sandım yaaa anketi.. Kusura bakma, isim vermiş oldum 🤷🤷
2 Maske den hiç buraya geleceğini düşünmemiştim.4 maskeye birden mi veda ediyoruz? 😱
İki maskenin gidecek olması ve tek seçenek oy vermemizden kaynaklı böyle bir şey olduğunu düşünüyorum. Yeni maskeler geliyorsa sıkıntı yok.2 Maske den hiç buraya geleceğini düşünmemiştim.
( Yeni bölümlerde yeni maskeli üyeler olacaktı zaten. Yani yarışmada heyecan kaldığı yerden devam edecek)
ANKET SONUÇLARISAYIN MASKE İZLEYİCİLERİ ;
AÇIKLANIYOR.
YARIŞMANIN BUGÜNKÜ BÖLÜMÜNDE EN YÜKSEK OY ALAN 2 MASKE AÇILACAKTI. AMA 2.EN YÜKSEK OYU ALAN (YANİ 3 OY ALAN) AVŞAR KUZUSU , STRATEJİK AKREP VE YEŞİL CANAVAR MASKELERİNİN DE ALTINDAKİ ÜYELERİ ÖĞRENECEĞİZ.
@Angelica @Dosi @Zeyno @The_Erinch @Tolstoyevski @xdragxx @Araf @Cervantes @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @EmreCan @Emre Ozansoy @serhatt @Aserat @Özgür @Mr.At @Hazem @xemrexxx @bazinga @Billy Kane @denizz19 @Ahmed @Yiğitt @Yakamoz-Asi @Sherlock @mesmeso @12.Adam @phoebebuffay @batuhankaralar
2. En yüksek oyu 3 Maske de aldığı için.Niye üç maske birden açılıyor ya
3 değil 4.Niye üç maske birden açılıyor ya
2. En yüksek oyu 3 Maske de aldığı için.
3 değil 4.
Doğru tahmin etmişim. @Angelica ipuçlarını biraz daha farklı verebilirdin.İLK OLARAKSAYIN MASKE İZLEYİCİLERİ;
AVŞAR KUZUSU KİM?
*YEMEK SEVER.
*ERKEK.(Yanlış ipucu)
*YARIŞMA SEVER.
@Angelica @Dosi @Zeyno @The_Erinch @Tolstoyevski @xdragxx @Araf @Cervantes @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @EmreCan @Emre Ozansoy @serhatt @Aserat @Özgür @Mr.At @Hazem @xemrexxx @bazinga @Billy Kane @denizz19 @Ahmed @Yiğitt @Yakamoz-Asi @Sherlock @mesmeso @12.Adam @phoebebuffay @batuhankaralar
İLK OLARAKSAYIN MASKE İZLEYİCİLERİ;
AVŞAR KUZUSU KİM?
*YEMEK SEVER.
*ERKEK.(Yanlış ipucu)
*YARIŞMA SEVER.
Doğru tahmin etmişim. @Angelica ipuçlarını biraz daha farklı verebilirdin.
Çok belli ediyordu özellikler. O yüzden de çoğu kişi direk senin olduğunu anlamıştır bence.İkinci ipuçlarını ben vermedim ki ama ilk ipucuları veremedim ya
Çok belli ediyordu özellikler. O yüzden de çoğu kişi direk senin olduğunu anlamıştır bence.
Meyve ipucu ve yorumları uzun ipucundan emin olmasam da serhatt olduğu belliydi. Maske seçimi çok başarılı.2.OLARAKSAYIN MASKE İZLEYİCİLERİ;
STARTEJİK AKREP KİM?
@xdragxx gözünden kaçmış sanırım, ama çok net sensin uzun yazmamakla övündüğünü bildiğim için ters köşe oradanYeşil canavar @mesmeso olabilir
The Red K zaten ben @xdragxx ’ım diye bağırmış, daha zor şıklar olmasını beklerdim çok net.
Köpek @phoebebuffay olabilir romantik ve kırmızı renkten dolayı
Avşar @Cervantes belki…
Şok oldum. Asla tahmin edemezdim serhatt olduğunu @The_Erinch @serhatt @Tolstoyevski 😱2.OLARAKSAYIN MASKE İZLEYİCİLERİ;
STARTEJİK AKREP KİM?
2.OLARAKSAYIN MASKE İZLEYİCİLERİ;
STARTEJİK AKREP KİM?