tanımaman normal zaten ferdi tayfur dünki çocuk nerden bilesin ? yeni yeni parlamaya başladıŞarkıların birçoğu eminim tanıdıktır ama ismen pek aklıma gelmiyor.
tanımaman normal zaten ferdi tayfur dünki çocuk nerden bilesin ? yeni yeni parlamaya başladıŞarkıların birçoğu eminim tanıdıktır ama ismen pek aklıma gelmiyor.
Laa dinlemedim ne yapayım. 1995 yılı diyor ben o zamanlar 3 yaşındaydım Ferdi Tayfurla ne işim olur.tanımaman normal zaten ferdi tayfur dünki çocuk nerden bilesin ? yeni yeni parlamaya başladı
ahmet kaya mutlaka olsun zaten bir şarkısı hepsine bedel diğerleri yaya kalıyor birde sezenle nilüferide kat araya diğerleri olmasada olurahmet kaya şarkılarına devam edeyimmi
tamamda bende çoğunu yeni izledim 95 lerde dinlememe gerek yokki zaten iki yaşlarında dinlesemde bir fok aklımda kalmazdı ama güzel olan şarkı 1920 lere ait olsada şimdide izlerken harika duruyorLaa dinlemedim ne yapayım. 1995 yılı diyor ben o zamanlar 3 yaşındaydım Ferdi Tayfurla ne işim olur.
hahah ayy @xemrexxx in yıldız tilbesinden sıkıldın demekahmet kaya mutlaka olsun zaten bir şarkısı hepsine bedel diğerleri yaya kalıyor birde sezenle nilüferide kat araya diğerleri olmasada olur
tamamda bende çoğunu yeni izledim 95 lerde dinlememe gerek yokki zaten iki yaşlarında dinlesemde bir fok aklımda kalmazdı ama güzel olan şarkı 1920 lere ait olsada şimdide izlerken harika duruyor
Boş durduğum nereden geldi aklına acaba. Belki de önemli işlerim vardır, hiç belli olmaz.bu gece dinle bence boş boş oturmaktan iyidir iyi gelir hem
ferdi amcayı mutlaka dinle benceHenüz zamanım olmadı dinlemeye. Bu gece belki dinleyebilirim şarkıları.
zaten o ilk sıradaki değildi listemmde yoklukta başa çıkıyor ama sıralamaya dikkat edersen konumu hiçde yabana atılır gibi değilhahah ayy @xemrexxx in yıldız tilbesinden sıkıldın demek
Ferdi Baba bizim Leyla ile Mecnun'un bol bol kullandığı bir sanatçıdır. Ben de severim ondan dolayı. Adamın şarkılarını sevdirdi dizi bize.ferdi amcayı mutlaka dinle bence
arabeskçilerden sadece bir ferdi tayfurun sesi ve şarkıları bana uyuyormuş demekki zamanında herkes benim gibi olsa orhan gencebay, emrah ,ibrahim tatlıses , müslüm gürses külliyen aç kalırdı adamların kaç şarkısına baktıysam hiçbiri benlik değil açar açmaz kapatıyorum bir ferdinin sesi farklı geliyor sanki vatandaş daha bir oynak daha bir hareketli şarkılar söylemiş gibi diğerleri tamamen karamsar bir dünya sunuyor
burak kut listemde son sıradaydı forumdash kanallarımız uymaz beğendiğimiz şarkılar uymaz biz ayrı dünyaların insanıyız keşke banlansan )@Çiğdem- eline sağlık yine çok güzel olmuş.
Bu ikisini unutmuşum bile... Akın ve Hazal 'ı unutmuşum. Hazalı sardırır dinlerim birazdan Burak Kut'un klibi ise harikadır.
Bu arada Ebru Gündeş-in Fırtınalar şarkısına dizi bile yapılmıştı Hatırlayn var mı?
Hiç düşündün mü kendi zevkiniburak kut listemde son sıradaydı forumdash kanallarımız uymaz beğendiğimiz şarkılar uymaz biz ayrı dünyaların insanıyız keşke banlansan )
Evet hatırlıyorum zaten şarkı çalınca o dizi aklıma geldi@Çiğdem- Bu arada Ebru Gündeş-in Fırtınalar şarkısına dizi bile yapılmıştı Hatırlayn var mı?
hahah ayy o değilde bu klibte sen oynuyorsun galiba sanki bizim köye bizim eve koşuyormuşsun gibi hissettim @Bully @Harunnn60 @xemrexxx @MEnes @Doğuferdi amcayı mutlaka dinle bence
arabeskçilerden sadece bir ferdi tayfurun sesi ve şarkıları bana uyuyormuş demekki zamanında herkes benim gibi olsa orhan gencebay, emrah ,ibrahim tatlıses , müslüm gürses külliyen aç kalırdı adamların kaç şarkısına baktıysam hiçbiri benlik değil açar açmaz kapatıyorum bir ferdinin sesi farklı geliyor sanki vatandaş daha bir oynak daha bir hareketli şarkılar söylemiş gibi diğerleri tamamen karamsar bir dünya sunuyor
zaten o ilk sıradaki değildi listemmde yoklukta başa çıkıyor ama sıralamaya dikkat edersen konumu hiçde yabana atılır gibi değil
Sonunuz o klip gibi olmasında.hahah ayy o değilde bu klibte sen oynuyorsun galiba sanki bizim köye bizim eve koşuyormuşsun gibi hissettim @Bully @Harunnn60 @xemrexxx @MEnes @Doğu
klipte harika şarkıda harika işte bundan iyisinimi bulucanhahah ayy o değilde bu klibte sen oynuyorsun galiba sanki bizim köye bizim eve koşuyormuşsun gibi hissettim @Bully @Harunnn60 @xemrexxx @MEnes @Doğu
insan kendi kendini yorumlayamazki kendime şöyle profilden bakıyorumda benden iyisi yok allah özene bezeen yaratmış maşallahım var )Hiç düşündün mü kendi zevkini
Yaşandı Bitti efsane şarkıdır o şarkıdaki altyapı bugün bile yok zamanın ötesinde şarkı.klipte harika şarkıda harika işte bundan iyisinimi bulucan
kanarya rakımı içiyordu orda @Doğu ? sen anlarsın bu işlerden
insan kendi kendini yorumlayamazki kendime şöyle profilden bakıyorumda benden iyisi yok allah özene bezeen yaratmış maşallahım var )
bu arada @OzaN da burak kutcuymuş kimi kime banlatacağız şaştık kaldık
ebruda kadın sesi çıkmıyor boru gibi ses var kadında kadın kadın gibi ince ve narin sese sahip olmalı erkekde erkek sesine sahip olmalı karışık olunca işler değişiyorEvet hatırlıyorum zaten şarkı çalınca o dizi aklıma geldi
şarkıyı izlerken altyapıyı keşfedemedimki? sadece karşımda burak kut topaç gibi duruyorYaşandı Bitti efsane şarkıdır o şarkıdaki altyapı bugün bile yok zamanın ötesinde şarkı.
burak kutun en sevdiğim şarkısıdır benimle oynamadan bile daha çok severim zaten türk şarkıcılara amerikan yolunuda gösteren burak bu şarkılarıydıYaşandı Bitti efsane şarkıdır o şarkıdaki altyapı bugün bile yok zamanın ötesinde şarkı.
Ben dişardan 3.göz olarak bakıyorum sana banlatma için bu benzetme güzel olur. Silahı doldurdun @OzaN'a verdin beni vurması için ama @OzaN silahı sana doğrultacak gibiklipte harika şarkıda harika işte bundan iyisinimi bulucan
insan kendi kendini yorumlayamazki kendime şöyle profilden bakıyorumda benden iyisi yok allah özene bezeen yaratmış maşallahım var )
Beni karıştırmaklipte harika şarkıda harika işte bundan iyisinimi bulucan