Müziğin Yolculuğu 8.Bölüm (2001 Yılının Hit 20 Parçası)

Sizce Yılın Şarkısı Hangisi ?

• Yonca Evcimik Sexy

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .
Tabii ki de klipteki halini beğendi, Burcu soyunsaydı Burcu birinci olsun derdi. :A
Teoman, Kıraç, Şebnem, Alişan, Gökhan Özen ve Tarkan dedim. Ancak favorim Şebnem Ferah-Sigara. Bu muazzam eseri bir de babadan dinleyin :)

bu hafta listede olan olmadı yar müslüm babanın en sevdiğim şarkısı @Doğu sigarayıda çok iyi okumuş ama son pişmanlık neye yararın yeri ayrı bence :A :A :A

@Bully hahaha aslında burcuda fena değil klipte ama üst kısmı çıplak sadece sertab tamamen çıplak olarak @destere nin gözünde bir tık önde tamalamış yarısı :F :F :F

bu hafta listede olan olmadı yar müslüm babanın en sevdiğim şarkısı @Doğu sigarayıda çok iyi okumuş ama son pişmanlık neye yararın yeri ayrı bence :A :A :A

@Bully hahaha aslında burcuda fena değil klipte ama üst kısmı çıplak sadece sertab tamamen çıplak olarak @destere nin gözünde bir tık önde tamalamış yarısı :F :F :F
Babanın her şarkısı ayrı ayrı başyapıt ama benim favorim Affet, Nilüfer ve Adını Sen Koy parçalarıdır. :)

bu hafta listede olan olmayı yar müslüm bbanın ens evdiğim şarkısı @Doğu sigarayıda çok iyi okumuş ama son pişmanlık neye yararın yeri ayrı bence :A :A :A

Sertab'ın Kumsalda klibi efsane ya, unutulacak gibi değil cidden :A

O yıl Kendime Yeni Bir Ben Lazım şarkısı da çok popüler olmuştu yoksa senin Burcu'nun da bir şansı olabilirdi, sağlık olsun diyelim. :A

Sertab'ın Kumsalda klibi efsane ya, unutulacak gibi değil cidden :A

O yıl Kendime Yeni Bir Ben Lazım şarkısı da çok popüler olmuştu yoksa senin Burcu'nun da bir şansı olabilirdi, sağlık olsun diyelim. :A

hahahah aa bu arada 20 şarkı paylaşıyoruz ve dışarıda kalanda 5-6 parça daha oluyordur hepside yıla ayrı ayrı damga vuruyor şimdiki halimiziçler acısı her yaz 1 tane tam anlamıyla birhit oluyor geçen yaz bangır bangır gibi tatmin olup öpüp baımıza koyuyoruz 1 tane adam akıllı şarkı çıktı diye koca yılda :A :A :A

ayy ben 2004 ve 2005 yıllarında napacam bakalım o iki yılda ölüm yılı bir çare düşünmeye başlıyorum :A :A :A

Babanın her şarkısı ayrı ayrı başyapıt ama benim favorim Affet, Nilüfer ve Adını Sen Koy parçalarıdır. :)
seni korkudan kacirttimi acaba bugun? :A
öyle hissettim. bu arada aradigim cevabi buldum artik :A

hahahah aa bu arada 20 şarkı paylaşıyoruz ve dışarıda kalanda 5-6 parça daha oluyordur hepside yıla ayrı ayrı damga vuruyor şimdiki halimiziçler acısı her yaz 1 tane tam anlamıyla birhit oluyor geçen yaz bangır bangır gibi tatmin olup öpüp baımıza koyuyoruz 1 tane adam akıllı şarkı çıktı diye koca yılda :A :A :A

ayy ben 2004 ve 2005 yıllarında napacam bakalım o iki yılda ölüm yılı bir çare düşünmeye başlıyorum :A :A :A
Eskilerin tadı başka tabii, insan özlüyor, o zamanlara geri dönmek istiyor. :D

2004 efsane yıldı özellikle Serdar'ın 3 şarkısı da büyük hit olmuştu, birini elersen bile yoğun eleştirilerime maruz kalacaksın üzgünüm. :A

Eskilerin tadı başka tabii, insan özlüyor, o zamanlara geri dönmek istiyor. :D

2004 efsane yıldı özellikle Serdar'ın 3 şarkısı da büyük hit olmuştu, birini elersen bile yoğun eleştirilerime maruz kalacaksın üzgünüm. :A
hahahah aa oldu dünya kadar şarkı var sizle yermi işgal edecez :A :A :A

2004 VE 2005 YILINDAN TOP 50 çıkar bee :A :A :A zaten 2005 ten sonra yavas yavas kaset işlerinin devri bitmeye müzik piyasası bozulmaya baslamıstı 2008 son güzel yılı denilebilir :A :A :A

kıraçı yeri ayrıdır her zaman kaliteli şarkılar söylüyor :) burdan @dosimosi ye gönderme yapalım ayrıca @Bully ede kapak olsun bu mesajım :))
etiket gelmemis sans eseri gordum :) bana neyin göndermesi bu ?
bundan sonra profilime biraktigin sarkilari süzgecten gecir 😉 benim gecirip sayfana yeni halini biraktigim gibi :A

hahahah aa oldu dünya kadar şarkı var sizle yermi işgal edecez :A :A :A

2004 VE 2005 YILINDAN TOP 50 çıkar bee :A :A :A zaten 2005 ten sonra yavas yavas kaset işlerinin devri bitmeye müzik piyasası bozulmaya baslamıstı 2008 son güzel yılı denilebilir :A :A :A
Sunucuya müdahale edilmez tabii ama eleştiri hakkımı da kullanacağım, bakalım hangisine ya da hangilerine kıyacaksın. ss

Ah bu karşı cinsin inadı yok mu :A Sizi çatlatmaya bayılıyorum :A
yani ogun deseydin bugun yorulmazdim. @destere okadar mani olmaya calisti ama basaramadi. o değilde biraz fazla bilgiye ulaşinda ağir geldi valla. keskede sadece o sordugum seyi bilseydimde diger bilgileri hic ögrenmeseydim :(

yani ogun deseydin bugun yorulmazdim. @destere okadar mani olmaya calisti ama basaramadi. o değilde biraz fazla bilgiye ulaşinda ağir geldi valla. keskede sadece o sordugum seyi bilseydimde diger bilgileri hic ögrenmeseydim :(
Malesef :) Başka sıvacılar gibi "tanısan çok seversin" diyemem kendim için :A Tanısan sigarayı iki pakete çıkarırsın:A

Sunucuya müdahale edilmez tabii ama eleştiri hakkımı da kullanacağım, bakalım hangisine ya da hangilerine kıyacaksın. ss
hhahaha aaa zaten hangisini kessem eleştirin aynı olucak sen eleştiri yazını oyüzden yaz bir kenarda dursun cnm 2 yıl sonra lazım olucak gibi :A :A :A

Malesef :) Başka sıvacılar gibi "tanısan çok seversin" diyemem kendim için :A Tanısan sigarayı iki pakete çıkarırsın:A
sigara kullanmiyorum
bendeki o komik gulduren imajin zedelendi haliyle :(
hani sana hikayeyi anlattimya iste bende insanlar tanidikca beni efkarlanirlar diye kendi halimde takiliyorum. bukadar benzemeseydik keske birbirimize .
neyse böyle konularda yazisiriz artik. el sallariz arada :)

sigara kullanmiyorum
bendeki o komik gulduren imajin zedelendi haliyle :(
hani sana hikayeyi anlattimya iste bende insanlar tanidikca beni efkarlanirlar diye kendi halimde takiliyorum. bukadar benzemeseydik keske birbirimize .
neyse boyle konularda yazisiriz artik. el sallariz arada :)
Turşumu kurmayacaksan ambalaja bakmaya devam etmelisin :) Gülmene, eğlenmene bak bence hayat üzülmek için çok kısa ve anlamsız :)

Turşumu kurmayacaksan ambalaja bakmaya devam etmelisin :) Gülmene, eğlenmene bak bence hayat üzülmek için çok kısa ve anlamsız :)
aynen hayat kisa.
az onceki mesajimi yazarken aklima bir sarki geldide tam cikaramadim. tamda suanki halimizi anlatan ama gelmiyor aklima suan :A

Bu durumu anlatan birçok şarkı var hangisi acaba ? :A
senin aklina gelenleri soyle belki benim aklimdakilerden biridir :D
suan varya acayip sifreli konusuyormusuz hissine kapildim :A

izninle paylastigim o maziyi hatirlatan sarkiyi silebilirmiyim :bhr: