Aynen sen onları çok buldun artık biri de seni bulsun 😁Çok mu hevesliydin kalmaya 😱 Nerden bileyim sen olduğunu. Birşey seçmeme itti.
Önce @Tolstoyevski sonrada senin maskeyi attım sjsjsjjs
Sizde beni bulun @Mircan Saye
Aynen sen onları çok buldun artık biri de seni bulsun 😁Çok mu hevesliydin kalmaya 😱 Nerden bileyim sen olduğunu. Birşey seçmeme itti.
O biraz zor ama yanlışlıkla oylanırsam Ters köşe olacaklarAynen sen onları çok buldun artık biri de seni bulsun 😁
Köpek sensin işte bariz bir şekildeÇok mu hevesliydin kalmaya 😱 Nerden bileyim sen olduğunu. Birşey seçmeme itti.
@Mircan Saye , benim de maskem var mı?Köpek sensin işte bariz bir şekilde
Hangi dizi türlerini sevdiğimi bilmiyorsan ve sevdiğim rengide bilmiyorsan yazık diyorum çünkü 2 ipucuda benlik değil. Bu yarışmada sadece 1 Fake ipucu var.Köpek sensin işte bariz bir şekilde
Niye yahu teklif gelirse yok demem hiçbir şeye çok absürt olmadığı süreceYarışmaya katılacağını düşüneceğim en son isim sen olurdun @xdragxx . 😱 Baya ters köşe olduk.
Ne bileyim her an "yarışmayı sevmem , yarışanı da sevmem " diye bir çıkış bekliyor insan.Niye yahu teklif gelirse yok demem hiçbir şeye çok absürt olmadığı sürece
Hep okum üstümdeydi 🤪😅Mantı tam beni ele vermek üzereyken @Mircan Saye fake Akın ipucunu devreye soktu ve oklar biraz benim üzerimden dağıldı bu bölüm.
Sevimli Dodi sensin @DosiKALAN MASKELERSAYIN MASKE İZLEYİCİLERİ;
GREMLİN
KÖPEK
MAMUT
SEVİMLİ DODİ
CUPCAKE
THE RED KNIGHT
VE YENİ MASKELİLER
CUMA GÜNÜ YAYINLANACAK BÖLÜMDE
BEYAZ KAPLAN
?!!?( SÜRPRİZ)
HAFTAYA SALI YAYINLANACAK OLAN BÖLÜMDE
?!!?(SÜRPRİZ)
?!!?(SÜRPRİZ)
@Angelica @Dosi @Zeyno @The_Erinch @Tolstoyevski @xdragxx @Araf @Cervantes @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @EmreCan @Emre Ozansoy @serhatt @Aserat @Özgür @Mr.At @Hazem @xemrexxx @bazinga @Billy Kane @denizz19 @Ahmed @Yiğitt @Yakamoz-Asi @Sherlock @mesmeso @12.Adam @phoebebuffay @batuhankaralar
Aynen abi senin yorumlarına hep şaşkın attım ki ben sanma diye ama yine de Cervantes demeye devam ettin .Hep okum üstümdeydi 🤪😅
Sevimli olduğum doğru ama Dodi diyerek baştan açık verdim mi acaba yoksa @Tolstoyevski gibi biri beni mi hedef gösterdiSevimli Dodi sensin @Dosi
Cupcake elenmisti @xemrexxx idi hatta @Mircan SayeKALAN MASKELERSAYIN MASKE İZLEYİCİLERİ;
GREMLİN
KÖPEK
MAMUT
SEVİMLİ DODİ
CUPCAKE
THE RED KNIGHT
VE YENİ MASKELİLER
CUMA GÜNÜ YAYINLANACAK BÖLÜMDE
BEYAZ KAPLAN
?!!?( SÜRPRİZ)
HAFTAYA SALI YAYINLANACAK OLAN BÖLÜMDE
?!!?(SÜRPRİZ)
?!!?(SÜRPRİZ)
@Angelica @Dosi @Zeyno @The_Erinch @Tolstoyevski @xdragxx @Araf @Cervantes @BARON男爵 @Gerekli24 @slhttnmtl @EmreCan @Emre Ozansoy @serhatt @Aserat @Özgür @Mr.At @Hazem @xemrexxx @bazinga @Billy Kane @denizz19 @Ahmed @Yiğitt @Yakamoz-Asi @Sherlock @mesmeso @12.Adam @phoebebuffay @batuhankaralar
Sen Avşar Kuzusu’sun (açılmadıysa eğer )Sevimli olduğum doğru ama Dodi diyerek baştan açık verdim mi acaba yoksa @Tolstoyevski gibi biri beni mi hedef gösterdi
İpuçları bu:
İPUÇLARI
* Yemek ayrımı yapmaz.
* Ankaralı
* Üniversite sınavında dereceye yaptı.
@The_Erinch @Cervantes @Angelica @Araf @xdragxx
Angelica o. Bugün açıldıSen Avşar Kuzusu’sun (açılmadıysa eğer )