FOX ve ATV nin kendi izleyici kitlesi var yeni başlayacak dizilerin ilk bölümlerde banko 3-4 reytingleri var sonra dizi biraz tutarsa 5+ gidiyor,bu yüzden YE senaryosu bitene kadar bence final yapmaz.
Pazartesi günü yayınladıkları filmler 2+ 3+ reyting alıyor her zaman, kanal doğru düzgün tanıtımını yaparsa ve oyunculardan dolayı da 2 - 3 reyting daha gelebilir.FOX ve ATV nin kendi izleyici kitlesi var yeni başlayacak dizilerin ilk bölümlerde banko 3-4 reytingleri var sonra dizi biraz tutarsa 5+ gidiyor,bu yüzden YE senaryosu bitene kadar bence final yapmaz.
Evet etmiyor cidden daha düşükleri hak ediyor o dizi samimiyetimle soyluyorum önceden bide bu dizi karakterine editler yapmistim gecen vaktime cok pismanimYasak Elma'mı 7+ reytingi hak etmiyor? 😱
Sen bence @EmreCan değilsin... 😱Evet etmiyor cidden daha düşükleri hak ediyor o dizi samimiyetimle soyluyorum önceden bide bu diziye editler yapmistim gecen vaktime cok pismanim![]()
Nedennn bcjdbdjhhd
Bilmem, ne güzel izliyordun diziyi.Nedennn bcjdbdjhhd
Eski bölümleri hatirliyorsun dimi? Misal o kalitedeki bir dizi degil uzgunum senarist en kötü senaryoyu yaziyor millet meraktan izliyor bolum sonu en sacma seyler ve o kadar kötü bölümle bile yüksek reyting alması sacma bence ya ne bileyim artık cidden sıktı baya heyecan alamiyorum eskisi gibi zaten yaBilmem, ne güzel izliyordun diziyi.Neden bu kadar değişti fikrin ve neden bu kadar anti oldun diziye merak ettim.
![]()
Senarist bu sezon saçmaladı evet, yeni karakterler de pek güzel durmadı dizide ama hapishane senaryosu ile düzelir bence her şey ve sende tekrar izlemeye başlarsın.Eski bölümleri hatirliyorsun dimi? Misal o kalitedeki bir dizi degil uzgunum senarist en kötü senaryoyu yaziyor millet meraktan izliyor bolum sonu en sacma seyler ve o kadar kötü bölümle bile yüksek reyting alması sacma bence ya ne bileyim artık cidden sıktı baya heyecan alamiyorum eskisi gibi zaten ya
Dm gel en önemli sebebini söyleyeyimSenarist bu sezon saçmaladı evet, yeni karakterler de pek güzel durmadı dizide ama hapishane senaryosu ile düzelir bence her şey ve sende tekrar izlemeye başlarsın.
Kemikleşmiş izleyici kitlesi var dizinin artık, ne olursa olsun izliyorlar. 6+ reytingden aşağı kolay kolay düşmez.
Aynen öyle yasak elma düşse bile 5,6 alarak devam edeceğini düşünüyorumPazartesi günü yayına başlayan her dizi için 'Yasak Elma'nın fişini çekecek diyorlar ama dizi halen daha zirvede hem de zorlu gün olmasına rağmen 7+ reyting alıyor.
Çukur'un finalini biraz erkene alır o kadar.![]()
Bence de değil
Ben benim asıl sen kimsinizAynen öyle yasak elma düşse bile 5,6 alarak devam edeceğini düşünüyorumdediğin gibii çukur erken final yapar
------
Bence de değil![]()
Güzel duruyor ablam ama Tims'in fragmanları iyi dizi fos çıkıyor genelde.@Afet Güçverir atacann bu dizinin tanıtımına baktınmı bak güzell![]()
Güzel duruyor ablam ama Tims'in fragmanları iyi dizi fos çıkıyor genelde.![]()
Çukur'u etkilemez inş.Yoo Maraşlı fos çıkmıcak bence günü beni korkutsada sevilecek bu dizi eminim![]()
Tims hep iyi işler cikariyo benceGüzel duruyor ablam ama Tims'in fragmanları iyi dizi fos çıkıyor genelde.![]()
Son işleri tutmadığı için söyledim, onların da fragmanları iyidi..Tims hep iyi işler cikariyo bence
Çukur'u etkilemez inş.![]()
Yok ondan demedim benn o dizi Show'a uğursuz gitti ondan benceSon işleri tutmadığı için söyledim, onların da fragmanları iyidi..