Başrol oğlanın uğursuzluğu benceYok ondan demedim benn o dizi Show'a uğursuz gitti ondan bencebide oyuncuları kötü diye olabilir senaryosunu bilmiyorum
Başrol oğlanın uğursuzluğu benceYok ondan demedim benn o dizi Show'a uğursuz gitti ondan bencebide oyuncuları kötü diye olabilir senaryosunu bilmiyorum
Şeref Sözü'nün hem tanıtımları, hem bölümleri iyiydi ama Show TV bitirdi...Güzel duruyor ablam ama Tims'in fragmanları iyi dizi fos çıkıyor genelde.![]()
OlablrBaşrol oğlanın uğursuzluğu bence![]()
Elbette 1 reyting alan diziyi bitircez.Şeref Sözü'nün hem tanıtımları, hem bölümleri iyiydi ama Show TV bitirdi...![]()
Yeni işlerde görüşmek dileğiyle diyelim Tims'e...Olablrya pek izlemedim bir kaç arkadaşım iyi demişti ama iddiali duruyodu bence
Saçma sapan bir güne koyarsa, reklamlarını doğru düzgün yapmazsa dizi nasıl yükselsin?Elbette 1 reyting alan diziyi bitircez.![]()
Haklısın..Saçma sapan bir güne koyarsa, reklamlarını doğru düzgün yapmazsa dizi nasıl yükselsin?
4 - 5 reyting alan Aşk Ağlatır'ı da harcadınız!![]()
Ama harbi carsamba günü olmasi saçmaydı @Emre Ozansoy benim sevdiğim konudan miydi yoksa bu dizi ?Saçma sapan bir güne koyarsa, reklamlarını doğru düzgün yapmazsa dizi nasıl yükselsin?
4 - 5 reyting alan Aşk Ağlatır'ı da harcadınız!![]()
Tolgahan'ın karakteri yıllar önce onu kurtaran birisine söz veriyor. Söz verdiği kişi ölünce kızı Tolgahan'ın karakterini arıyor. Düğün günü gidip o kızı kurtarıyor Tolgahan'ın karakteri ve onunla evleniyor. Konusu böyle gidiyor. Çok iyi bir iş çıkarmışlardı...Ama harbi carsamba günü olmasi saçmaydı @Emre Ozansoy benim sevdiğim konudan miydi yoksa bu dizi ?
Aşk ağlatırın şarkısı güzeldi
başka boş gün yoktu ki.@Afet Güçverir atacan şeref sözü hakkında @Emre Ozansoy e katılıyorum Çarşambaya koymasaydı diziyi bitmezdi bence
Kanal doğru düzgün arkasında da durmadı. Perşembe günü boş, ama gidip kanal yeşilçam filmini yayınladı tekrarını yayınlamak yerine.@Afet Güçverir atacan şeref sözü hakkında @Emre Ozansoy e katılıyorum Çarşambaya koymasaydı diziyi bitmezdi bence
başka boş gün yoktu ki.![]()
Kanal doğru düzgün arkasında da durmadı. Perşembe günü boş, ama gidip kanal yeşilçam filmini yayınladı tekrarını yayınlamak yerine.
Sosyal medyada da az çok ilgilendiler.
Alev Alev tanıtımı çıkmıştı evet Salı olabilirdiPerşembe vardı mesela Salı vardı
Aynen Çarşamba o kadar dizinin karşısına koymayacaktı boşuna harcandı dizi
Aslında benlik bir dizi devam etse izlerdimTolgahan'ın karakteri yıllar önce onu kurtaran birisine söz veriyor. Söz verdiği kişi ölünce kızı Tolgahan'ın karakterini arıyor. Düğün günü gidip o kızı kurtarıyor Tolgahan'ın karakteri ve onunla evleniyor. Konusu böyle gidiyor. Çok iyi bir iş çıkarmışlardı...
Duygulandım...
Aslında Maraşlı'yı Show TV, Şeref Sözü'nü ATV alacaktı...başka boş gün yoktu ki.![]()
Hikayesi daha devam edecekti. Faruk gelecekti, intikam hikayesi vs.Perşembe vardı mesela Salı vardı
Aynen Çarşamba o kadar dizinin karşısına koymayacaktı boşuna harcandı dizi
Aslında Maraşlı'yı Show TV, Şeref Sözü'nü ATV alacaktı...
Hikayesi daha devam edecekti. Faruk gelecekti, intikam hikayesi vs.
Show'un aldığı en saçma karar Aşk Ağlatır'ı bitirmek.Aslında benlik bir dizi devam etse izlerdin
Evet çok güzeldi aşk ağlatırın müzikleri
Alev Alev tanıtımı çıkmıştı evet Salı olabilirdi
Aceleyle iş yaptı kanal, iyi ki bu sezon izlediğim başka dizisi yok.Faruktan çok şey çıkardı kanal sabır etseydi
Show'un aldığı en saçma karar Aşk Ağlatır'ı bitirmek.
Şeref Sözü yayınlanan bölümleri izle, çok iyi diziydi...Keşke Eda Tezcan bölüm falan yazdıysa yayınlasaydı.
Zaten dizi bitince genel yayın yönetmeni istifa etti tepki olarak sanırım, @Silinmiş Üye senle konuşuyordu Suavi ne demişti.Yani aynen öyle arkasında dursa iyi olurdu kanal ya