'Maraşlı'nın Yayın Tarihi Belli Oldu! | ATV

FOX ve ATV nin kendi izleyici kitlesi var yeni başlayacak dizilerin ilk bölümlerde banko 3-4 reytingleri var sonra dizi biraz tutarsa 5+ gidiyor,bu yüzden YE senaryosu bitene kadar bence final yapmaz.

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
FOX ve ATV nin kendi izleyici kitlesi var yeni başlayacak dizilerin ilk bölümlerde banko 3-4 reytingleri var sonra dizi biraz tutarsa 5+ gidiyor,bu yüzden YE senaryosu bitene kadar bence final yapmaz.
Pazartesi günü yayınladıkları filmler 2+ 3+ reyting alıyor her zaman, kanal doğru düzgün tanıtımını yaparsa ve oyunculardan dolayı da 2 - 3 reyting daha gelebilir.

5+ reyting ile günü kurtarır gibi geliyor bana.

• Beğendim
Reactions: Carpe Diem
Bilmem, ne güzel izliyordun diziyi. :A Neden bu kadar değişti fikrin ve neden bu kadar anti oldun diziye merak ettim. :F
Eski bölümleri hatirliyorsun dimi? Misal o kalitedeki bir dizi degil uzgunum senarist en kötü senaryoyu yaziyor millet meraktan izliyor bolum sonu en sacma seyler ve o kadar kötü bölümle bile yüksek reyting alması sacma bence ya ne bileyim artık cidden sıktı baya heyecan alamiyorum eskisi gibi zaten ya

Eski bölümleri hatirliyorsun dimi? Misal o kalitedeki bir dizi degil uzgunum senarist en kötü senaryoyu yaziyor millet meraktan izliyor bolum sonu en sacma seyler ve o kadar kötü bölümle bile yüksek reyting alması sacma bence ya ne bileyim artık cidden sıktı baya heyecan alamiyorum eskisi gibi zaten ya
Senarist bu sezon saçmaladı evet, yeni karakterler de pek güzel durmadı dizide ama hapishane senaryosu ile düzelir bence her şey ve sende tekrar izlemeye başlarsın. :Z

Kemikleşmiş izleyici kitlesi var dizinin artık, ne olursa olsun izliyorlar. 6+ reytingden aşağı kolay kolay düşmez.

• Harika
Reactions: Carpe Diem
Senarist bu sezon saçmaladı evet, yeni karakterler de pek güzel durmadı dizide ama hapishane senaryosu ile düzelir bence her şey ve sende tekrar izlemeye başlarsın. :Z

Kemikleşmiş izleyici kitlesi var dizinin artık, ne olursa olsun izliyorlar. 6+ reytingden aşağı kolay kolay düşmez.
Dm gel en önemli sebebini söyleyeyim :A

Pazartesi günü yayına başlayan her dizi için 'Yasak Elma'nın fişini çekecek diyorlar ama dizi halen daha zirvede hem de zorlu gün olmasına rağmen 7+ reyting alıyor. :Z

Çukur'un finalini biraz erkene alır o kadar. :A
Aynen öyle yasak elma düşse bile 5,6 alarak devam edeceğini düşünüyorum :Z dediğin gibii çukur erken final yapar :A
------

Sen bence @EmreCan değilsin... 😱 :A
Bence de değil :A

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy