Maskeli Fedai
Favori Üye
O saatte o kuşu gördüğüme şükret
Ee o da belgesel sınıfına girmez mi bu işin üstadı sensin bilimsel bir açıklama getir konuya@Doğu netten +18 filmleri takip etmekten düzgün bir belgesel izlemeye fırsat bulamıyoro yüzden akbabayla ağaçkakanı karıştırması çok normal bence) şimdi belgesel dedik? canlılarda üreme konulu belgeseller izlediğini iddia edecektir
valla senin hatanı bilimsel açıklamayla düzeltemem hiç kusura bakmaO saatte o kuşu gördüğüme şükret
Ee o da belgesel sınıfına girmez mi bu işin üstadı sensin bilimsel bir açıklama getir konuya
Sıvacılık öyle bir boyuta gelmiş ki artık kendini sıvamaya başlamışsınvalla senin hatanı bilimsel açıklamayla düzeltemem hiç kusura bakmaben tv de olsun nette olsun asla kötü pis şeyler izlemiyorum istersen @Çiğdem- e soro yüzden hogatha beni seçti, o da işini biliyor baktıki cillop gibi temiz yaşı +18 olduğu halde huyu suyu saf ve temizliği -18 gibi duran yakışıklı bir çocuk duruyor karşısında, kaçırmayayım demiştir
Sıvacılık öyle bir boyuta gelmiş ki artık kendini sıvamaya başlamışsınMalatyanın havasında mı suyunda mı var arkadaş anlamadım ki
Onda da bazı sıva emareleri varbeni yakarken araya @takas ıda kattın)
la takas bu sana sıvacı diyor gör bunları vadi sayfasından şutla bu arkadaşı)
sıva güzeldir görüntüyü düzeltir bizim tüm amacımız kırığı çıkığı olan arkadaşları sıvayıp pürüzsüz göstermekOnda da bazı sıva emareleri varAma sıvanın üstadı senin de hemşehrin olan Ertem Şener'dir. Zaten ilk belirtiler onda baş gösterdi sonra tüm Malatya'ya yayıldı
aga sen bizim gönlümüzde her zaman favorisin benimde 1 numaralı kardeşimsinEyvallah aga tesekkur ederim
Eyvallah patron benimde istedigim buydu zaten since2011 kardesimin favori uye olmasi bendr oyumu kullanirim yarinaga sen bizim gönlümüzde her zaman favorisin benimde 1 numaralı kardeşimsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?