Netflix Marco Polo 1. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,407
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Netflix'in iddialı yeni dizisi Marco Polo, geçtiğimiz gün yayın hayatına başladı. Tüm Netflix dizilerinde olduğu gibi tüm bölümleri aynı anda yayınlanan dizinin ilk sezonu 10 bölümden oluşuyor.

Marco Polo'nun hayatını anlatacak dizi eleştirmenlerden beğeni toplayamasa da IMDb'de 8.6 gibi yüksek bir puanla yayın hayatına başladı.

Diziyle ilgili yorumları sezon boyunca bu başlıktan yapabilirsiniz...

Marco-Polo.jpg

@destere @xemrexxx @Forumdash

En pahalı dizi buydu galiba :)
bugün ilk bölümü izleyelim dizinin :)
@sürgünüm ve @Forumdash zaten tarihi dizileri sever örnek vikingsler
çekimler bir harika bir 10 dakika baktım gerçekten muhteşemdi
ayrıca kızlar konusunda umarım çinliler beklentiyi karşılar mesela ilk 10 dakikada bir çekik vardı bayağı güzeldi beni etkiledi gibi :)
@xemrexxx sende başlamaya niyetliydin kesinlikle ilk bölümü bitir sonra karar ver ilk 10 dakikayla bişey anlaşılmaz
@gözlemci yede önerelim killing bitmeye yakın buna başlasın en azından göz atsın :)
ayrıca @kaan955 @yatutarsa sizde bir ara bu sayfaya uğrayın :)

@Çiğdem- i çağırmıyorum dizi fantazik vampirli cinli perili ruhlu değil ama marko polo bayağı parlak yani kız olsam asılırdım o derece :) yani çiğdem sende bakabilirsin diziye :)

ayrıca kızlar konusunda umarım çinliler beklentiyi karşılar mesela ilk 10 dakikada bir çekik vardı bayağı güzeldi beni etkiledi gibi :)
@xemrexxx sende başlamaya niyetliydin kesinlikle ilk bölümü bitir sonra karar ver ilk 10 dakikayla bişey anlaşılmaz
@gözlemci yede önerelim killing bitmeye yakın buna başlasın en azından göz atsın :)

@Çiğdem- i çağırmıyorum dizi fantazik vampirli cinli perili ruhlu değil ama marko polo bayağı parlak yani kız olsam asılırdım o derece :) yani çiğdem sende bakabilirsin diziye :)
Siz şimdi mi başlıyorsunuz ?? :)

Benim çok dizim oluyor karışıyor bitsinde bakarız :A

ilk bölümü izledin mi ? :)

jenerik çok kötü ve ortalama başladı ilk başları. Bakalım umduğumu bulamayacak gibiyim.:(

Bide türkçe konuşma güzeldi.:F