Müziğin Yolculuğu 8.Bölüm (2001 Yılının Hit 20 Parçası)

Sizce Yılın Şarkısı Hangisi ?

• Yonca Evcimik Sexy

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
@destere oy kullanırsa ben oy kullanmam. :)))))))
başta söyleseydin bunu ya ? kırk kez oy vermiştim şimdiye kadar :))

12 dev adamı liste dışı bonus olarak ekledim zaten tartışmasız yılın şarkısı o aaa demek 2001 doğumlusun @xemrexxx haklı galiba biz yaşlanmaya başladık :( 9 yaş varmış aramızda maşşllah :F ama bereketli yılda doğmuşsun gördüğün gibi artık ilerki yıllardada bekliyoruz çcukluğunda dinlediğin şarkılara geçecez :A :A :A

@mrt-06 aa cnm 18 ekleniyor en fazla ankete bende oy verilmesi en düşük ihtimal 2 şarkıyı koymuyorum and içelimi survivorda sevmemişlerdi oyüzden koymadım ama senin anket düzenleme yetkin vardır alişan yerine ekleyebilirsin istersen :bhr:

aaa @destere bu gece survivor oyunuda bekliyorum buraya yorumunuda ayy zaten sabah 7 güneş doğunca uyuyorsun ne güzel zaman geçirirsin işte ayoll :A :A :A
survivor da harika puanlar verdim birazdan yollarım sana :))

amann sana ne zararı var cnm hem sen benim için göndericeksin gece bekliyorum ona göre
:bhr::bhr::bhr: desterenin vrdiği şarkılara vermezsin :A :A :A
sertap erenerin kumsalda şimdi yarışsa survivorda tam puan verirdim :)

@dosimosi de sevecektir şarkıyı:)

tarık k yılmaz morgülün akrabası falanmıdır ? :)

vee seçtim ...

Sertab Erener-Kumsalda
Burcu Güneş - Uzak Değilim
Şebnem Ferah - Sigara
Kıraç - Endamın Yeter
Bendeniz - Satmışım

Son düzenleme:
Listedeki şarkıları görünce 2001 yılının çocukluğumun en güzel yılı olduğunu anladım, hey gidi günler hey. :D Şarkıların her biri ayrı efsane. :)

Kuzu Kuzu zaten çocukken en sevdiğim şarkıların başında gelirdi, sokaklarda sürekli söylerdik arkadaşlarla. :D @Maskeli Fedai @Doğu @gizem ak Megastar'a oy vermeyi unutmayın. :A

12 Dev Adam zaten efsaneler efsanesi, herkesin dilindeydi o zamanlar.

Aramazsan Arama, Kumsalda, Bebek, Depresyondayım, Cici Kız ve Of Deli Gönül'ün de önemli hatıraları vardır bende. Tarık büyük çıkış yapmış ama devamı gelmemiş maalesef. :(

Listeye İbrahim Tatlıses - Bebeğim, Gülhan - Dokun Bana şarkıları da alınabilirdi ama seçim yapmak gerçekten de zor, hak veriyorum sana @Çiğdem- ciğim, emeklerine sağlık bu arada. :bhr:

@Çiğdem-

Listedeki şarkıları görünce 2001 yılının çocukluğumun en güzel yılı olduğunu anladım, hey gidi günler hey. :D Şarkıların her biri ayrı efsane. :)

Kuzu Kuzu zaten çocukken en sevdiğim şarkıların başında gelirdi, sokaklarda sürekli söylerdik arkadaşlarla. :D @Maskeli Fedai @Doğu @gizem ak Megastar'a oy vermeyi unutmayın. :A

Aramazsan Arama, Kumsalda, Bebek, Depresyondayım, Cici Kız ve Of Deli Gönül'ün de önemli hatıraları vardır bende. Tarık büyük çıkış yapmış ama devamı gelmemiş maalesef. :(

Listeye İbrahim Tatlıses - Bebeğim, Gülhan - Dokun Bana şarkıları da alınabilirdi ama seçim yapmak gerçekten de zor, hak veriyorum sana @Çiğdem- ciğim, emeklerine sağlık bu arada. :bhr:

@Çiğdem-
@Çiğdem- :))

maksat beceriksiz codmine yardımcı olmak :))

tüh olmadı @Çiğdem-

vee seçtim ...

Sertab Erener-Kumsalda
Şebnem Ferah - Sigara
Kıraç - Endamın Yeter
Bendeniz - Satmışım
evet severim.
simdi şöyle göz ucuyla listeye baktim ilk etapta Kirac Endamin yeter ilk sırada.
sonra oylarim :)

bak buda senin parlaklardan @Bully ama ona rağmen şarkı güzel olduğu için parlağın etkisini sıfırlamış :) geleceksen böyle şarkılarla gelde parlağın negatif etkisi ortadan kalksın :)

evet severim.
simdi şöyle göz ucuyla listeye baktim ilk etapta Kirac Endamin yeter ilk sırada.
sonra oylarim :)
kıraçı bende seçmiştim benim listeye baktınmı yukarda :)

bak buda senin parlaklardan @Bully ama ona rağmen şarkı güzel olduğu için parlağın etkisini sıfırlamış :) geleceksen böyle şarkılarla gelde parlağın negatif etkisi ortadan kalksın :)

kıraçı bende seçmiştim benim listeye baktınmı yukarda :)
ben bir ara bu yarismayi hic kacirmazdim. bu ogalanin birinci oldugu programada bakmistim. turkiye cekildiginden beri takibi biraktim

@destere bu kac gündür seni sevmeye basladim. iyide anlaşiyoruz lakin @Bully ile uğraşmaya devam edersen aramiz yine limoni olacak :A

vee seçtim ...

Sertab Erener-Kumsalda
Şebnem Ferah - Sigara
Kıraç - Endamın Yeter
Bendeniz - Satmışım

@Çiğdem-
hahah ayy hayır yılmaz morgulun akrabası falan değil ayrıca faruk k :A ama kaliteli şarkılar seçmişsin şaşırttın beni doğrusu @destere kıraçı seçerek özellikle sende umut var :A

@Bully tşşkler öncelikle :bhr: iboya bu yıla kadar çok yerdim bu yılda müslüm baba ile arasında seçim yapmak zorunda kaldım birisi dışarıda kalıcaktı bence ödülü müslüm baba hakediyordu o yıl olmadı yar saydığımız pop şarkılar kadar patlamıştı onuda anmak amaçlı terciğim o yönde oldu :A

dokun bana aslında 98 yada 99 yıllarında çıktı ama çok etki etmemişti 2001 de belki hatırlarsın arabaya dokunup ayakta kalma yarışması vardı o şarkı yaırşmanın jeneriği olunca geç olan patlamasını yapmıştı işte :A çıkış yılı olmama bahanesiyle almadım bende seçim yapmak zor gerçekten :A belki tarığı tek şarkıya düşürebilirdim ama hatırlanması gereken şarkı olduğunu düşündüm öpmeye doyamadıda adam sonrakı yıllarda zaten kaybolucaktı :A :A :A

hahah ayy hayır yılmaz morgulun akrabası falan değil ayrıca faruk k :A ama kaliteli şarkılar seçmişsin şaşırttın beni doğrusu @destere kıraçı seçerek özellikle sende umut var :A

@Bully tşşkler öncelikle :bhr: iboya bu yıla kadar çok yerdim bu yılda müslüm baba ile arasında seçim yapmak zorunda kaldım birisi dışarıda kalıcaktı bence ödülü müslüm baba hakediyordu o yıl olmadı yar saydığımız pop şarkılar kadar patlamıştı onuda anmak amaçlı terciğim o yönde oldu :A

dokun bana aslında 98 yada 99 yıllarında çıktı ama çok etki etmemişti 2001 de belki hatırlarsın arabaya dokunup ayakta kalma yarışması vardı o şarkı yaırşmanın jeneriği olunca geç olan patlamasını yapmıştı işte :A çıkış yılı olmama bahanesiyle almadım bende seçim yapmak zor gerçekten :A belki tarığı tek şarkıya düşürebilirdim ama hatırlanması gereken şarkı olduğunu düşündüm öpmeye doyamadıda adam sonrakı yıllarda zaten kaybolucaktı :A :A :A
kıraçı yeri ayrıdır her zaman kaliteli şarkılar söylüyor :) burdan @dosimosi ye gönderme yapalım ayrıca @Bully ede kapak olsun bu mesajım :))

kıraçı yeri ayrıdır her zaman kaliteli şarkılar söylüyor :) burdan @dosimosi ye gönderme yapalım ayrıca @Bully ede kapak olsun bu mesajım :))
bj şarkının yeri çok başka gerçekten teoman yerine kıraçaödül vermeleri lazımdı adamın hakkını yemişler ayoll :A :A :A

sertab yerinede burcu almalıydı tabi :A :A :A

sertabın yeri güzel o zirvede dursun bence :) burcu ikincilikte yeterli :)
Sen sertabın şarkısınımı beğendin ayoll yoksa klipteki halinimi 😵😵😵
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg

Teoman, Kıraç, Şebnem, Alişan, Gökhan Özen ve Tarkan dedim. Ancak favorim Şebnem Ferah-Sigara. Bu muazzam eseri bir de babadan dinleyin :)