Müziğin Yolculuğu 7.Bölüm (2000 Yılının Hit 20 Parçası)

Sizce Yılın Şarkısı Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
Biz o zamanları iyi biliriz kardeeeşşş.
Hey gidi mürekkep seçimleri. Ulan gece gece niye bana maziyi hatırlatıyor her şey, neden dertlenesim geldi.
Orta yaş sendromu diyorlar bizim buralarda kardeş
Yaşlanıyoruz bee bir bakmışsın sorgu melekleri gelmiş başına.

Farkındayım elbette hem şarkılar hem maziden bahsedilmesi iyice dertlendirdi beni.
Amacım bu değildi yani foruma gelirken.
Yakında 2001 yılına yolculuk edecez ayoll çocukluğunda yaşayamadığın şeyler varsa yaşarsın

Orta yaş sendromu diyorlar bizim buralarda kardeş
Yaşlanıyoruz bee bir bakmışsın sorgu melekleri gelmiş başına.
Ah aaah saçlar beyazladı, geçmiş günler adlı kelime öbeği hasbıhallerde ana temada yer almaya başladı. Gidiyoruz bilinmeze doğru.

Sen hangi konudasın farkında değilsin sanırım ayoll yıl 2000 şuan bu konuda
Kız ikisi de senin konun değil mi zaten bırak da çocuk içini döksün her bir post sana reyting olarak dönüyor
@MEnes konuş kardeşim sen konuş sıvacılık zaman mekan tanımaz sen devam et

Kız ikisi de senin konun değil mi zaten bırak da çocuk içini döksün her bir post sana reyting olarak dönüyor
hhahaha aa yok konuşsun tabikide 2000 yılına yolculuk ettiğimiz konuda neden eskileri özler oldum diyor bende normal dedim

Benim konularım zaten @destere @MasacRE- @MEnes bunlara kahvehane gibi sanada tabi

Ben başladım zaten daha da susmam bu gece. Rahatsızım bu geceden @destere gelince neler olacak kim bilir.

hhahaha aa yok konuşsun tabikide 2000 yılına yolculuk ettiğimiz konuda neden eskileri özler oldum diyor bende normal dedim

Benim konularım zaten @destere @MasacRE- @MEnes bunlara kahvehane gibi sanada tabi
Biz Anadolu'nun kahve kültüründe büyüdük elbette bu ortamı her yerde sağlayacağız.
Yer zaman fark etmez bize her yer kahve. Di mi @Doğu kardeşim.

Ben başladım zaten daha da susmam bu gece. Rahatsızım bu geceden @destere gelince neler olacak kim bilir.
O şimdi Vikingsleri sıvıyodur gelmez bu yana

Aynen bu tayfaya herşey serbest zamanında oy verdikleri sürece tabii ki
(nasıl tribünlere oynuyorum ama
)

Biz Anadolu'nun kahve kültüründe büyüdük elbette bu ortamı her yerde sağlayacağız.
Yer zaman fark etmez bize her yer kahve. Di mi @Doğu kardeşim.

Bi okey takımımız eksik onu da admin bey ile konuşup çözeceğiz Allahın izniyle

Hey gidi heeey. Hey gidi milenyum çağının başlangıcı olan benim okula başladığım yıl olan 2000 yılı. Windows 2000 çöpüyle hatırlanacaksın daima.
Windows 98'i unutturamadın bize be, olmadı olmayacak.

Şarkılara gelince acayip dertlendim dinleyince. Bir anda eski günler gözümün önünden geçmeye başladı. Diyecek söz bulamıyorum acayip duygular içerisindeyim.
Neyse hepsini hatırlıyorum hepsinin de farklı duyguları oluştu dinleyince. Ama Hakan Peker Karam dedim. Niye ben de bilmiyorum.

Bakalım olmadı ben hiç kullanmadığım makamımı kullanarak bu işe çözüm bulacağım.
Odalarda sıvacı ruhun huzuru ve mutluluğu her şeyin önünde gelmeli. Bunu sağlamak benim görevim yoldaşlarım.
@destere, @MasacRE-, @Doğu

Biz birlikte satranç oynayabildik de okeyi bulamadık galiba. Okey de olursa dört dörtlük olur muhabbet gırla gider
İşte o zaman tek eksik bir bardak demli çay olur, ince belli

Biz birlikte satranç oynayabildik de okeyi bulamadık galiba. Okey de olursa dört dörtlük olur muhabbet gırla gider
İşte o zaman tek eksik bir bardak demli çay olur, ince belli
Aynen okey olsa çok daha sağlam olurdu.
Çay kahve muhabbet eşliğinde kültürümüzü sonuna kadar yaşatırdık.

Bunu bir övgü olarak mı almalıyım?
övgü olarak alabilirsin
zaten bundan fazlada övgü çıkmaz benden bu kadarını zar zor bir araya getirdim
)

oylarını bu gece unutma sakın başkan son güne bırakmaz oyları ayoll

sen yabancı dizimi izliyorsun 😱😱😱
birzdan yani bir saat içinde yollarım daha sabaha çok var

ben yukarilarda sana bir ince mesajda bulundum ama senin birseyleri anlama konusunda cok eksin var
yine bir sansi teptin sen
yok ben şanslarımı asla tepmem
bu yaz malatya havaalanında çadır kurup isveçten gelecek uçakları bekleyeceğim
)

@Doğu, @destere, @dosimosi buralardaysa buralarda geyik vardır.
Katılalım bari hazır sınavlardan da rahata kavuşmuşken.

Bu arada @Doğu Ben seni her halinle severim kardeşim sen yeter ki üzülme.
geyiği kısa kesmişsiniz malesef
niye böyle olduki daha karpuz kesme aşamasına bile gelmemişsiniz

breaking bad harikadır
kalitesiz dizi fanatiği @denizz19 bile başladı izlemeye
ilk başta BB kalitesi karşısında isilik falan olur diye endişem vardı ama durumu kurtardı gibi
artık kırgınlardan bahsederken yüzü kızarıyor? eskiden ben bunları nasıl izlermişim diye hayıflanıp kafasını duvarlara vuruyor alahtan 50 kilo saçı varda kafayı kırmadı daha
)

bende @destere gibi son gune biraktim.
benim sunucu 1 dakika kala yollamisti. ben yine insafli davranip saatler öncesinden yollarim.

biz hogatha ile anlaşma yaptık artık oylarımı en baştada yollasam, puan açıklarken benim puanları en son açıklayacak
assolistler gibi hep sonda çıkacağım

bugün sende bir haller var bu nedir aniden nostaljiye kaptırdın kendini
yalnız o kadar derinlere daldığın halde bir aklına hakan pekermi geldi yani? senin geçmişinde de bir @Bully lik var gibi
) hazır eskilere dalış yapmışken bengüye oy vermeyi unutma

Son düzenleme:
Güzel bir yıl olmuş, gece gece nostalji iyi geldi.
Hakan Peker yıla damgasını vurmuş, Hande'nin çıkış parçası zaten efsanedir, Teoman'ın parça en sevdiklerimden, Zerrin Özer ve Hülya Avşar da çok iyiydi.
Sıralama yapmak gerekecek olursa:

1) Hakan Peker - Karam
2) Hande Yener - Yalanın Batsın
3) Teoman - Paramparça
4) Zerrin Özer - Son Mektup
5) Hülya Avşar - Sevdim
6) Hakan Peker - İlla Ki
7) Ayna - Çayımın Şekeri
8) Candan Erçetin - Elbette
9) Sezen Aksu - Keskin Bıçak
10) Bengü - Sen Bir Çiçeksin
11) Athena - Yaşamak Var Ya
12) Mustafa Sandal - Tek Geçerim (Bu şarkısına çok ısınamıyorum, ilerleyen yıllarda telafi ederiz Çiğdemcim, üzülme.
)
13) Rafet El Roman - Beni Affeder misin?
14) Murat Başaran - Azıcık Ucundan
15) Emel Sayın - Aşkını Söyle
16) İbrahim Tatlıses - İki İki Dört Eder
17) Hakan Taşıyan - Güz Gülleri (Niye bu kadar şişirmişler bu şarkıyı
)
18) Doğuş - Ayrılmalıyız
19) Burak Kut - Tahtalara Vur
20) Ajda Pekkan - Aşka İnanma

Emeğine sağlık @Çiğdem- gelecek yılları da merakla bekliyoruz.

@Çiğdem-

Hakan Peker'i yedirmeyiz sana, Karam'ı yılın şarkısı seçeceğiz hayırlısıyla.

Son düzenleme:

bengü birinci olacak baskılar bizi yıldıramaz

Birden fazla oy verebiliyorsun, oylarını değiştirip Hakan Peker'e de kullan muhakkak.

bengü birinci olacak baskılar bizi yıldıramaz
Bengü'nün şarkısının sözü ve müziği Kenan Doğulu'ya aitmiş bu arada, soğursun belki şarkıdan.

Birden fazla oy verebiliyorsun, oylarını değiştirip Hakan Peker'e de kullan muhakkak.

Bengü'nün şarkısının sözü ve müziği Kenan Doğulu'ya aitmiş bu arada, soğursun belki şarkıdan.

ses kimden çıkıyorsa onu dikkate alırım

oylarımı gönderdim @Çiğdem- sakın kalite kokan oylarımı kaybetmeyesin
)

ben bunu niye buraya yzdımki şimdi? sayfaları karıştırdık ?

Yoo insan kendi evladından utanır mı

Evet gece çok değişik hal ve tavırlar içerisindeydim ben de çözemedim ne olduğunu.
Neyse ki sabahın hayrı o moddan çıkardı beni.