Mr.At
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 4,748
- Puanı
- 461
- Web Sitesi
- gecmisinmizikacisi.blogspot.com.tr
Angelica o kardeşim naptin senSen Avşar Kuzusu’sun (açılmadıysa eğer)
Angelica o kardeşim naptin senSen Avşar Kuzusu’sun (açılmadıysa eğer)
O halde sen yoksun, bizi ters köşe edeceksin böyleceAngelica o. Bugün açıldı![]()
O halde sen yoksun, bizi ters köşe edeceksin böylece
Köpek demiştim sana ilk biliyorsun ama hayır dedin, şimdi köpek çıkarsan da şaşırmayız![]()
Yazık vol 2Hangi dizi türlerini sevdiğimi bilmiyorsan ve sevdiğim rengide bilmiyorsan yazık diyorumçünkü 2 ipucuda benlik değil. Bu yarışmada sadece 1 Fake ipucu var.
Bariz detaylar vermem ayrıca.
O halde sen yoksun, bizi ters köşe edeceksin böylece
Köpek demiştim sana ilk biliyorsun ama hayır dedin, şimdi köpek çıkarsan da şaşırmayız![]()
Yazık vol 2
Çözdüm, Mamut sensinYazık vol 2
Yorum yok artık.Dodi gibi o da uyumluÇözdüm, Mamut sensin(eğer yarışmada varsan)
Köpek @AseratO halde sen yoksun, bizi ters köşe edeceksin böylece
Program bittiğinde bunları karşılaştırırız artık.😉
Bu gidişle tüm maskelerin arkasından sen olmuş oluyorsun.🤣😂Yorum yok artık.Dodi gibi o da uyumluneyseki 1'den fazla bana uyan var. @Mircan Saye
Biz Safiye sultan dan mı ilham almış hadsiz @Dosi. SsSen Avşar Kuzusu’sun (açılmadıysa eğer)
O da özenti zaten. Ss@Angelica almış onu![]()
Benim Sevimli Dodi'yi benimsemem gibi mi acabaGremlin benim bence de.![]()
Elifi nasıl bıraktın sen 😒Benim Sevimli Dodi'yi benimsemem gibi mi acaba
Bu arada @The_Erinch demek Elif kazandı sjjsjsjheyecan yapıp buraya yazmışsın
Avatar ve Nagihan'ı daha fazla destekledim zamanındaElifi nasıl bıraktın sen 😒
Dodi zaten Dosi'yim diye bağırıyor.Benim Sevimli Dodi'yi benimsemem gibi mi acaba
Bu arada @The_Erinch demek Elif kazandı sjjsjsjheyecan yapıp buraya yazmışsın
En son Beyaz Gelincik içinde öyle denmişti ama evet bana çok uygunDodi zaten Dosi'yim diye bağırıyor.![]()
E forumda sadece bir tane stratejik akrep olursa tabi belli olur hemen.Şok oldum. Asla tahmin edemezdim serhatt olduğunu @The_Erinch @serhatt @Tolstoyevski 😱
Bu arada onu açmayın demiştim
@Angelica spoi gibi ipucu vermiş hakkında
serhat'ın ise maske ismi zaten net birşeydi.