adam khan of khans lo düzgün konuş1x1
süresi uzunmuş gibi geldi bana, sıkıldım izlerken.
8/10latinlerin flashback'leri güzeldi. bu kubi kubi han böyle oturarak mı fethetmiş buraları. ayrıca dünyayı ben yöneticem, ayağının altına harita serme, kılıçla işaretleme falan hep bi süleyman tripleri@sokak sanati
bence kubi kubi han daha sempatikadam khan of khans lo düzgün konuş![]()
fantezi açısından daha geniş bir yelpazesi ar adamın bizde pek fantezi yoktubence kubi kubi han daha sempatik![]()
1x1
süresi uzunmuş gibi geldi bana, sıkıldım izlerken.
8/10latinlerin flashback'leri güzeldi. bu kubi kubi han böyle oturarak mı fethetmiş buraları. ayrıca dünyayı ben yöneticem, ayağının altına harita serme, kılıçla işaretleme falan hep bi süleyman tripleri@sokak sanati
saraya cariye de sokmak varsa tamam bildiğin my buİlk 2-3 bölümde MY etkisi bende gördüm.Hele saraya ajan girecek cariyenin bölümünü izle tam MY.
![]()
saraya cariye de sokmak varsa tamam bildiğin my bu![]()
ahhahBiraz Cansu'nun biraz Hürrem'in saraya girişinden özenilmiş.Ama daha çıplak bunlar.
![]()
ahhahyakında forumda "Dünyanın En Pahalı Dizisine İlham Kaynağı
Olan Dizi" başlıklı bir konu görebiliriz![]()
tyrant'ın bazı sahneleri my setinde çekilmişti %100 eminim onu da geç fark etmişti galiba@xemrexxx
davullu zurnalı bir dizi. benzetme olarak değil baya davul zurna var. ilk bölümü izle anlarsınO nasıl bir dizi. Hiç bilmiyorum.![]()
davullu zurnalı bir dizi. benzetme olarak değil baya davul zurna var. ilk bölümü izle anlarsınhttps://fav10.net/forum/threads/tyrant-1-sezon-yorumları.224997/
ikinci sezon başlayana kadar yetiş bizeİndirecek dizi arıyordum indiririm bir ara.![]()
ikinci sezon başlayana kadar yetiş bize![]()
temmuzdaNe zaman başlıor. Fİnallerim var benim.![]()