Aceleyle iş yaptı kanal, iyi ki bu sezon izlediğim başka dizisi yok.![]()
Çukur Alev Alev iyi gidiyor Şeref sözününde arkasında dursa iyi olurdu
Aceleyle iş yaptı kanal, iyi ki bu sezon izlediğim başka dizisi yok.![]()
İstifa etse ne olacak? Hala daha dizi, program hazırlıyor kanala.Zaten dizi bitince genel yayın yönetmeni istifa etti tepki olarak sanırım, @Silinmiş Üye senle konuşuyordu Suavi ne demişti.![]()
Zaten dizi bitince genel yayın yönetmeni istifa etti tepki olarak sanırım, @Silinmiş Üye senle konuşuyordu Suavi ne demişti.![]()
Keşke ikisi de düşse de görse gününü.Çukur Alev Alev iyi gidiyor Şeref sözününde arkasında dursa iyi olurdu![]()
Gönül kolay kolay kopmaz.İstifa etse ne olacak? Hala daha dizi, program hazırlıyor kanala.![]()
Bence o yüzdenA o yüzdenmi istifa etti![]()
Keşke ikisi de düşse de görse gününü.![]()
Kopmayacaksa niye istifa etti o zaman?Gönül kolay kolay kopmaz.![]()
Eda Tezcan yazmis demek.. ama gecen sene aşk ağlatırı düzgün izlemedim Elimi Birakma favorimdi o zamanlar ama Aşk ağlatır cidden güzel diziydiShow'un aldığı en saçma karar Aşk Ağlatır'ı bitirmek.
Şeref Sözü yayınlanan bölümleri izle, çok iyi diziydi...Keşke Eda Tezcan bölüm falan yazdıysa yayınlasaydı.
Umarım Maraşlı gelince oranları düşer ve erken final yapar.Yok be düşmez zaten Çukur bu sene bitecek![]()
Gönül kolay kolay kopmaz.
------
Bence o yüzdenÇünkü o da çok sevdiğini söylemişti bu işi.
Tepki olarak işte.Kopmayacaksa niye istifa etti o zaman?Ama Kırmızı Kamyon ve Türkiye'nin Yıldızları programını izlerim.
![]()
Umarım Maraşlı gelince oranları düşer ve erken final yapar.![]()
Şeref Sözü'nü Eda Tezcan yazdı.Eda Tezcan yazmis demek.. ama gecen sene aşk ağlatırı düzgün izlemedim Elimi Birakma favorimdi o zamanlar ama Aşk ağlatır cidden güzel diziydi
Aşk ağlatırın ilk fragmani fena tüple kizin elini yakiyordu vicdansiz amca. Elimi Birakma ne kadar bozsada müzikleri izletiyordu o duyguyu hissedebiliyodum Aşk aglatirda o adamin o sevgilisi cok gicikti her dizide yapilan klasiği orda da yaptilar sirri bilen bi kiz vardı düştü isimleri hatirlamiyorumŞeref Sözü'nü Eda Tezcan yazdı.
Bende Elimi Bırakma'yı bırakmıştım Aşk Ağlatır için. Zaten o dizide ikinci sezonunda bozmuştu ama Aşk Ağlatır cidden Show'un en güzel ve kaliteli işi olabilir.
Çukur'u çukura atsın da başka bir şey istemiyorum ben.Yok düşmez bence yaama Maraşlı dan güzel rating bekliyorum ben
Hangi dizi bitince Suavi istifa etti 😱Zaten dizi bitince genel yayın yönetmeni istifa etti tepki olarak sanırım, @Silinmiş Üye senle konuşuyordu Suavi ne demişti.![]()
Zaten tepki sonrası o sahneyi bölümde yayınlamayarak çok güzel bir şey yaptılar. Ama ekranda kafa kesen Kuruluş: Osman'a, Diriliş: Ertuğrul'a bir şey demiyorlardı.Aşk ağlatırın ilk fragmani fena tüple kizin elini yakiyordu vicdansiz amca Elimi Birakma ne kadar bozsada müzikleri izletiyordu o duyguyu hissedebiliyodum Aşk aglatirda o adamin o sevgilisi cok gicikti her dizide yapilan klasiği orda da yaptilar sirri bilen bi kiz vardı düştü
Aşk Ağlatır'ın finalinden 4 gün sonra istifa etti.Hangi dizi bitince Suavi istifa etti 😱
fav10.net
Aşk Ağlatır@Suavi Doğan
Aa ben bunu bilmiyordum.Aşk Ağlatır'ın finalinden 4 gün sonra istifa etti.
![]()
Suavi Doğan 'Show TV'den İstifa Etti!
Show TV'de şok ayrılık! Uzun yıllar boyunca Show TV'de genel müdürlük yapan Suavi Doğan'ın istifa ettiği ortaya çıktı. Doğan'dan boşalan koltuğu ise Show TV Kurumsal İletişim direktörlüğü görevinde yer alan Esra Baydar getirildi. Suavi Doğan ise, şu açıklamadalarda bulundu: Değerli çalışma...fav10.net