NOW Mahkum - Dizi Yorumları

Sorma ya bende sevmiyorum o adamı. Onu dışarda bırakırsak her şey çok iyi ya. Özellikle yönetmen çok iyi çekmiş. Bi' çift mavi göze fazla maruz bıraktı sadece. :A
Aynen :F Ben de ona takılı kaldım.

Neyse titrek mujgan ve şirini merak ediyorum:A

Gece bölümü tamamladım herşeyi bire bir uyarlamışlar bu çok hoşuma gitti sadece senaryo değil mekanlar bile bire bir aynı bu rolde Onur nasıl olur diye düşünüyordum ama çok iyi olmuş bence çok yakıştırdım role göze maruz bırakıldık denmiş öyle olması gerekiyordu karakter bir çok şeyi gözleri ile anlatıyor çünkü İsmail Hacıoğluna gelirsem bu rol için tam seçilmiş adam kendisi aynı anda iki rolü oynamak kolay değildir bunu çok iyi yapmış bence bayıldım ona bakalım bundan sonra ne olacak

Az önce izledim bölümü :X Pek beğenmedim ya sanırım orjinali izlemem gerek:A Müjgan hiç iyi oynayamıyordu BZÇ'de nasıl izlemişiz :A @serhatt

Şirin'i de pek göremedik ve beğenmedim rolünü:( @kerem
İsmail'in rolü güzel de clup sahnesi neydi öyle :F Yönetmen hangi kafadaydı alta döşediği müzik:F

Müjgan harikaydı bence beğenmedinmi ilginç melike yalova çok güzel olmuş karaktere ben orjinalinde heyecanlandığım gibi heyecanlarak izledim şirinin rolündemi beğenmedin ilk bölüme göre değerlendirme diğer bölümler daha çok olacak karakteri savcı için o karakter çok önemli olacak ve bu dediğine pişman olacaksın bence :D

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Müjgan harikaydı bence beğenmedinmi ilginç melike yalova çok güzel olmuş karaktere ben orjinalinde heyecanlandığım gibi heyecanlarak izledim şirinin rolündemi beğenmedin ilk bölüme göre değerlendirme diğer bölümler daha çok olacak karakteri savcı için o karakter çok önemli olacak ve bu dediğine pişman olacaksın bence :D
Senaryo olarak bişey demedim :X Zaten kore dizisi ne kadar kötü olabilir :A Oyunculukları beğenmedim. Öpme sahnesinde bile tepkisini veremedi tam İpek Yalova:X Yada yönetmen hemen geçiştirmiş:A

• İlginç
Reactions: Angelica
Az önce izledim bölümü :X Pek beğenmedim ya sanırım orjinali izlemem gerek:A Müjgan hiç iyi oynayamıyordu BZÇ'de nasıl izlemişiz :A @serhatt

İsmail'in rolü güzel de clup sahnesi neydi öyle :F Yönetmen hangi kafadaydı alta döşediği müzik:F
Aaaa izlemedim ama ilk bölüm azizliğidir. :A

Ben ilk bölümü çok beğendim. Açılış için baya hareketli bir bölümdü. İlk 30 dakikadan sonra tempo hiç düşmedi hatta. :Z

Şirin'i de ilerleyen bölümlerde daha çok izleyeceğiz. :A
------

Bir zahmet ölsün yani 25. kattan düştü. :A
Hastaneye kaldırıldı, gözünü açtı hatta. Bir şekilde kurtulur sanıyordum. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Ben ilk bölümü çok beğendim. Açılış için baya hareketli bir bölümdü. İlk 30 dakikadan sonra tempo hiç düşmedi hatta. :Z

Şirin'i de ilerleyen bölümlerde daha çok izleyeceğiz. :A
------

Hastaneye kaldırıldı, gözünü açtı hatta. Bir şekilde kurtulur sanıyordum. :A
İki kelimeyi zar zor ettikten sonra öldü zaten. :A

• Üzücü
Reactions: kerem
Bende 6 aydır izlemiyorum. Bugün oturup ilk kez baştan sonra izledim 1.5 hız ayarıyla. Değdi ama. :A
Okuduğum yorumlardan anladığım kadarıyla heyecanlı ama bol mantık hatalı bir ilk bölümmüş. :A

Şirin'imizi izlemeyi de özledim aslında. Onun için tutsun isterim ve bakarım belki. :A

• Harika
Reactions: kerem
Okuduğum yorumlardan anladığım kadarıyla heyecanlı ama bol mantık hatalı bir ilk bölümmüş. :A

Şirin'imizi izlemeyi de özledim aslında. Onun için tutsun isterim ve bakarım belki. :A
Mantık hatası vardı da çok göze batmıyordu. Şirin'in 2-3 dakikalık tek sahnesi vardı ilk bölümde, pek göstermediler. :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay