Müziğin Yolculuğu 2.Bölüm (1995 Yılının En Hit 20 Parçası)

ahmet kaya şarkılarına devam edeyimmi :A:A:A
ahmet kaya mutlaka olsun :) zaten bir şarkısı hepsine bedel diğerleri yaya kalıyor birde sezenle nilüferide kat araya :) diğerleri olmasada olur :)

Laa dinlemedim ne yapayım. :D 1995 yılı diyor ben o zamanlar 3 yaşındaydım Ferdi Tayfurla ne işim olur. :F
tamamda bende çoğunu yeni izledim :) 95 lerde dinlememe gerek yokki zaten iki yaşlarında dinlesemde bir fok aklımda kalmazdı :) ama güzel olan şarkı 1920 lere ait olsada şimdide izlerken harika duruyor :)

ahmet kaya mutlaka olsun :) zaten bir şarkısı hepsine bedel diğerleri yaya kalıyor birde sezenle nilüferide kat araya :) diğerleri olmasada olur :)

tamamda bende çoğunu yeni izledim :) 95 lerde dinlememe gerek yokki zaten iki yaşlarında dinlesemde bir fok aklımda kalmazdı :) ama güzel olan şarkı 1920 lere ait olsada şimdide izlerken harika duruyor :)
hahah ayy @xemrexxx in yıldız tilbesinden sıkıldın demek :F:F:F

Henüz zamanım olmadı dinlemeye. Bu gece belki dinleyebilirim şarkıları. :A :A
ferdi amcayı mutlaka dinle bence :)
arabeskçilerden sadece bir ferdi tayfurun sesi ve şarkıları bana uyuyormuş demekki zamanında herkes benim gibi olsa orhan gencebay, emrah ,ibrahim tatlıses , müslüm gürses külliyen aç kalırdı adamların kaç şarkısına baktıysam hiçbiri benlik değil açar açmaz kapatıyorum :) bir ferdinin sesi farklı geliyor sanki vatandaş daha bir oynak daha bir hareketli şarkılar söylemiş gibi diğerleri tamamen karamsar bir dünya sunuyor :)

hahah ayy @xemrexxx in yıldız tilbesinden sıkıldın demek :F:F:F
zaten o ilk sıradaki değildi listemmde yoklukta başa çıkıyor ama sıralamaya dikkat edersen konumu hiçde yabana atılır gibi değil :)

@Çiğdem- eline sağlık yine çok güzel olmuş.
Bu ikisini unutmuşum bile... Akın ve Hazal 'ı unutmuşum. Hazalı sardırır dinlerim birazdan :X Burak Kut'un klibi ise harikadır.
Bu arada Ebru Gündeş-in Fırtınalar şarkısına dizi bile yapılmıştı :X Hatırlayn var mı?

arabeskçilerden sadece bir ferdi tayfurun sesi ve şarkıları bana uyuyormuş demekki zamanında herkes benim gibi olsa orhan gencebay, emrah ,ibrahim tatlıses , müslüm gürses külliyen aç kalırdı adamların kaç şarkısına baktıysam hiçbiri benlik değil açar açmaz kapatıyorum :) bir ferdinin sesi farklı geliyor sanki vatandaş daha bir oynak daha bir hareketli şarkılar söylemiş gibi diğerleri tamamen karamsar bir dünya sunuyor :)
Ferdi Baba bizim Leyla ile Mecnun'un bol bol kullandığı bir sanatçıdır. :) Ben de severim ondan dolayı. :) Adamın şarkılarını sevdirdi dizi bize. :)

@Çiğdem- eline sağlık yine çok güzel olmuş.
Bu ikisini unutmuşum bile... Akın ve Hazal 'ı unutmuşum. Hazalı sardırır dinlerim birazdan :X Burak Kut'un klibi ise harikadır.
Bu arada Ebru Gündeş-in Fırtınalar şarkısına dizi bile yapılmıştı :X Hatırlayn var mı?
burak kut listemde son sıradaydı forumdash :) kanallarımız uymaz beğendiğimiz şarkılar uymaz biz ayrı dünyaların insanıyız :) keşke banlansan :))

Yine güzel şarkıların olduğu bir yıl. Pek çok şarkıyı hala dinlerim ama listedeki bazılarını da çıkaramadım doğrusu. Akın'ın şarkısı, Soner Arıca'nın, Hazal'ın vs vs :)

Lafı fazla uzatmadan merakla beklenen Top 10 listemi sunup kaçayım. :)

1. Mirkelam - Her Gece
  2. Burak Kut - Yaşandı Bitti
  3. Rafet El Roman - Seni Seviyorum
  4. MFÖ - Mazaretim Var Asabiyim Ben
  5. Sezen Aksu - Beni Al Onu Alma
  6. Çelik - Hercai
  7. Aşkın Nur Yengi - Ay İnanmıyorum
  8. Hakan Peker - Ateşini Yolla
  9. İzel - Hasretim
  10. Ege - Delice Bir Sevda

zaten o ilk sıradaki değildi listemmde yoklukta başa çıkıyor ama sıralamaya dikkat edersen konumu hiçde yabana atılır gibi değil :)
hahah ayy o değilde bu klibte sen oynuyorsun galiba sanki bizim köye bizim eve koşuyormuşsun gibi hissettim :A:A:A @Bully @Harunnn60 @xemrexxx @MEnes @Doğu

hahah ayy o değilde bu klibte sen oynuyorsun galiba sanki bizim köye bizim eve koşuyormuşsun gibi hissettim :A:A:A @Bully @Harunnn60 @xemrexxx @MEnes @Doğu
klipte harika şarkıda harika işte bundan iyisinimi bulucan :)
kanarya rakımı içiyordu orda @Doğu ? sen anlarsın bu işlerden :)

Hiç düşündün mü kendi zevkini :F
insan kendi kendini yorumlayamazki kendime şöyle profilden bakıyorumda benden iyisi yok :) allah özene bezeen yaratmış maşallahım var :))
bu arada @OzaN da burak kutcuymuş :) kimi kime banlatacağız şaştık kaldık :)

insan kendi kendini yorumlayamazki kendime şöyle profilden bakıyorumda benden iyisi yok :) allah özene bezeen yaratmış maşallahım var :))
Yaşandı Bitti efsane şarkıdır o şarkıdaki altyapı bugün bile yok zamanın ötesinde şarkı. :):)

Evet hatırlıyorum zaten şarkı çalınca o dizi aklıma geldi :D
ebruda kadın sesi çıkmıyor boru gibi ses var kadında:) kadın kadın gibi ince ve narin sese sahip olmalı erkekde erkek sesine sahip olmalı karışık olunca işler değişiyor :)

Yaşandı Bitti efsane şarkıdır o şarkıdaki altyapı bugün bile yok zamanın ötesinde şarkı. :):)
şarkıyı izlerken altyapıyı keşfedemedimki? sadece karşımda burak kut topaç gibi duruyor :)

burak kutun en sevdiğim şarkısıdır benimle oynamadan bile daha çok severim zaten türk şarkıcılara amerikan yolunuda gösteren burak bu şarkılarıydı :F:F:F
inanaılmaz bir havası var şarkının :Z:Z:Z

Ben dişardan 3.göz olarak bakıyorum sana :A banlatma için bu benzetme güzel olur. Silahı doldurdun @OzaN'a verdin beni vurması için ama @OzaN silahı sana doğrultacak gibi:A

Beni karıştırma :A