Müziğin Yolculuğu 8.Bölüm (2001 Yılının Hit 20 Parçası)

Sizce Yılın Şarkısı Hangisi ?

• Yonca Evcimik Sexy

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
senin aklina gelenleri soyle belki benim aklimdakilerden biridir :D
suan varya acayip sifreli konusuyormusuz hissine kapildim :A

izninle paylastigim o maziyi hatirlatan sarkiyi silebilirmiyim :bhr:
Aynen niye böyle kriptolu konuşuyoruz anlamadım :A Yarım beni Silivri F tipine seni de Türk konsolosluğuna çekecekler :F Silmene gerek yok ya. Zaten son 77 gündür o şarkılarla uyuyup onlarla yatıyorum :T:

Aynen niye böyle kriptolu konuşuyoruz anlamadım :A Yarım beni Silivri F tipine seni de Türk konsolosluğuna çekecekler :F Silmene gerek yok ya. Zaten son 77 gündür o şarkılarla uyuyup onlarla yatıyorum :T:
bu yoruma ne tepki verecegimi sasirdim. gulsemmi aglasammi :(

bizi niye öyle farkli yere götursunlerki. ikimizi ayni yere koyarlar. kader mahkumuyuz biz :)
sifreli konusmalarimizi baskalari anlamasin bosver :)

hani sayi mevzusu varya. bilmiyorum sen benimkini biliyonmu :) benimki seninkinden 1 tane fazla :A buda beni daha kidemli yapiyor @Doğu
sayfayi ele gecirdik resmen. dagilalim artik. @destere sonra tek tek hepsini okur kayda deger görduklerini yorumlar :A

bizi niye öyle farkli yere götursunlerki. ikimizi ayni yere koyarlar. kader mahkumuyuz biz :)
sifreli konusmalarimizi baskalari anlamasin bosver :)

hani sayi mevzusu varya. bilmiyorum sen benimkini biliyonmu :) benimki seninkinden 1 tane fazla :A buda beni daha kidemli yapiyor @Doğu
sayfayi ele gecirdik resmen. dagilalim artik. @destere sonra tek tek hepsini okur kayda deger görduklerini yorumlar :A
O duygusuz ne anlar anca anadan üryan ablaları kurcalasın :A Biz duygusal insanlarız halden anlarız :A

Sen sertabın şarkısınımı beğendin ayoll yoksa klipteki halinimi 😵😵😵
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg

Tabii ki de klipteki halini beğendi, Burcu soyunsaydı Burcu birinci olsun derdi. :A

yani ogun deseydin bugun yorulmazdim. @destere okadar mani olmaya calisti ama basaramadi. o değilde biraz fazla bilgiye ulaşinda ağir geldi valla. keskede sadece o sordugum seyi bilseydimde diger bilgileri hic ögrenmeseydim :(

Malesef :) Başka sıvacılar gibi "tanısan çok seversin" diyemem kendim için :A Tanısan sigarayı iki pakete çıkarırsın:A

@sokak sanati beklediğim side to side şarkısıyla gelmeyince bende artık erkek sanatçılara ilgi duymaya başladım beğenilerim değişti bir tuhaflaştım harbiden :) bundan sonra erkek şarkıcıları takip edeceğim :)
ilk olarak steppenwolf grubuyla başlıyorum işe :)) born to be wild ı harika söylüyorlar özellikle sözleri çok çarpıcı ? sizde bir kulak kesilin bakalım nasıl döktürmüş :)

@sokak sanati beklediğim side to side şarkısıyla gelmeyince bende artık erkek sanatçılara ilgi duymaya başladım beğenilerim değişti bir tuhaflaştım harbiden :) bundan sonra erkek şarkıcıları takip edeceğim :)
ilk olarak steppenwolf grubuyla başlıyorum işe :)) born to be wild ı harika söylüyorlar özellikle sözleri çok çarpıcı ? sizde bir kulak kesilin bakalım nasıl döktürmüş :)
Yarın @Çiğdem-'den okkalı bir linç yiyeceksin geçmiş olsun şimdiden :A Bence klibi Tom ve Jery videosuyla falan değiştir hiç değilse sempatik görünürsün :A

orda bir sıkıntı çıkabilir haklısın onu spoiler içinemi alsaydık acaba :)
İstersen kapaktaki ablaları koynuna al yine de çeşitli uzuvları açıkta kalıyor :A Napsak bilemedim :) Bence delilleri karartmalısın. Bu konuda engin tecrübelerin var ne de olsa :A

Depresyondayım, kuzu kuzu, gönülçelen, bebek, Endamın yeter ve aramazsan arama.:)

Son düzenleme:
şarkıların tamamıda iyi..oy kullandığım şarkılar:)
Burcu Güneş Uzak Değilim
Şebnem Ferah Sigara
Çelik Cici Kız
Tarkan Kuzu Kuzu
Göksel Depresyondayım
Sertab Erener Kumsalda
Gökhan Özen Aramazsan Arama

Video kapağı çok sıkıntılı bence play buttonuna bile basmadan senin kafana basacak 20'lik oklavasıyla :A
hhahahah aaa buradan oklava yememek için o jesti yaptın demek @destere :F

normalde kafasında paralardım oklavayı ama aramızda bir jest yaptı bana oyüzden şimdirik görmezden geliyorum @Doğu :A :A :A

aaa bu arada @mrt-06 😵😵😵

hhahahah aaa buradan oklava yememek için o jesti yaptın demek @destere :F

normalde kafasında paralardım oklavayı ama aramızda bir jest yaptı bana oyüzden şimdirik görmezden geliyorum @Doğu :A :A :A

aaa bu arada @mrt-06 😵😵😵
gördünmü @Doğu birde akşam diyordun kendini nasıl affettireceksin diye? affettirdim bile çok tatlı bir dilim var hogathayı bile yumuşatabiliyorum :)

Depresyondayım, kuzu kuzu, gönülçelen, bebek, Endamın yeter ve aramazsan arama.:)
ariana ile yarışıyorsunda içinde bir parlak aşkı var sanırım kuzu kuzuyu pas geçmemeişsin :)

şarkıların tamamıda iyi..oy kullandığım şarkılar:)
Burcu Güneş Uzak Değilim
Şebnem Ferah Sigara
Çelik Cici Kız
Tarkan Kuzu Kuzu
Göksel Depresyondayım
Sertab Erener Kumsalda
Gökhan Özen Aramazsan Arama
tarkanla gökhanı araya sıkıştırmasaydın daha çok sevecektim listeni :) neyseki sertabıda yazmışsında kurtardın durumu şimdilik :)

gördünmü @Doğu birde akşam diyordun kendini nasıl affettireceksin diye? affettirdim bile çok tatlı bir dilim var hogathayı bile yumuşatabiliyorum :)

ariana ile yarışıyorsunda içinde bir parlak aşkı var sanırım kuzu kuzuyu pas geçmemeişsin :)

tarkanla gökhanı araya sıkıştırmasaydın daha çok sevecektim listeni :) neyseki sertabıda yazmışsında kurtardın durumu şimdilik :)

Dün akşam sen iyi bir açılış yapmışsın Kıraç ile bende Tarkan ile devamı gelsin dedim.:A