'Maraşlı'nın Yayın Tarihi Belli Oldu! | ATV

Show'un aldığı en saçma karar Aşk Ağlatır'ı bitirmek.

Şeref Sözü yayınlanan bölümleri izle, çok iyi diziydi... :T Keşke Eda Tezcan bölüm falan yazdıysa yayınlasaydı.
Eda Tezcan yazmis demek.. ama gecen sene aşk ağlatırı düzgün izlemedim Elimi Birakma favorimdi o zamanlar ama Aşk ağlatır cidden güzel diziydi

Eda Tezcan yazmis demek.. ama gecen sene aşk ağlatırı düzgün izlemedim Elimi Birakma favorimdi o zamanlar ama Aşk ağlatır cidden güzel diziydi
Şeref Sözü'nü Eda Tezcan yazdı.

Bende Elimi Bırakma'yı bırakmıştım Aşk Ağlatır için. Zaten o dizide ikinci sezonunda bozmuştu ama Aşk Ağlatır cidden Show'un en güzel ve kaliteli işi olabilir.

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Şeref Sözü'nü Eda Tezcan yazdı.

Bende Elimi Bırakma'yı bırakmıştım Aşk Ağlatır için. Zaten o dizide ikinci sezonunda bozmuştu ama Aşk Ağlatır cidden Show'un en güzel ve kaliteli işi olabilir.
Aşk ağlatırın ilk fragmani fena tüple kizin elini yakiyordu vicdansiz amca. Elimi Birakma ne kadar bozsada müzikleri izletiyordu o duyguyu hissedebiliyodum Aşk aglatirda o adamin o sevgilisi cok gicikti her dizide yapilan klasiği orda da yaptilar sirri bilen bi kiz vardı düştü isimleri hatirlamiyorum

Aşk ağlatırın ilk fragmani fena tüple kizin elini yakiyordu vicdansiz amca Elimi Birakma ne kadar bozsada müzikleri izletiyordu o duyguyu hissedebiliyodum Aşk aglatirda o adamin o sevgilisi cok gicikti her dizide yapilan klasiği orda da yaptilar sirri bilen bi kiz vardı düştü
Zaten tepki sonrası o sahneyi bölümde yayınlamayarak çok güzel bir şey yaptılar. Ama ekranda kafa kesen Kuruluş: Osman'a, Diriliş: Ertuğrul'a bir şey demiyorlardı.

Elimi Bırakma ilk sezon her şeyiyle güzeldi ya.

Hangi dizi bitince Suavi istifa etti 😱
Aşk Ağlatır'ın finalinden 4 gün sonra istifa etti. :A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Aşk Ağlatır'ın finalinden 4 gün sonra istifa etti. :A
Aa ben bunu bilmiyordum. :A

Yapım şirketi kurduğu için istifa etti diye düşünmüştüm. :F

Aşk Ağlatır’ın bitişinde bir şeyler oldu zaten yapımcı Asena Bülbüloğlu da @denizz19 ’a “reyting sebebiyle değil başka şeyler olduğu için bitti” gibi bir şeyler demişti. :A Bir şeyler döndü ama bilemedik. :A