Aynen niye böyle kriptolu konuşuyoruz anlamadımsenin aklina gelenleri soyle belki benim aklimdakilerden biridir
suan varya acayip sifreli konusuyormusuz hissine kapildim
izninle paylastigim o maziyi hatirlatan sarkiyi silebilirmiyim
Aynen niye böyle kriptolu konuşuyoruz anlamadımsenin aklina gelenleri soyle belki benim aklimdakilerden biridir
suan varya acayip sifreli konusuyormusuz hissine kapildim
izninle paylastigim o maziyi hatirlatan sarkiyi silebilirmiyim
bu yoruma ne tepki verecegimi sasirdim. gulsemmi aglasammiAynen niye böyle kriptolu konuşuyoruz anlamadımYarım beni Silivri F tipine seni de Türk konsolosluğuna çekeceklerSilmene gerek yok ya. Zaten son 77 gündür o şarkılarla uyuyup onlarla yatıyorum
"Ona değer de geçer, beni deler de geçer, seyreden güler de geçer" demiş Sılabu yoruma ne tepki verecegimi sasirdim. gulsemmi aglasammi
O duygusuz ne anlar anca anadan üryan ablaları kurcalasınbizi niye öyle farkli yere götursunlerki. ikimizi ayni yere koyarlar. kader mahkumuyuz biz
sifreli konusmalarimizi baskalari anlamasin bosver
hani sayi mevzusu varya. bilmiyorum sen benimkini biliyonmubenimki seninkinden 1 tane fazlabuda beni daha kidemli yapiyor @Doğu
sayfayi ele gecirdik resmen. dagilalim artik. @destere sonra tek tek hepsini okur kayda deger görduklerini yorumlar
Sen sertabın şarkısınımı beğendin ayoll yoksa klipteki halinimi 😵😵😵
Tabii ki de klipteki halini beğendi, Burcu soyunsaydı Burcu birinci olsun derdi.
yani ogun deseydin bugun yorulmazdim. @destere okadar mani olmaya calisti ama basaramadi. o değilde biraz fazla bilgiye ulaşinda ağir geldi valla. keskede sadece o sordugum seyi bilseydimde diger bilgileri hic ögrenmeseydim
MalesefBaşka sıvacılar gibi "tanısan çok seversin" diyemem kendim içinTanısan sigarayı iki pakete çıkarırsın
Yarın @Çiğdem-'den okkalı bir linç yiyeceksin geçmiş olsun şimdiden@sokak sanati beklediğim side to side şarkısıyla gelmeyince bende artık erkek sanatçılara ilgi duymaya başladım beğenilerim değişti bir tuhaflaştım harbidenbundan sonra erkek şarkıcıları takip edeceğim
ilk olarak steppenwolf grubuyla başlıyorum işe) born to be wild ı harika söylüyorlar özellikle sözleri çok çarpıcı ? sizde bir kulak kesilin bakalım nasıl döktürmüş
savunmam hazırYarın @Çiğdem-'den okkalı bir linç yiyeceksin geçmiş olsun şimdidenBence klibi Tom ve Jery videosuyla falan değiştir hiç değilse sempatik görünürsün
Video kapağı çok sıkıntılı bence play buttonuna bile basmadan senin kafana basacak 20'lik oklavasıylasavunmam hazırerkek şarkıcılar söylüyor nasıl olsa ben şarkıyı sevdim video pek dikkatimi çekmedi
orda bir sıkıntı çıkabilir haklısın onu spoiler içinemi alsaydık acabaVideo kapağı çok sıkıntılı bence play buttonuna bile basmadan senin kafana basacak 20'lik oklavasıyla
İstersen kapaktaki ablaları koynuna al yine de çeşitli uzuvları açıkta kalıyororda bir sıkıntı çıkabilir haklısın onu spoiler içinemi alsaydık acaba
@sokak sanati beklediğim side to side şarkısıyla gelmeyince bende artık erkek sanatçılara ilgi duymaya başladım beğenilerim değişti bir tuhaflaştım harbidenbundan sonra erkek şarkıcıları takip edeceğim
ilk olarak steppenwolf grubuyla başlıyorum işe) born to be wild ı harika söylüyorlar özellikle sözleri çok çarpıcı ? sizde bir kulak kesilin bakalım nasıl döktürmüş
hhahahah aaa buradan oklava yememek için o jesti yaptın demek @destereVideo kapağı çok sıkıntılı bence play buttonuna bile basmadan senin kafana basacak 20'lik oklavasıyla
gördünmü @Doğu birde akşam diyordun kendini nasıl affettireceksin diye? affettirdim bile çok tatlı bir dilim var hogathayı bile yumuşatabiliyorum
ariana ile yarışıyorsunda içinde bir parlak aşkı var sanırım kuzu kuzuyu pas geçmemeişsinDepresyondayım, kuzu kuzu, gönülçelen, bebek, Endamın yeter ve aramazsan arama.
tarkanla gökhanı araya sıkıştırmasaydın daha çok sevecektim listenişarkıların tamamıda iyi..oy kullandığım şarkılar
Burcu Güneş Uzak Değilim
Şebnem Ferah Sigara
Çelik Cici Kız
Tarkan Kuzu Kuzu
Göksel Depresyondayım
Sertab Erener Kumsalda
Gökhan Özen Aramazsan Arama
gördünmü @Doğu birde akşam diyordun kendini nasıl affettireceksin diye? affettirdim bile çok tatlı bir dilim var hogathayı bile yumuşatabiliyorum
ariana ile yarışıyorsunda içinde bir parlak aşkı var sanırım kuzu kuzuyu pas geçmemeişsin
tarkanla gökhanı araya sıkıştırmasaydın daha çok sevecektim listenineyseki sertabıda yazmışsında kurtardın durumu şimdilik
Dün akşam sen iyi bir açılış yapmışsın Kıraç ile bende Tarkan ile devamı gelsin dedim.
kıraçla senin dop tarkozu nasıl bir araya getirdinki kıraçın yeri başka
Adam megastar tabi bir tutulmaz zaten bir tutulduğu noktalar şeyli olmaları.
yok işte o tutulduğu noktalardan ayrılık var senin megasıtarında bir tutulacak yer düşmüş durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?