AynenSorma ya bende sevmiyorum o adamı. Onu dışarda bırakırsak her şey çok iyi ya. Özellikle yönetmen çok iyi çekmiş. Bi' çift mavi göze fazla maruz bıraktı sadece.![]()
Neyse titrek mujgan ve şirini merak ediyorum
AynenSorma ya bende sevmiyorum o adamı. Onu dışarda bırakırsak her şey çok iyi ya. Özellikle yönetmen çok iyi çekmiş. Bi' çift mavi göze fazla maruz bıraktı sadece.![]()
Senaryo olarak bişey demedimMüjgan harikaydı bence beğenmedinmi ilginç melike yalova çok güzel olmuş karaktere ben orjinalinde heyecanlandığım gibi heyecanlarak izledim şirinin rolündemi beğenmedin ilk bölüme göre değerlendirme diğer bölümler daha çok olacak karakteri savcı için o karakter çok önemli olacak ve bu dediğine pişman olacaksın bence![]()
Aaaa izlemedim ama ilk bölüm azizliğidir.
Savaş öldü mü gerçekten?
Bir zahmet ölsün yani 25. kattan düştü.Savaş öldü mü gerçekten?![]()
Ben ilk bölümü çok beğendim. Açılış için baya hareketli bir bölümdü. İlk 30 dakikadan sonra tempo hiç düşmedi hatta.
Hastaneye kaldırıldı, gözünü açtı hatta. Bir şekilde kurtulur sanıyordum.Bir zahmet ölsün yani 25. kattan düştü.![]()
İki kelimeyi zar zor ettikten sonra öldü zaten.Ben ilk bölümü çok beğendim. Açılış için baya hareketli bir bölümdü. İlk 30 dakikadan sonra tempo hiç düşmedi hatta.
Şirin'i de ilerleyen bölümlerde daha çok izleyeceğiz.
------
Hastaneye kaldırıldı, gözünü açtı hatta. Bir şekilde kurtulur sanıyordum.![]()
Hayır, neredeyse 2 aydır yerli dizi izlemiyorum.@phoebebuffay izledin mi ilk bölümü?![]()
Bende 6 aydır izlemiyorum. Bugün oturup ilk kez baştan sona izledim 1.5 hız ayarıyla. Değdi ama.Hayır, neredeyse 2 aydır yerli dizi izlemiyorum.Perşembe iyi reyting alırsa bakarım belki.
![]()
Okuduğum yorumlardan anladığım kadarıyla heyecanlı ama bol mantık hatalı bir ilk bölümmüş.Bende 6 aydır izlemiyorum. Bugün oturup ilk kez baştan sonra izledim 1.5 hız ayarıyla. Değdi ama.![]()
Mantık hatası vardı da çok göze batmıyordu. Şirin'in 2-3 dakikalık tek sahnesi vardı ilk bölümde, pek göstermediler.Okuduğum yorumlardan anladığım kadarıyla heyecanlı ama bol mantık hatalı bir ilk bölümmüş.
Şirin'imizi izlemeyi de özledim aslında. Onun için tutsun isterim ve bakarım belki.![]()
Sonraki bölümlerde artar rolü.Mantık hatası vardı da çok göze batmıyordu. Şirin'in 2-3 dakikalık tek sahnesi vardı ilk bölümde, pek göstermediler.
Youtube izlenmesi yüksek olan dizilerin reytingleri düşük oluyor genelde. Olması gereken bu o zaman.Sonraki bölümlerde artar rolü.Dizinin youtubeda izlenmele pek yüksek değil gibi, bu biraz endişe verici.
![]()