biliyorum ama o kadar gerçekçi geldi ki şimdiki zamana geçtiler sandımFlahbeck sahneleri önceki zamanı anlatıyor hapishaneye geçildiği zaman yeni![]()
biliyorum ama o kadar gerçekçi geldi ki şimdiki zamana geçtiler sandımFlahbeck sahneleri önceki zamanı anlatıyor hapishaneye geçildiği zaman yeni![]()
biliyorum ama o kadar gerçekçi geldi ki şimdiki zamana geçtiler sandım![]()
Yok öpüşmenin kısalığını demiyorum verdiği tepki seyirci olarak bana geçmediHadi ya valla ben beğendim Melike role yakıştırdım ben geçiştirme yok orjinalini izle anlarsın orjinalindede o kadar kısaydı
------
Ne mantık hatası vardı ki
Evet bzç'de izlettiriyorduYeni dizim bu artık bozmaz inş sanmıyom bozacağını 20 bölüm tempolu ilerler sonrası fiyasko olabilir de olmayada bilir
------
İzlettiriyordu o saçmalıkları bir şekilde Bzç'de aynı @serhatt ' ın şuanki haliydi işte![]()
Ben orjinaline bakarim sen buna devam et öyle yorumlaşiriz artıkBen ilk bölümü çok beğendim. Açılış için baya hareketli bir bölümdü. İlk 30 dakikadan sonra tempo hiç düşmedi hatta.
Şirin'i de ilerleyen bölümlerde daha çok izleyeceğiz.
------
Hastaneye kaldırıldı, gözünü açtı hatta. Bir şekilde kurtulur sanıyordum.![]()
Yok öpüşmenin kısalığını demiyorum verdiği tepki seyirci olarak bana geçmedi
------
Evet bzç'de izlettiriyorduHatta son zamanlarda üzülüyordum bile
------
Ben orjinaline bakarim sen buna devam et öyle yorumlaşiriz artık![]()
o yazıyı görmedim benHaklısın kuzum bende orjinalini ilk izlediğimde karıştırıyordum ilk başta sonra anlamaya başlamıştım sen burda şu kadar ay önce diyor ordan anla
Bzç dizisine yazık ama 1 sezon daha hak ediyor benceYok öpüşmenin kısalığını demiyorum verdiği tepki seyirci olarak bana geçmedi
------
Evet bzç'de izlettiriyorduHatta son zamanlarda üzülüyordum bile
------
Ben orjinaline bakarim sen buna devam et öyle yorumlaşiriz artık![]()
o yazıyı görmedim ben
Bzç dizisine yazık ama 1 sezon daha hak ediyor bence![]()
ben görmemişimdir belkiOda doğru bakma takılıyorum orjinalini seversin ama birebir uyarlıyolar
------
A bu bölümde demediler mi hiç ilginç ilk bölümde var dı da
Bitsin bee izlemiyorum artıko yazıyı görmedim ben
Bzç dizisine yazık ama 1 sezon daha hak ediyor bence![]()
ayıpsın bitmesin best quality bir diziBitsin bee izlemiyorum artıkDur bzç sayfasına geçeyim de zehrimi dökeyim
![]()
Sen sevdin mi peki ben sevdimmmmmmm kardeş dizin h.oDizi karışık, baştan yakalayamayan devamını getiremez. Kim nedir, kim kimdir düşüncesi kafa karıştırıyor. Genel izleyici bu tarz işleri sever mi, emin değilim..
Görüntüler ve yönetmenlik çok iyi, Onur Tuna da öyle. Biraz izledim de yani devamını getirmem gibi, öyle bir genel fikrim olsun diye baktım.Sen sevdin mi peki ben sevdimmmmmmm kardeş dizin h.o![]()
Dizi karışık, baştan yakalayamayan devamını getiremez. Kim nedir, kim kimdir düşüncesi kafa karıştırıyor. Genel izleyici bu tarz işleri sever mi, emin değilim..
Kardeş dizilerini hep yarıda bırakıyorsun arkandan ağlıyorlarGörüntüler ve yönetmenlik çok iyi, Onur Tuna da öyle. Biraz izledim de yani devamını getirmem gibi, öyle bir genel fikrim olsun diye baktım.![]()
Neye kardeş dizi dediysen 10 bölümü göremedi.Kardeş dizilerini hep yarıda bırakıyorsun arkandan ağlıyorlarDevamı gelir inşşş
![]()
Meraktan izlenmiş de olabilir, ilk bölüm iyi reyting aldı diye hep aynı düzlemde gidecek hali yok. Ha gerçi tutar gibi bu iş bence, bölüm ve tanıtımlar dikkat çekici. Genel izleyici ısınırsa olur bu iş.İyi de ilk bölüm güzel reyting aldı bence çok karışık değil anlaşılır ya
Neye kardeş dizi dediysen 10 bölümü göremedi.
Meraktan izlenmiş de olabilir, ilk bölüm iyi reyting aldı diye hep aynı düzlemde gidecek hali yok. Ha gerçi tutar gibi bu iş bence, bölüm ve tanıtımlar dikkat çekici. Genel izleyici ısınırsa olur bu iş.![]()
Bence de iyi gelecek oranları, bakalım bekliyorum ben de.Tamam yarın reytingleri görürsün yine iyi gelecek benceayrıca niye olmasın sevilmiş nasıl olsa izlenir bence demi
bu görücek hissediyorumNeye kardeş dizi dediysen 10 bölümü göremedi.
Meraktan izlenmiş de olabilir, ilk bölüm iyi reyting aldı diye hep aynı düzlemde gidecek hali yok. Ha gerçi tutar gibi bu iş bence, bölüm ve tanıtımlar dikkat çekici. Genel izleyici ısınırsa olur bu iş.![]()