Müziğin Yolculuğu 7.Bölüm (2000 Yılının Hit 20 Parçası)

Sizce Yılın Şarkısı Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
ben dizi izlemeye gidiyorum son şeyi de paylaşayım bu gecelik bakın malatyanın sapıklığı belgelenmiş artık kadınlar ayrı seyahat edecekmiş yani destere totoşundan uzak durmalı :A takas da oralıydı galiba @BesaleT de bir de @yakup09 vardı biri daha vardı unuttum :A @Bully @mrt-06 @dosimosi @eskici @Forumdash @cookies @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 52952
Malatya'lıyım ama İzmir'de yaşıyorum ben. :)

yok ben şanslarımı asla tepmem :) bu yaz malatya havaalanında çadır kurup isveçten gelecek uçakları bekleyeceğim :))

geyiği kısa kesmişsiniz malesef :) niye böyle olduki daha karpuz kesme aşamasına bile gelmemişsiniz :)

breaking bad harikadır:) kalitesiz dizi fanatiği @denizz19 bile başladı izlemeye :) ilk başta BB kalitesi karşısında isilik falan olur diye endişem vardı ama durumu kurtardı gibi :) artık kırgınlardan bahsederken yüzü kızarıyor? eskiden ben bunları nasıl izlermişim diye hayıflanıp kafasını duvarlara vuruyor alahtan 50 kilo saçı varda kafayı kırmadı daha :))

biz hogatha ile anlaşma yaptık artık oylarımı en baştada yollasam, puan açıklarken benim puanları en son açıklayacak :) assolistler gibi hep sonda çıkacağım :)

bugün sende bir haller var bu nedir aniden nostaljiye kaptırdın kendini :) yalnız o kadar derinlere daldığın halde bir aklına hakan pekermi geldi yani? senin geçmişinde de bir @Bully lik var gibi :)) hazır eskilere dalış yapmışken bengüye oy vermeyi unutma :)
almissin mesaji 😉 cadir kurma bosuna ben burdan oraya direk gelmem. önce bi istanbul ankara eskisehir turu yapayim sonra malatya ve ardindan belkide bi karadeniz turu:A
sana haber veririm malatyaya ayak basacagim zaman :A büyük olasilikla temmuz ayinda orda olurum 😉 sen temmuzda toz ol orda :A kötu biriyimya uzak durursun 😉

@OzaN @Harunnn60 @mrt-06 @sürgünüm @Tzira 2000 yıla göz atmanızı ve ankete oylarınızı bekliyorum @sürgünüm senin şarkın var bu hafta :A @Forumdash handene destek olmaya davet ediyorum senide VE @OzaN senide candanına :A :A :A

Güzel bir yıl olmuş, gece gece nostalji iyi geldi. :D Hakan Peker yıla damgasını vurmuş, Hande'nin çıkış parçası zaten efsanedir, Teoman'ın parça en sevdiklerimden, Zerrin Özer ve Hülya Avşar da çok iyiydi. :D Sıralama yapmak gerekecek olursa:

1) Hakan Peker - Karam
2) Hande Yener - Yalanın Batsın
3) Teoman - Paramparça
4) Zerrin Özer - Son Mektup
5) Hülya Avşar - Sevdim
6) Hakan Peker - İlla Ki
7) Ayna - Çayımın Şekeri
8) Candan Erçetin - Elbette
9) Sezen Aksu - Keskin Bıçak
10) Bengü - Sen Bir Çiçeksin
11) Athena - Yaşamak Var Ya
12) Mustafa Sandal - Tek Geçerim (Bu şarkısına çok ısınamıyorum, ilerleyen yıllarda telafi ederiz Çiğdemcim, üzülme. :A)
13) Rafet El Roman - Beni Affeder misin?
14) Murat Başaran - Azıcık Ucundan
15) Emel Sayın - Aşkını Söyle
16) İbrahim Tatlıses - İki İki Dört Eder
17) Hakan Taşıyan - Güz Gülleri (Niye bu kadar şişirmişler bu şarkıyı :D)
18) Doğuş - Ayrılmalıyız
19) Burak Kut - Tahtalara Vur
20) Ajda Pekkan - Aşka İnanma

Emeğine sağlık @Çiğdem- gelecek yılları da merakla bekliyoruz. :Z

@Çiğdem-

Hakan Peker'i yedirmeyiz sana, Karam'ı yılın şarkısı seçeceğiz hayırlısıyla. :A
hahaha aa aslında en hareketli parçalarının başında geliyor bu şarkı mustinin ama o yıl hak eden tabikide hakan pekerdi oda çok sevdiğim bir şarkıcı :bhr: bize Grammy'e aday olmak yetti o yıl zaten :A :A :A

ahhh insan duygulanıyor ayoll ilk okulda kapına köleyim şarkısını söylediğimi şuan hatırlıyorum 17 YIL OLMAK ÜZERE nekadar büyümüşüz gerçekten :( :( :(

Son düzenleme:
övgü olarak alabilirsin:) zaten bundan fazlada övgü çıkmaz benden bu kadarını zar zor bir araya getirdim :))

birzdan yani bir saat içinde yollarım daha sabaha çok var :)

yok ben şanslarımı asla tepmem :) bu yaz malatya havaalanında çadır kurup isveçten gelecek uçakları bekleyeceğim :))

geyiği kısa kesmişsiniz malesef :) niye böyle olduki daha karpuz kesme aşamasına bile gelmemişsiniz :)

breaking bad harikadır:) kalitesiz dizi fanatiği @denizz19 bile başladı izlemeye :) ilk başta BB kalitesi karşısında isilik falan olur diye endişem vardı ama durumu kurtardı gibi :) artık kırgınlardan bahsederken yüzü kızarıyor? eskiden ben bunları nasıl izlermişim diye hayıflanıp kafasını duvarlara vuruyor alahtan 50 kilo saçı varda kafayı kırmadı daha :))

biz hogatha ile anlaşma yaptık artık oylarımı en baştada yollasam, puan açıklarken benim puanları en son açıklayacak :) assolistler gibi hep sonda çıkacağım :)

bugün sende bir haller var bu nedir aniden nostaljiye kaptırdın kendini :) yalnız o kadar derinlere daldığın halde bir aklına hakan pekermi geldi yani? senin geçmişinde de bir @Bully lik var gibi :)) hazır eskilere dalış yapmışken bengüye oy vermeyi unutma :)
Kısa kestik bazen sıvanın kısası makbüldür oturup seni mi bekleyeceğiz :A BB kaliteli eyvallah da henüz GoT'tan aldığım tadı alamadım son 2 sezon coşacak diyorlar bakalım hayırlısı :A

Handem 2000 yılına damga vurmuş sanatcıdır. Suskun piyasıyı canlandırmış, pşyasaya can kan olmuştur :X Desteğin için tşk:X @Çiğdem-

Güzel liste olmuş. Pek çok hitin çıktığı bir yıl olmuştu. Özellikle Güz Gülleri çok fena olay olmuştu. :) Hakan Peker de yıla damgasını vuran isimdi kesinlikle. :)

Tabii Candan Erçetin'in efsane albümünü de unutmamak gerek. :)

Benim Top 10'um şöyle:

1. Teoman - Paramparça
  2. Candan Erçetin - Elbette
  3. Hakan Peker - Karam
  4. Ayna - Çayımın Şekeri
  5. Athena - Ah Yaşamak Var Ya
  6. Mustafa Sandal - Tek Geçerim
  7. Hakan Peker - İlla Ki
  8. Zerrin Özer - Son Mektup
  9. Emel Sayın - Aşkını Söyle
  10. Sezen Aksu - Keskin Bıçak

bu oylamada 5 şarkı seçtim:)
-Sezen Aksu - Keskin Bıçak
- Mustafa Sandal-Tek Geçerim
-Bengü - Sen Bir Çiçeksin
-Hakan Peker - Karam
-Zerrin Özer-Son Mektup

Emeğine sağlık @Çiğdem-, çoğu da bildiğim şarkılar hatta çoğu dinleme listemde var ama en sevdiklerim Keskin Bıçak ve Karam. :)

Evet anket sonuçları belli oldu Kral tv'nin vermediği ödülü geçte olsa biz Hakan Peker -Karam şarkısına veriyoruz adminimiz @OzaN pahalısından bir kupa alıp Hakan beyin şirketine yollar:A :A :A

@Bully @destere @soo @sürgünüm @Tzira @tolgab @mrt-06 @dosimosi @Harunnn60 @vadikızı @MEnes @Doğu @dreamy @xemrexxx @Forumdash @turkuazz @OzaN @denizz19 @sokak sanati
Hak eden kazandı @destere ve Bengü'sü de avuçlarını yalasınlar artık. :A