adam khan of khans lo düzgün konuş1x1
süresi uzunmuş gibi geldi bana, sıkıldım izlerken.
8/10latinlerin flashback'leri güzeldi. bu kubi kubi han böyle oturarak mı fethetmiş buraları. ayrıca dünyayı ben yöneticem, ayağının altına harita serme, kılıçla işaretleme falan hep bi süleyman tripleri@sokak sanati
bence kubi kubi han daha sempatikadam khan of khans lo düzgün konuş
fantezi açısından daha geniş bir yelpazesi ar adamın bizde pek fantezi yoktubence kubi kubi han daha sempatik
1x1
süresi uzunmuş gibi geldi bana, sıkıldım izlerken.
8/10latinlerin flashback'leri güzeldi. bu kubi kubi han böyle oturarak mı fethetmiş buraları. ayrıca dünyayı ben yöneticem, ayağının altına harita serme, kılıçla işaretleme falan hep bi süleyman tripleri@sokak sanati
saraya cariye de sokmak varsa tamam bildiğin my buİlk 2-3 bölümde MY etkisi bende gördüm.Hele saraya ajan girecek cariyenin bölümünü izle tam MY.
saraya cariye de sokmak varsa tamam bildiğin my bu
ahhahBiraz Cansu'nun biraz Hürrem'in saraya girişinden özenilmiş.Ama daha çıplak bunlar.
ahhahyakında forumda "Dünyanın En Pahalı Dizisine İlham Kaynağı
Olan Dizi" başlıklı bir konu görebiliriz
tyrant'ın bazı sahneleri my setinde çekilmişti %100 eminim onu da geç fark etmişti galiba@xemrexxx
davullu zurnalı bir dizi. benzetme olarak değil baya davul zurna var. ilk bölümü izle anlarsınO nasıl bir dizi. Hiç bilmiyorum.
davullu zurnalı bir dizi. benzetme olarak değil baya davul zurna var. ilk bölümü izle anlarsınhttps://fav10.net/forum/threads/tyrant-1-sezon-yorumları.224997/
ikinci sezon başlayana kadar yetiş bizeİndirecek dizi arıyordum indiririm bir ara.
ikinci sezon başlayana kadar yetiş bize
temmuzdaNe zaman başlıor. Fİnallerim var benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?