Müziğin Yolculuğu 2.Bölüm (1995 Yılının En Hit 20 Parçası)

ahmet kaya şarkılarına devam edeyimmi
ahmet kaya mutlaka olsun
zaten bir şarkısı hepsine bedel diğerleri yaya kalıyor birde sezenle nilüferide kat araya
diğerleri olmasada olur

Laa dinlemedim ne yapayım.
1995 yılı diyor ben o zamanlar 3 yaşındaydım Ferdi Tayfurla ne işim olur.
tamamda bende çoğunu yeni izledim
95 lerde dinlememe gerek yokki zaten iki yaşlarında dinlesemde bir fok aklımda kalmazdı
ama güzel olan şarkı 1920 lere ait olsada şimdide izlerken harika duruyor

hahah ayy @xemrexxx in yıldız tilbesinden sıkıldın demek

Henüz zamanım olmadı dinlemeye. Bu gece belki dinleyebilirim şarkıları.
ferdi amcayı mutlaka dinle bence

arabeskçilerden sadece bir ferdi tayfurun sesi ve şarkıları bana uyuyormuş demekki zamanında herkes benim gibi olsa orhan gencebay, emrah ,ibrahim tatlıses , müslüm gürses külliyen aç kalırdı adamların kaç şarkısına baktıysam hiçbiri benlik değil açar açmaz kapatıyorum
bir ferdinin sesi farklı geliyor sanki vatandaş daha bir oynak daha bir hareketli şarkılar söylemiş gibi diğerleri tamamen karamsar bir dünya sunuyor

hahah ayy @xemrexxx in yıldız tilbesinden sıkıldın demek
zaten o ilk sıradaki değildi listemmde yoklukta başa çıkıyor ama sıralamaya dikkat edersen konumu hiçde yabana atılır gibi değil

@Çiğdem- eline sağlık yine çok güzel olmuş.
Bu ikisini unutmuşum bile... Akın ve Hazal 'ı unutmuşum. Hazalı sardırır dinlerim birazdan
Burak Kut'un klibi ise harikadır.
Bu arada Ebru Gündeş-in Fırtınalar şarkısına dizi bile yapılmıştı
Hatırlayn var mı?

Ferdi Baba bizim Leyla ile Mecnun'un bol bol kullandığı bir sanatçıdır.
Ben de severim ondan dolayı.
Adamın şarkılarını sevdirdi dizi bize.

burak kut listemde son sıradaydı forumdash
kanallarımız uymaz beğendiğimiz şarkılar uymaz biz ayrı dünyaların insanıyız
keşke banlansan
)

Yine güzel şarkıların olduğu bir yıl. Pek çok şarkıyı hala dinlerim ama listedeki bazılarını da çıkaramadım doğrusu. Akın'ın şarkısı, Soner Arıca'nın, Hazal'ın vs vs

Lafı fazla uzatmadan merakla beklenen Top 10 listemi sunup kaçayım.

1. Mirkelam - Her Gece
  2. Burak Kut - Yaşandı Bitti
  3. Rafet El Roman - Seni Seviyorum
  4. MFÖ - Mazaretim Var Asabiyim Ben
  5. Sezen Aksu - Beni Al Onu Alma
  6. Çelik - Hercai
  7. Aşkın Nur Yengi - Ay İnanmıyorum
  8. Hakan Peker - Ateşini Yolla
  9. İzel - Hasretim
  10. Ege - Delice Bir Sevda

hahah ayy o değilde bu klibte sen oynuyorsun galiba sanki bizim köye bizim eve koşuyormuşsun gibi hissettim
@Bully @Harunnn60 @xemrexxx @MEnes @Doğu

hahah ayy o değilde bu klibte sen oynuyorsun galiba sanki bizim köye bizim eve koşuyormuşsun gibi hissettim
@Bully @Harunnn60 @xemrexxx @MEnes @Doğu
klipte harika şarkıda harika işte bundan iyisinimi bulucan

kanarya rakımı içiyordu orda @Doğu ? sen anlarsın bu işlerden

Hiç düşündün mü kendi zevkini
insan kendi kendini yorumlayamazki kendime şöyle profilden bakıyorumda benden iyisi yok
allah özene bezeen yaratmış maşallahım var
)
bu arada @OzaN da burak kutcuymuş
kimi kime banlatacağız şaştık kaldık

Yaşandı Bitti efsane şarkıdır o şarkıdaki altyapı bugün bile yok zamanın ötesinde şarkı.

Evet hatırlıyorum zaten şarkı çalınca o dizi aklıma geldi
ebruda kadın sesi çıkmıyor boru gibi ses var kadında
kadın kadın gibi ince ve narin sese sahip olmalı erkekde erkek sesine sahip olmalı karışık olunca işler değişiyor

Yaşandı Bitti efsane şarkıdır o şarkıdaki altyapı bugün bile yok zamanın ötesinde şarkı.
şarkıyı izlerken altyapıyı keşfedemedimki? sadece karşımda burak kut topaç gibi duruyor

burak kutun en sevdiğim şarkısıdır benimle oynamadan bile daha çok severim zaten türk şarkıcılara amerikan yolunuda gösteren burak bu şarkılarıydı

inanaılmaz bir havası var şarkının

Ben dişardan 3.göz olarak bakıyorum sana
banlatma için bu benzetme güzel olur. Silahı doldurdun @OzaN'a verdin beni vurması için ama @OzaN silahı sana doğrultacak gibi

Beni karıştırma