puniser için diyorsan hiç başlamam buna sıra gelmez
hogatha sen kendin bombasın zaten
puniser için diyorsan hiç başlamam buna sıra gelmez
hogatha sen kendin bombasın zaten
Hhahah aaa senden böyle iltifatlar duymak şaşırtıyor 😱😱😱 @mrt-06 @Harunnn60 @xemrexxxpuniser için diyorsan hiç başlamam buna sıra gelmezdaha onlarca dizim var izleyecek onlara zaman bulamadım
hogatha sen kendin bombasın zatenbombaya ihtiyacınmı var sanki
tabiki sapıklığın bile bir raconu var yeri geldiğinde iltifat yapmasını bilmeli
Kurs falan aç forumdatabiki sapıklığın bile bir raconu var yeri geldiğinde iltifat yapmasını bilmelisapıklık öyle kolay meslek değil herkes yapamaz)
Yok la Vikings'i diyorum. Enes ben izledim yorum yazdım demiş, ben de izledim. Sen kaldın bir tek, izleyip Vikings sayfasına uğrapuniser için diyorsan hiç başlamam buna sıra gelmezdaha onlarca dizim var izleyecek onlara zaman bulamadım
Sen Punisher izlesene beYok la Vikings'i diyorum. Enes ben izledim yorum yazdım demiş, ben de izledim. Sen kaldın bir tek, izleyip Vikings sayfasına uğra
dizibox da açmaya çalıştım ordada altyazı çıkmadığı için net çeviri yokmuş sanırım artık luciferdan sonra başlarım bunaYok la Vikings'i diyorum. Enes ben izledim yorum yazdım demiş, ben de izledim. Sen kaldın bir tek, izleyip Vikings sayfasına uğra
milleti kötü yollara teşvik etmeyelim
Yarın gece Lucifer 1.Bölüm yorumu ile gel , bismillah diyip başladizibox da açmaya çalıştım ordada altyazı çıkmadığı için net çeviri yokmuş sanırım artık luciferdan sonra başlarım buna
zaten bir yerden başlamam lazım çok beklettim yarına ilk üç bölüm tamamdırYarın gece Lucifer 1.Bölüm yorumu ile gel , bismillah diyip başla
Oooo güzel ozaman yorumlarını bekliyorum şansına ilk 3 bölümü yorumlamıştımzaten bir yerden başlamam lazım çok beklettim yarına ilk üç bölüm tamamdır
ben dizilere başlayınca biliyorsun günde beş bölüm gider ama işte zaman bulamıyorum yoksa iş kolayOooo güzel ozaman yorumlarını bekliyorum şansına ilk 3 bölümü yorumlamıştım
Zaten en son 7.bölüm verildi sanırım bir çırpıda yetişirsin
Allah aşkına sen napıyorsun ayoll uğraştığın neben dizilere başlayınca biliyorsun günde beş bölüm gider ama işte zaman bulamıyorum yoksa iş kolay
Allah aşkına sen napıyorsun ayoll uğraştığın ne
İşin gücün yok askere zaten gitmiyorsun , sabah 7 den sonra uyuyup gece uyanıyorsunEv kızı gibi yaşıyorsun ama ev işide yapmıyorsun .Benden rahatsın vlla
@mrt-06 @XanTier @MasacRE- @Harunnn60
Sen şuna bizim de izleyesimiz gelmiyor, seni bahane ediyoruz desene
Başka siteden aç, onu da ben mi söyleyeyimdizibox da açmaya çalıştım ordada altyazı çıkmadığı için net çeviri yokmuş sanırım artık luciferdan sonra başlarım buna
Sen şuna bizim de izleyesimiz gelmiyor, seni bahane ediyoruz desene
Başka siteden aç, onu da ben mi söyleyeyim
DiziBox çoğu diziye telif atıyor oyüzden DiziMag tan bakın tüm diziler var oraya telif yapılmıyorpuniser için diyorsan hiç başlamam buna sıra gelmezdaha onlarca dizim var izleyecek onlara zaman bulamadım
Bende 5 i izlemiştim izlede yetiş1x4
Diğer bölümlerdeki gibi sadece sonları biraz heyecanlı bir bölümdü
@Çiğdem- @Harunnn60 izledim 4'ü. Yarın da 5'e bakarım da ne zaman gelecek bu HarunSilah kaçırma operasyonu güzeldi. Madani ile de karşılaştılar ilk kez. O ölmediğini tahmin ediyordu Punisher'in şimdi bizzat öğrenmiş olduPunisher iyilerin dostu kötülerin düşmanı olarak kurtardı kadını tabi oradan kıyamadı
Ayın sonu mu ohooBende 5 i izlemiştim izlede yetişbu ayın sonuna gelecekmiş seni bekliyoruz dedimd ershaneye yazılmış
Noel tatiline girdi cw dizilerim tamda izlenecek dizi lazımdı şu @destere nin ozarkınamı baksam bu boşluktaAyın sonu mu ohooNeyse 1 bölüm daha izleyip rafa kaldırırım o zaman diziyi, başka izleyecek dizilerim vardı zaten iyi oldu
Açıkçası senin Ozark'ı seveceğini sanmıyorum ama bir bak kendin karar verNoel tatiline girdi cw dizilerim tamda izlenecek dizi lazımdı şu @destere nin ozarkınamı baksam bu boşlukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?