Netflix Marco Polo 1. Sezon Yorumları

İMDB 8.5'e düşmüş bile. İlk 20 dakikaya ben 5 veriyorum. Sıkılıp bırakmıştım şimdi devam.:X

Son düzenleme:
İlk bölümü izledim.

Beğenmedim gerçekten sıkıcıydı ama sonra açılırsa fena patlayabilecek bir konu ve dönem bence. Hiç görmediğimiz bir imparatorluk bence ilgi çekebilir.

Dizinin 6. bölümü yayınlanmış. Diğerleride insin yarın falan izleriz.

Müzikleri ise kötüydü. Baş bile ağrıtıyor denilebilir.ss

İlk bölüme ise 6.5/10 baya zorladım bu puan için. @destere kayboldun.

Tarihi bi dizi severim tarihi dizileri ama elde çok dizi olunca yapılan yorumlara bakmak lazım izlemek için. :)

1x1. bölüm

güzeldi
özellikle görüntüler şahane ben de tarihi dizileri filmleri sevenlerdenim o yüzden o dönemde yaşayan krallar yardımcıları eğlence anlayışları , entrikalarıyla güzel bir bölüm izledik @xemrexxx entrika dedimde my den daha çok entrika barındırıyor dizi :)

@sokak sanati özellikle 29-30 dakika arası 35-36 dakika arası ve son 5 dakika bak ama dokunma sahneleri vardı insan bakarda dokunmaz mı :) o sahneler diziye daha bir kalite kattı gibi?
marko keşke iğdiş edilip öyle yollansaydı onların arasına?.. o meyve bahçesinde dolaşıpta bakıpta dokunmadan çıkacak oğlana yuvarlak denir :))
yani marco da dokunmadan çıktı gerçi çıkmadıda kaçtı resmen :9
kubilay han ın jingim isimli oğlu savaşa gitmeden önce 4 karısına veda etmek zorunda kaldı ne kadar üzülmüştür :) birde kadınlardan biri söylediği sözle ufkumuzu genişletti -'' lotus pozisyonunda fingirdeşirsek çocuk oğlan doğar '' diyor .:) bu taktiği denemem lazım ama önce fingirdeşecek biri lazım :)

diziyi kaçıranlar çok üzülecek özellikle @sürgünüm ve @Forumdash dizideki bazı sahneler mesela ilk sahne vikings leri çağrıştırıyordu heleki ilerde savaş sahnelerinin çok harika olacağını tahmin ediyorum :)

ilk bölüme puanım = 8
zaten ilk bölümden sonra dizilere puan vermiyorum :)

İlk bölümü izledim.

Beğenmedim gerçekten sıkıcıydı ama sonra açılırsa fena patlayabilecek bir konu ve dönem bence. Hiç görmediğimiz bir imparatorluk bence ilgi çekebilir.

Dizinin 6. bölümü yayınlanmış. Diğerleride insin yarın falan izleriz.

Müzikleri ise kötüydü. Baş bile ağrıtıyor denilebilir.ss

İlk bölüme ise 6.5/10 baya zorladım bu puan için. @destere kayboldun.
lotus pozisyonunu deniyordum :) kaybolmadım yani :)

1x1. bölüm

güzeldi
özellikle görüntüler şahane ben de tarihi dizileri filmleri sevenlerdenim o yüzden o dönemde yaşayan krallar yardımcıları eğlence anlayışları , entrikalarıyla güzel bir bölüm izledik @xemrexxx entrika dedimde my den daha çok entrika barındırıyor dizi :)

@sokak sanati özellikle 29-30 dakika arası 35-36 dakika arası ve son 5 dakika bak ama dokunma sahneleri vardı insan bakarda dokunmaz mı :) o sahneler diziye daha bir kalite kattı gibi?
marko keşke iğdiş edilip öyle yollansaydı onların arasına?.. o meyve bahçesinde dolaşıpta bakıpta dokunmadan çıkacak oğlana yuvarlak denir :))
yani marco da dokunmadan çıktı gerçi çıkmadıda kaçtı resmen :9
kubilay han ın jingim isimli oğlu savaşa gitmeden önce 4 karısına veda etmek zorunda kaldı ne kadar üzülmüştür :) birde kadınlardan biri söylediği sözle ufkumuzu genişletti -'' lotus pozisyonunda fingirdeşirsek çocuk oğlan doğar '' diyor .:) bu taktiği denemem lazım ama önce fingirdeşecek biri lazım :)

diziyi kaçıranlar çok üzülecek özellikle @sürgünüm ve @Forumdash dizideki bazı sahneler mesela ilk sahne vikings leri çağrıştırıyordu heleki ilerde savaş sahnelerinin çok harika olacağını tahmin ediyorum :)

ilk bölüme puanım = 8
zaten ilk bölümden sonra dizilere puan vermiyorum :)

lotus pozisyonunu deniyordum :) kaybolmadım yani :)

Sen o sahnelere takılmışsın.:F Ben çok sıkıldım izlerken.:(

Sen o sahnelere takılmışsın.:F Ben çok sıkıldım izlerken.:(
ama çok hızlı geçiyorlar :)
tam arkaya nişan alıyoruz gözü vınn diye kamera üste çıkıyor üste nişan alıyoruz vınn bu sefer başka yöne kayıyor bir türlü ortalayamadım asıl konuyu:)

Bence tırt çıkacak dizi ama izleyeceğim yine de. :):)
tarihe ilgi duyuyorsan seveceğini tahmin ediyorum :) özellikle çin kültürü o mistik hava ve mis görüntüler diziyi izle izle diyor :)

Son düzenleme:
2. Bölüm
gerçekten harikaydı muhteşemdi ikinci bölümle birlikte konuyada ısındık karakterlerede ısındık?
heleki uzun süredir tartıştığımız fragmandaki takla atan şeyin kız olduğunada emin olduk:) @xemrexxx @Çiğdem- @Harunnn60 @gözlemci
taklacı kadın bir harikaydı o ne dövüş stilidir öyle insanın yüreğine işliyor:)

bir savaş sahnesi vardı bizim my nin tüm bölümlerindeki savaş sahnelerini topla 100 le çarp yinede marco daki o dövüş sahnesinin yanına yaklaşamaz

@OzaN @sürgünüm @Forumdash diziyi kesinlikle kaçırmayın ikinci bölümle birlikte kalitesinden emin oldum.

marco nun öğretmeni kılıç eğitimi veren kör şahıs çok ilginç bir karakter
ama asıl diziyi ilginç kılan kubilay han ve çevresindeki yuvarlak tip moğol karakterleri :)

kubilay hanla kardeş, arik in orduyu savaşa sokmadan karşılıklı olarak kılıç salladıkları ve sonunda arikin kellesini uçurduğu sahne bir harikaydı muhteşemdi ..
o dönemki liderler gerçek liderlermiş ordunun önünde giden ordunun arkasına saklanmayan yeri geldiğinde tüm orduyu korumak için kendi hayatından vazgeçen insanlarmış
bizim ayyaş sarı selim den önce osmanlılardada durum aynıymış takdir ediyoruz :)

polo nun gözü arasıra çinli moğol kızlara kayıyor sonunda poloya bir moğollu kaymasa iyidir :)

Aynen bende onu soracaktım ona göre izleyeceğim. :D

İMDB'ye göre 2.bölüm 1.bölüme göre çok daha yüksek puan almış ilk bölümü sevmeyenlere duyurulur. :)
ikinci bölümün aldığı puanlar hakedilmiş puanlar muhteşemdi bencede :)

2. Bölüm
gerçekten harikaydı muhteşemdi ikinci bölümle birlikte konuyada ısındık karakterlerede ısındık?
heleki uzun süredir tartıştığımız fragmandaki takla atan şeyin kız olduğunada emin olduk:) @xemrexxx @Çiğdem- harunnn60 @gözlemci
taklacı kadın bir harikaydı o ne dövüş stilidir öyle insanın yüreğine işliyor:)

bir savaş sahnesi vardı bizim my nin tüm bölümlerindeki savaş sahnelerini topla 100 le çarp yinede marco daki o dövüş sahnesinin yanına yaklaşamaz

@OzaN @sürgünüm @Forumdash diziyi kesinlikle kaçırmayın ikinci bölümle birlikte kalitesinden emin oldum.

marco nun öğretmeni kılıç eğitimi veren kör şahıs çok ilginç bir karakter
ama asıl diziyi ilginç klan kubilay han ve çevresindeki yuvarlak tip moğol karakterleri :)

kubilay hanla kardeş, arik in orduyu savaşa sokmadan karşılıklı olarak kılıç salladıkları ve sonunda arikin kellesini uçurduğu sahne bir harikaydı muhteşemdi ..
o dönemki liderler gerçek liderlermiş ordunun önünde giden ordunun arkasına saklanmayan yeri geldiğinde tüm orduyu korumak için kendi hayatından vazgeçen insanlarmış
bizim ayyaş sarı selim den önce osmanlılardada durum aynıymış takdir ediyoruz :)

polo nun gözü arasıra çinli moğol kızlara kayıyor sonunda poloya bir moğollu kaymasa iyidir :)

iinci bölümün aldığı puanlar hakedilmiş puanlar muhteşemdi bencede :)
beni tam etiketleyememişsin :D yarın bakıca buna senden onay geldi :D