Ona kalitenin ve gerçek dizilerin ne olduğunu gösterdik. Şaşırmana gerek yok.oylarını bu gece unutma sakın başkan son güne bırakmaz oyları ayoll
sen yabancı dizimi izliyorsun 😱😱😱
Ona kalitenin ve gerçek dizilerin ne olduğunu gösterdik. Şaşırmana gerek yok.oylarını bu gece unutma sakın başkan son güne bırakmaz oyları ayoll
sen yabancı dizimi izliyorsun 😱😱😱
Game of Thrones'u bitirdim en son yani güncele yetiştim, şimdi Breaking Bad bir yandan da Prison Break. Ağırdan giriş yaptım önce sonumuz hayrola. Haa bu arada vampirli zombili diziler tavsiye edeceksen hiç etme kusarım konunahhhahaha yok yollamadı @destere bu gece yollmasında yarın ilk işim kafasında oklava kırmak olucak ayoll
hangi yabancı dizileri izliyorsun
konudakı şarkılara göz at anketi oyla sevdiklerinden sonrada survivora oy yollaOna kalitenin ve gerçek dizilerin ne olduğunu gösterdik. Şaşırmana gerek yok.
Aha gelir gelmez iş kitledi beee. Kim uğraşacak şimdi o kadar şarkıyla kııızz. Dur az iki sohbetin belini kıralım kaç gün sonra boşa çıkmışız. Akonudakı şarkılara göz at anketi oyla sevdiklerinden sonrada survivora oy yolla
Bu gece @destere ile senin oylarını görücem ona göre yarın 3 gibi gelirim benAha gelir gelmez iş kitledi beee. Kim uğraşacak şimdi o kadar şarkıyla kııızz. Dur az iki sohbetin belini kıralım kaç gün sonra boşa çıkmışız. A
hahahah oyüzden benim yarışmalarım kaçs ezondur ayakta duruyor ayoll kafana oklavayı yememek için işini yap sonra nee halt ediyoranız edersinizBak bak gelir gelmez baskı ve oklava psikolojisini uyguluyor. @dosimosi öyle mi oy isterken ne kadar naif ve kibar.
Yalnız 2000 milenyum müzikleri bee ahhh ahhh. Yaşlandık biz yaşlandık. Neyse bu gece yollarım oylarımı merak etme.hahahah oyüzden benim yarışmalarım kaçs ezondur ayakta duruyor ayoll kafana oklavayı yememek için işini yap sonra nee halt ediyoranız edersiniz
İşte bu anlayış ve incelik. Nasıl bir duygu olduğunu bilmek gerek @Çiğdem- hanımmm. .A@Doğu ya söyledigim gibi bizde zorlama yok vaktiniz ve isteginiz olunca kapilarimiz acik size
Sen birde bana sor benimçocukluğum 90lı yılların şarkılarıyla geçtiYalnız 2000 milenyum müzikleri bee ahhh ahhh. Yaşlandık biz yaşlandık. Neyse bu gece yollarım oylarımı merak etme.
Heey gidi günler ya. 90'lar nesli ve çocukluğu unutulmaz bee.Sen birde bana sor benimçocukluğum 90lı yılların şarkılarıyla geçti
Valla öyle ya artık iyice yer etti kafalarda bu kelimeler.@Çiğdem-'le konuşurken kafamın içinde bir yerlerde bu reklam oynuyor Artık beynimize kazımış YSK reis
Ekli dosyayı görüntüle 52953
Hatta oy verdikten sonra vatandaşlık görevimi yapmış gibi oluyorum Parmak uçlarımda mürekkep beliriyor. Eskiler hatırlar oy verenin barnağına mürekkep damlatırlardı millet de vatan kurtarmış edasıyla millete gerile gerile gösterirdi.Valla öyle ya artık iyice yer etti kafalarda bu kelimeler.
Valla öyle ya artık iyice yer etti kafalarda bu kelimeler.
hahahah aaa iyi işte görevimi yerine getirmişim demekki başarılı şekilde@Çiğdem-'le konuşurken kafamın içinde bir yerlerde bu reklam oynuyor Artık beynimize kazımış YSK reis
Ekli dosyayı görüntüle 52953
Biz o zamanları iyi biliriz kardeeeşşş. Hey gidi mürekkep seçimleri. Ulan gece gece niye bana maziyi hatırlatıyor her şey, neden dertlenesim geldi.Hatta oy verdikten sonra vatandaşlık görevimi yapmış gibi oluyorum Parmak uçlarımda mürekkep beliriyor. Eskiler hatırlar oy verenin barnağına mürekkep damlatırlardı millet de vatan kurtarmış edasıyla millete gerile gerile gösterirdi.
Tamam tamam relax halledeceğiz bir şekilde meraklanma. Bu gece o oylar eline ulaşacak.hahahah aaa iyi işte görevimi yerine getirmişim demekki başarılı şekilde
AMA doğu şuan en rahatınız çünkü önceden kullandı kurtuldu siz kendi derdinize yanın bence
Sen hangi konudasın farkında değilsin sanırım ayoll yıl 2000 şuan bu konudaBiz o zamanları iyi biliriz kardeeeşşş. Hey gidi mürekkep seçimleri. Ulan gece gece niye bana maziyi hatırlatıyor her şey, neden dertlenesim geldi.