Müziğin Yolculuğu 7.Bölüm (2000 Yılının Hit 20 Parçası)

Sizce Yılın Şarkısı Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    18
  • Anket kapatılmış .
hhhahaha yok yollamadı @destere bu gece yollmasında yarın ilk işim kafasında oklava kırmak olucak ayoll :F

hangi yabancı dizileri izliyorsun :F
Game of Thrones'u bitirdim en son yani güncele yetiştim, şimdi Breaking Bad bir yandan da Prison Break. Ağırdan giriş yaptım önce sonumuz hayrola. Haa bu arada vampirli zombili diziler tavsiye edeceksen hiç etme kusarım konuna :A

bende @destere gibi son gune biraktim.
benim sunucu 1 dakika kala yollamisti. ben yine insafli davranip saatler öncesinden yollarim.

Bak bak gelir gelmez baskı ve oklava psikolojisini uyguluyor. :A :A @dosimosi öyle mi oy isterken ne kadar naif ve kibar. :A :A

@Çiğdem-'le konuşurken kafamın içinde bir yerlerde bu reklam oynuyor :A Artık beynimize kazımış YSK reis :A

unlulerden-davet-var-oy-ver.jpg

Valla öyle ya artık iyice yer etti kafalarda bu kelimeler. :A :A
Hatta oy verdikten sonra vatandaşlık görevimi yapmış gibi oluyorum :A Parmak uçlarımda mürekkep beliriyor. :A Eskiler hatırlar oy verenin barnağına mürekkep damlatırlardı millet de vatan kurtarmış edasıyla millete gerile gerile gösterirdi. :A

Hatta oy verdikten sonra vatandaşlık görevimi yapmış gibi oluyorum :A Parmak uçlarımda mürekkep beliriyor. :A Eskiler hatırlar oy verenin barnağına mürekkep damlatırlardı millet de vatan kurtarmış edasıyla millete gerile gerile gösterirdi. :A
Biz o zamanları iyi biliriz kardeeeşşş. :A Hey gidi mürekkep seçimleri. Ulan gece gece niye bana maziyi hatırlatıyor her şey, neden dertlenesim geldi. :A :A

hahahah aaa iyi işte görevimi yerine getirmişim demekki başarılı şekilde :A :A :A

AMA doğu şuan en rahatınız çünkü önceden kullandı kurtuldu siz kendi derdinize yanın bence :A :A :A
Tamam tamam relax halledeceğiz bir şekilde meraklanma. :A Bu gece o oylar eline ulaşacak. :A